Jak odstranit čip?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4780
5.11.13 08:08

Jak odstranit čip?

Ahojky. Před pár dny jsme byli nakupovat v Tescu a já jsem si koupila takovou tu modrou Tesco tašku, do které jsem si nákup hned dala a že se mi bude hodit i na příště. Když jsme odcházeli, tak jsme u detektoru pípali, ale nikdo tam nekontroloval, tak jsme odešli. Až doma jsem si všimla, že mě pokladní nesundala z tašky ten plastový čip. Dá se to nějak sundat aniž bych poškodila ucho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26093
5.11.13 08:10
@Anabellka píše:
Ahojky. Před pár dny jsme byli nakupovat v Tescu a já jsem si koupila takovou tu modrou Tesco tašku, do které jsem si nákup hned dala a že se mi bude hodit i na příště. Když jsme odcházeli, tak jsme u detektoru pípali, ale nikdo tam nekontroloval, tak jsme odešli. Až doma jsem si všimla, že mě pokladní nesundala z tašky ten plastový čip. Dá se to nějak sundat aniž bych poškodila ucho?

Zajít do tesca a nechat sundat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.11.13 08:11

@Anabellka drží to na magnetu, takže porvat, možná to pomůže.. pokud né, zašla bych do obchodu s účtenkou, kde je vidět, že je taška zaplacená a poprosila bych, ať mi ten čip sundají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
5.11.13 08:29

@Anabellka Nejlepší to budeš fakt mít v Tescu:) Já jsem takhle jednou kupovala svetr, prodavačka mi ten čip nesundala (takový ten klobouček) a já to zjistila až když jsme odjížděli na oslavu narozenin a já ten svetr na poslední chvíli balila jako dárek. Myslela jsem, že mě trefí. Manžel se s tím mordoval asi půl hodiny a nakonec to teda sundal silou.

Prý by to mělo jít snadno nějakým silným magnetem, ale kdo ho má?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
5.11.13 08:34

Mela jsem to stejne s mikinou, nejlepe jit s listkem do Tesca:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.11.13 08:52

Já tak odešla z čipem z C&A. Za boha jsem to nemohla servat, dokonce se mi podařilo prolomit ty bombičky s barvou :cert: Nakonec jsem musela prostříhnout látku, abych to sundala a pak zašít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
5.11.13 08:55

Silnym magnetom, napr zo stareho disku ak nejaky doma mas, :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
5.11.13 09:49

Vem tašku a zajdi s ní k první kase, oni ti to sundají :) Nebo na informace, jestli je to to větší Tesco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
5.11.13 12:08

Do toho Tesca s účtenkou a poprosit ať ti to sundají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie