Jak oblékáte mimi do šátku?

183
19.3.11 17:28

Jak oblekate mimi do satku?

Ahojte maminky, poridila jsem si satek a zatim jsem s miminkem newvyrazila ven, nevim si rady jak ho obleci :nevim: Uz je tu kolem 10 stupnu…mam takovy fleecovy overalek, tak me napadlo, ze bych mu ho dala, pod to body kr. rukav a dlouhy, mozna jeste mikcu - kdyby bylo chladneji a puncochacky, ponozky a cepicku…nebude to malo??? hlavne na ty nozicky???
A jeste bych se chtela zeptat, jestli pouzivate jeste do kocarku fusak v takovemhle teplejsim jarnim pocasi (bydlim v Anglii, tady uz je jaro :) nebo uz jenom deku??? Malemu jsou 4 mesice…
dekuju za odpovedi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
19.3.11 17:36

Doporučuju zapnout mimčo pod bundu, stačí mnohem méně oblečení, budete se hřát navzájem 8-) Akorát zateplit nožičky a hlavičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
19.3.11 17:55

Kolem 1O°C bych nechala dítě v domácím plus teplé ponožky a čepičku a zapla bych si ho pod bundu. V šátku je teplo, navíc ho budeš hřát i ty!
V korbičce bych dítě tepleji oblíkla (ten fleecovej overálek, plus něco pod to) a deku, ve sporťáku deku plus nánožník, možná mikinu navíc.
Musíš to sama vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
19.3.11 18:10

Jak píšou holky - do šátku nejlépe v domácím plus přes vás společnou bundu. Poslouží větší manželova nebo existují speciální nosící bundy.
Kočár - já používám fusak dlouho. Dítě mi v kočáru jen spí. Oblékám jen do svetru a kamaší bez bundy nebo kombinézy. a fusak má až ke krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
19.3.11 22:31

Do šátku moc nenavlíkat … já tak malou přehřála a pak byla bobek samá potnička. Dej jak radí holky tělo na tělo slabší vrstva a zateplit to co čouhá (na nožky používám pletené návleky) a společná bundička ( my lohli babičce XXL)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
20.3.11 15:24

Ja davam domaci obleceni - tilko, body s dlouhym rukavem a kalhoty a pres to jeste fleecovou bundicku s kapuckou a podle pocasi i fleecovy kalhoty. A v kocaru mam fusak porad a na nozickach ma jen neco lehkyho (fusak mu zacina tak nekde od pasu).

A kde v Anglii jsi, Elsiste? Ja mam taky skoro ctyrmesicniho chlapecka a jsme v Londyne :-)

• Citovat
  • Upravit
14856
20.3.11 20:34

Já velkou bundu nepoužívám, nechci vypadat jak koule na nožičkách,a přijde mi to nepraktický. Ty speciální bundy jsou lepší, ale docela drahý. V dobách nouze jsem radši přes ní zapla pletenej svetr a já měla kabát. V zimě jsem to řešila kapsou MaM, ta jí krásně hřála.

teď je na kapsu docela teplo, mám tu zimní verzi, tak jí oblékám skoro jako do kočáru - punčochy, takové speciální merinobotičky, teď si nevzpomenu na název, ponožky. navrch na domácí (boty s krátkým, dlouhej rukáv) mikinu a čepičku. Já furt s vrstvama experimentuju, někdy třeba přidám vestičku. vrchní horní vrstvu nezapínám, tak má teplo na zádech a ne na bříšku.

většinou to bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
20.3.11 20:37

jinak fusak používám, mám lodger, jen jsem vyndala zimní vložku a dle potřeby ho nedopnu zcela a oblékám míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
21.3.11 09:12
kockodanka píše:
Ja davam domaci obleceni - tilko, body s dlouhym rukavem a kalhoty a pres to jeste fleecovou bundicku s kapuckou a podle pocasi i fleecovy kalhoty. A v kocaru mam fusak porad a na nozickach ma jen neco lehkyho (fusak mu zacina tak nekde od pasu).A kde v Anglii jsi, Elsiste? Ja mam taky skoro ctyrmesicniho chlapecka a jsme v Londyne :-)

Ahoj, my jsme v Leedsu…takze kousek z ruky :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
21.3.11 09:16
suik píše:
Já velkou bundu nepoužívám, nechci vypadat jak koule na nožičkách,a přijde mi to nepraktický. Ty speciální bundy jsou lepší, ale docela drahý. V dobách nouze jsem radši přes ní zapla pletenej svetr a já měla kabát. V zimě jsem to řešila kapsou MaM, ta jí krásně hřála.

teď je na kapsu docela teplo, mám tu zimní verzi, tak jí oblékám skoro jako do kočáru - punčochy, takové speciální merinobotičky, teď si nevzpomenu na název, ponožky. navrch na domácí (boty s krátkým, dlouhej rukáv) mikinu a čepičku. Já furt s vrstvama experimentuju, někdy třeba přidám vestičku. vrchní horní vrstvu nezapínám, tak má teplo na zádech a ne na bříšku.

většinou to bylo v pohodě.

Ja prave taky premyslim spis bez te bundy…navic uz pomalu chodim jen v mikine kdyz vysvitne slunicko, tak uvidime, mozna pouziju bundu na tohle prechodne obdobi - ani zima ani teplo :roll:
No a pak uz to snad nejak zmaknem :lol: spis mi slo o ty nozicky, protoze jak couhaji ven aby mu nebyla zima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
21.3.11 10:34

Elsiste, tak jeslti chodíte už v mikině, tak bych bundu nedávala. To se ugrilujete oba, mimi dost hřeje.

Takhle jsem chodila před vánoci, kdy byly docela mrazy. Ona byla teda docela oblečená, ale ta vesta taky trochu tepla udržela.

já žiju v berlíně, tak tu máme taky jaro, dneska dokonce 13 stupňů, včera jsem s ní byla venku v šátku a v pohodě jen s mikinkou.

ty botky na nohy jsem myslela tyto: http://www.branakdetem.cz/…rinovlna.htm

nevím kdo je dělá, snad budou k sehnání i u vás. My je využíváme hodně často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
21.3.11 12:22

nojo, tady je uz taky hezky..ale to pocasi tady je hodne promenlivy :roll: ty boticky vypadaji super, snad se da neco podobneho koupit i tady, zkusim zapatrat…I kdyz Anglicani jsou blazni, mimca bez cepicek i v zime, slaba decka…otuzujou je odmala :mrgreen:
Nejdriv dame vychazku po okoli a uvidime, vyzkousime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
21.3.11 12:44

němčouři to maj zas naopak, na dětech maj v kočárech obrovskou duchnu, nebo co to je, viděla jsem i v těhle teplech…

já jsem asi rok žila v londýně, tam chodily ženský v balerínách naboso i v zimě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí