Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Kojit, kojit, kojit. Nic jiného dělat nelze. Vyhodit láhev, vyhodit dudlík, kojit.
Tak si zkus odstříkat a dát mu to z láhve místo toho Sunaru a postupně tu láhev odbourat ![]()
@z92 píše:
Tak si zkus odstříkat a dát mu to z láhve místo toho Sunaru a postupně tu láhev odbourat
Tady nejde o chuť, ale o způsob pití.
@Fjodorka nebudu se přít, ale často je problém právě v tom, že ten Sunar, nebo kterekoli jinde um, těm dětem prostě chutná víc ![]()
Ahoj, chtela bych se zeptat jestli ma nekdo s timto zkusenosti. Mam 2 mesicniho chlapecka a nedavno jsem mu zacala sem tam davat sunar, vetsinou rano a vecer. Bylo to z duvodu ze maly byl porad hladovy a me uz neskutecne bolely bradavky. Dokonce jsem na nich mela prasklinky a ted mi po nich zbyly jizvicky. Kdyz uz je to ted lepsi bych chtela se sunarem uplne prestat ale on to uz casto vyzaduje, od prsu se odtahuje a place. Zrejme si zvykl na to ze z flasky mu to tece vice… Vim ze si za tohle muzu sama ale chci kojit a chci s tim neco udelat. Mate nejake rady? Nechci ho nechat plakat a nechat ho hladoveho kdyz prso odmita..v noci mu to staci ale pres den ne.