Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem si jednou koupila protein bez chuti. Zkoušela jsem tam dávat pomeranč. štávu, kakao, kafe a stejně mi to přišlo hnusný ![]()
Skořice, instantní kapucino, rozmixovat s ovocem
piju takhle syrovatku a je to super
Ja jsem koupila omylem cokoladovy a nechutna, tak ho vzdycky rozmixuju s ovocem, abych prebila tu puvodni chut.
Holky prosím poraďte. Mám protein v příchuti čokoláda-oříšek. Chutná jako monte. Mícháte jen s vodou nebo spíše s mlékem. Případně dáváte do bílého jogurtu nebo ovesné kaše nebo jak jinak ještě využíváte?
@Salorka tento jsem měla a hrozně se mi přejedla, ta chuť mi přišla hrozně chemická, ale to jsem měla i u jiných… Dávala jsem jen do mléka, nebo vody. Jednou jsem zkusila přidat do pudingu, že se tím osladí a bude plný proteinů. No ta tepelná úprava z toho udělala fakt hrozný humus
, takže jsem dal neexperimentovala.
@Salorka ahoj záleží na tom jaký sis koupila protein ja mam doma od prim-in cfm evolution vanilku. Zatím dávám do jogurtu pak chutná jak termix
a do vody. Jinak často dávají do mug cake a různých dezertu kde chceš aby to bylo sladké.
Chemicky mi chutnal protein od extrifit
@potvurka89 A nedělá to v jogurtu cucky? Mám koupený čokoláda-oříšek. S mlékem chutná jako monte
Mne protein iba s vodou nechuti (skusene 3 rozne znacky) tak na pitie vzdy do mlieka.
Pouzivam navyse aj na dochutenie tvarohu, jogurtu. Napriklad kombinacia pol vanicky tvarohu + 1 banan + pol odmerky proteinu je perfektny dezert.
A rada ho pouzivam na osladenie ovsenych vlociek - vlocky+mlieko+protein+piniove oriesky. Mnam.
Ahoj, pijete nekdo proteinove napoje? koupila jsem neochuceny proteinovy napoj - cim doporucujete dochutit? mate s tim nekdo praktickou zkusenost? dik