Jak odstranit benzín z pračky?

1742
14.6.14 17:17

Jak odstranit benzín z pračky?

Holky poraďte, manžel si ve čtvrtek vypral v pračce montérky polité benzínem a od té doby ta pračka pořád smrdí tím benzínem… Zkoušeli jsme ji několikrát pustit na vyvářku naprázdno jen s pracím práškem, včera jsem zkoušeli přípravek Indesit Detarnet- píšou že to odstraní vodní kámen a hygienicky vyčistí vnitřní část pračky…ale nepomohlo to, pořád z té pračky cítím benzín. Neznáte ještě nějaký přípravek nebo tip co s tím? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7876
14.6.14 17:24

Savo, nebo ocet a pustit na vyvářku :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
14.6.14 17:32

J8 čistím technickým benzínem mastné skvrny (takže liji záměrně). Pokud smrdí tak jednou dám prát bez prádla a je to dobré, nechápu, proč to nefunguje vám.
Jinak ten ocet bude dobrá volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
14.6.14 17:35

Zkusím ten ocet, ten je i takový šetrný, díky! Jde mi hlavně o to, hlavně abych tam pak mohla zas prát i oblečení pro malého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
14.6.14 17:47

Já mám dojem, že jsem kdysi čistila pračku od benzínu jarem :think: Že jsem ho tam decentně cákla a pustila na vyvářku (nesmí být jaru moc, hodně to pění, tak aby nepřetekla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
14.6.14 17:50
@Bibi239 píše:
Já mám dojem, že jsem kdysi čistila pračku od benzínu jarem :think: Že jsem ho tam decentně cákla a pustila na vyvářku (nesmí být jaru moc, hodně to pění, tak aby nepřetekla).

Takhle jsem čistila starou pračku… Dala jsem tam jar, ocet, no co jsem našla…Pustila jsem to a za deset minut jsem měla pěnu po kotníky po celé podlaze :mrgreen: :mrgreen: Takže jaru opravdu jen trošičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný