Vztek, mlácení hlavou, kousání

51
26.6.13 12:14

Vztek,mlácení hlavou, kousání

Holky co s ním mám dělat v 15 měsících začal kousat, mlátit natvrdo hlavou hrůza, jsem z toho nešťastná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
26.6.13 12:16

Moje malá taky mlátila hlavou o zem, jediné co jsem v této chvíli udělala bylo, že jsem jí překročila a odešla třeba za dveře nebo prostě dělala že to vůbec nevnímám. Když neměla publikum a viděla, že mě to nezajímá je to přece její hlava tak jí to přestalo bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
26.6.13 12:17

A u kousání jsem slyšela, že je dobré kousnout taky a né málo… Oni si to děti málokdy uvědomují, že to opravdu tolik bolí ;) S tímto ale zkušenost díky bohu nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
26.6.13 12:21

Mlácení hlavou jsem ignorovala. Trvalo to asi 3 dny a když viděl, že je to bez efektu, tak to skončilo. I když se bouchl víc a třeba začal kňourat, tak jsem jen řekla „Vidíš, děláš si to sám“.
A kousání, nám nic nezabírá. Dostává za to :nevim: nějaké tyty nepomáhá a kousnutí na oplátku taky ne. Je zajímavý, že kouše víc tátu- je na něj měkčí a na mě si to skoro nedovolí. Ví, že by jí pěkně slíznul. Táta plácá spíš jen symbolicky. A samozřejmě okamžitě končíme hru, nebo ho pošleme do pokoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
26.6.13 12:24

Ignorovat, ignorovat, ignorovat. U nás zabralo taky jenom tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
26.6.13 12:28

Moje malá je dost cíťa, takže mně na kousnutí stačilo zafňukat „Auuuu“ a rozplakat se. Po pár pokusech toho nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
26.6.13 12:29

No hlavou mlátí naštěstí jen když ho bolí zuby, tak to utěšuju (když se vůbec nechá :( )

na kousání nepomáhalo nic, tak nakonec dostával doma trochu plesknuto po holém zadečku když už to bylo moc (kousal i do krve…), nebo přesměrovala jsem ho, že jde místo kousání pusou „prdět“ (uměl už předtím :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
26.6.13 12:33

Nam se mala (17M) zacala ve chvilich vzteku propinat do luku a pak sebou svihne a nekoho flakne (kohokoli ma po ruce). Ja mam sram pod rtem, skrabanec jak prase, nad okem mam modrinu od hracky jak kdybych dostala pesti..Reknu ji prisne ze se to nedela, posadim na zem a odchazim, mala zacne rvat jak tur, vstane, jde za mnou, po ceste prestane rvat a prijde celkem klidna a chce se mazlit, da pusinku, myslim si, ze se chodi proste omluvit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
26.6.13 12:34

@Etcetera78 to kdyz udelal muz, dcerka se rozesmala a pridala na intenzite..nakonec prestala sama od sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
26.6.13 12:37
@Mauzik2 píše:
@Etcetera78 to kdyz udelal muz, dcerka se rozesmala a pridala na intenzite..nakonec prestala sama od sebe..

manželovi to taky nefungovalo, mně jo…buď umím líp brečet, nebo dítě ví, že chlap prostě musí něco vydržet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
26.6.13 12:42

Hele, já jsem to prý taky dělala :mrgreen: podle toho co popisovala mamka jsem těhotná nikdy být nechtěla a teď doufám, že dítě bude po příteli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
26.6.13 13:35

Ty, co doporučují v podobných situacích „ignoraci“ ve formě „odejdu do druhé místnosti“ bych ráda varovala. Včera jsem to aplikovala u svého 19m syna, klasické ranní nasr,,, že maminka nechce vylézt z postele v 5 hodin ráno a zdržela se tři vteřiny.. takže řev, vztek, tak jsem se rozhodla ho ignorovat a odšourala se do koupelny, najednou si uvědomuji dost divné ticho, vrátím se zpět (pár kroků) a dítě se dusí ve zvratkách :zed: :zed: :zed: Takže za mě už nikdy víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.13 14:17

Tak s ignorací taky mám velmi špatné zkušenosti. Na některé děti možná platí, nemám publikum = nebudu se předvádět, ale na někoho ne. Pokud se mlátí do hlavy, tak bych nikdy do jiné místnosti nešla. Udělala jsem to jednou a okamžitě to narval kebulí do dlaždic, že měl bouli a modřinu :roll: Mlátí se už skoro půl roku a nejen ve vzteku (mám tu na to diskuzi, proto anonym).
Pokud vypadá, že se bude mlátit, tak se mu v tom snažím zabránit, zopakuju, že to bude bolet, že si neubližujeme. Pokud v mlácení pokračuje nacpu někam, kde si nemůže ublížit a „ignoruju“, ve chvíli, kdy se z naštvaného řevu stane jen nešťastný pláč, tak ho vyndám.
Hodně lidí si chválí zabavení něčím jiným.
Jinak ignoraci provozuju (když si neubližuje), ale tak, že ho pořád sleduju, ale nevšímám si ho.
Kousnutí jsem taky jednou oplatila a celkem dost, dostal záchvat smíchu a další dny mi cpal ruce do pusy. Nejlepší je u nás v tomto případě ignorace - vyhubuju a odsunu se do jiné části místnosti.

• Citovat
  • Upravit
Bubiii
26.6.13 20:31
@peta.nohejlova píše:
Holky co s ním mám dělat v 15 měsících začal kousat, mlátit natvrdo hlavou hrůza, jsem z toho nešťastná :(

A nezacalo to po ockovani?

• Citovat
  • Upravit
51
27.6.13 08:49
@Bubiii píše:
A nezacalo to po ockovani?

Ano přesně to začalo den po očkování první dávky Priorixu. To má s tím nějakou souvislost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová