Jak nosit legíny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2349
30.12.20 20:02
@a12 píše:
Ti nevim, ale v kombinaci s tim trikem a botama teda vypadáš jako ze si zrovna pribehla :think:

Sportovní elegance, neznáš? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
30.12.20 20:44
@bibi88 píše:
@krajta nosím leginy… běžně. Skoro každý den. Akorát si nekupuju průhledný támhle na rohu u Vietnamce, ale kvalitní bezešvý. :nevim: A dokonce můžu říct, že si to se svojí postavou ve 32 letech můžu dovolit. :pankac:

Jestli to bylo vyhlášení výsledků nějakého běžeckého závodu, tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
30.12.20 20:50

Nenosit pod leginy kalhotky prece, to je vzdycky hrozna podívaná. Brazilky nebo tanga. Kalhotky se jeste nosi? :P :P :P :lol: :lol: :lol: brrrrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
30.12.20 21:13

Já je nosím na doma s delším trikem a i tak si občas připadám tak nepatřičně že se radši převléknu :lol:
Hlavně prosím NE pod sukni a nebo šaty, to je něco tak odpudivého. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.12.20 23:39
@Taktinevím píše:
Kaliopky byly dole do gumy a třeba moje mami na nich měla ještě „šité puky“. Byla štíhlounká a vypadala v nich dobře. A nevylézaly jí z bot :palec:

Ano, jedny černé jsem měla. Nosila jsem je k oversize svetru, co mi přinesl Ježíšek. Ty puky tam taky byly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
30.12.20 23:59

Tyjo já jsem hroznej diletant co si tak čtu. :mrgreen: Mám dny kdy se ráda fintím, tak si vezmu šaty, společenské kalhoty, sukni atd. A pak mám dny kdy prostě chci dosáhnout absolutní pohody a tak půjdu do práce klidně v dlouhé mikině/svetru a legínách. A to pracuju normálně u počítače v kanceláři, nikdy se nad tím nikdo nepodivoval. A kdyby jo, tak si řeknu, že je osel a nic mu do toho není. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2081
31.12.20 00:02

Normalne je nosim. Mam cerne “kozene” Spanx. Pod temi neni videt vubec nic, kalhotky se nerysuji, ale nosim dostatecne dlouhe svrsky, aby mi nebyl videt rozkrok. Dlouhy svetr, kosilove saty apod. Ale troufam si na ne, protoze hodne beham a postava je OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
31.12.20 00:27

Hodit přes to delší košili 👍🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.12.20 01:25

Tak ve fitku, při sportu to řešit nemusíš. A pokud si je bereš normálně do města, tak přes ně nějakou delší košili, tuniku, co ten zadek zakryje.

• Citovat
  • Upravit
7713
31.12.20 17:26
@MadGirlNancy píše:
Normalne je nosim. Mam cerne “kozene” Spanx. Pod temi neni videt vubec nic, kalhotky se nerysuji, ale nosim dostatecne dlouhe svrsky, aby mi nebyl videt rozkrok. Dlouhy svetr, kosilove saty apod. Ale troufam si na ne, protoze hodne beham a postava je OK.

Já se schválně podívala, fakt máte legíny za 2 tisíce? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
1.1.21 03:25
@Taktinevím píše:
Já se schválně podívala, fakt máte legíny za 2 tisíce? 8o

Desny, ja vim… :roll: Mam. A jeste jedny vinovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
1.1.21 05:24
@MadGirlNancy píše:
Desny, ja vim… :roll: Mam. A jeste jedny vinovy.

Já jsem se teda taky podívala. A nechápu jak rozumný člověk dá za legíny 2 000,– 8o. Ještě ke všemu za legíny, které vypadají jako laciné legíny. To už rovnou můžete chodit v kalhotách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.1.21 08:54
@krajta píše:
Já jsem se teda taky podívala. A nechápu jak rozumný člověk dá za legíny 2 000,– 8o. Ještě ke všemu za legíny, které vypadají jako laciné legíny. To už rovnou můžete chodit v kalhotách.

A proc to resis? Proste nekdo ma a da a nekdo nema a neda…

Kazde zboží ma sveho kupce a ze ty bys dva litry za kus hadru nedala, tak nekdo jiny jo…a muze mit rozumu kolik chce…

Muzes se tomu divit, muzes s tim nesouhlasit, ale to je asi tak jedine, co s tim muzes delat…

• Citovat
  • Upravit
4622
1.1.21 09:22

Nosim na doma a na cviceni. Na ven mam jedny zatepleny, nosim je kdyz jdeme na prochazku v zime pod dlouhy kabat. K satum a sukni nosim zatepleny puncochy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
1.1.21 09:44
@bibi88 píše:
@krajta nosím leginy… běžně. Skoro každý den. Akorát si nekupuju průhledný támhle na rohu u Vietnamce, ale kvalitní bezešvý. :nevim: A dokonce můžu říct, že si to se svojí postavou ve 32 letech můžu dovolit. :pankac:

Jednak si neukazala zadek, ale vypada spis placaty :D a jednak si oblecena uplne sportovne, takze kam bys takhle chtela chodit? Ani nakoupit :)

Leginy se hodi hlavne na sport a na doma. Mozna jeste na chatu s prateli atd. Pod saty v zime to ujde. Pak jeste v tehotenstvi se hodi - ale casto je to hruza pohled, kdyz to tehule nedoladi peknym trickem pres zadek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková