Reklamace kočárku pro vyblednutí barev

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
4.11.13 19:39

Reklamace kočárku pro vyblednutí barev

Dobrý den, reklamovali jste někdo kočárek pro vyblednutí barev? A jak jste dopadli? Koupili jsme černý kočárek a v letošním slunném létě byl za dva měsíce fialový/hnědý/šedý…ani nevím :,( To je přeci výrobní vada, to musí uznat. A nejspíš musíme reklamovat kočár komplet, že? Nemůžu teď vyreklamovat korbu a čekat, že příští rok budu reklamovat sporťák :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
4.11.13 19:41

@kkatrina :think: nemusí to být výrobní vada - oni se to budou snažit uhrát na to, že byl kočárek nadměrně vystaven přímému slunci.. Každopádně to zkus.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.11.13 19:43

No pochybuji, ze ti tohle vezmou jako reklamaci..samozrejme zkusit to muzes, ale oni budou argumentovat tim, ze to bylo vystaveno slunci atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
4.11.13 19:45

Co to je za kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
4.11.13 19:45

Já se teda přidám k těm pesimistům, ale podle mě není šance, že by Ti uznali reklamaci z důvodu vyblednutí… :think:

• Citovat
  • Upravit
6064
4.11.13 19:46

Já měla taky vybledlý britax a servis mi poslal zcela zdarma novou stříšku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.11.13 19:48

Nadměrné vystavení slunci? A to mám s kočárkem jezdit doma? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
4.11.13 19:52
@kkatrina píše:
Dobrý den, reklamovali jste někdo kočárek pro vyblednutí barev? A jak jste dopadli? Koupili jsme černý kočárek a v letošním slunném létě byl za dva měsíce fialový/hnědý/šedý…ani nevím :,( To je přeci výrobní vada, to musí uznat. A nejspíš musíme reklamovat kočár komplet, že? Nemůžu teď vyreklamovat korbu a čekat, že příští rok budu reklamovat sporťák :,(

koukni do „návodu“…měl by tam být i odstavec ohledně reklamací, tohle je u jistého kočárku napsáno:
Upozornení pro prípad reklamace

• Prirozené opotrebení a škody následkem nadmerné námahy neopravnují žádný nárok na reklamaci.
  • Škody, ke kterým dojde následkem neodborného použití, neopravnují žádný nárok na reklamaci.
  • Škody, ke kterým dojde následkem nesprávné montáže nebo uvedení do provozu, neopravnují žádný nárok na reklamaci.
  • Škody, ke kterým dojde následkem neodborné zmeny produktu, neopravnují žádný nárok na reklamaci.
  • Rezavá místa, která mohou vzniknout v dusledku zanedbání údržby nebo neodborné manipulace, nepredstavují vady.
  • Škrábance jsou normální opotrebení a nepredstavují žádné vady.
  • Zvlhlé a neosušené textilní cásti, mohou plesnivet a nepredstavují žádnou výrobne podmínenou vadu.
  • "Vlivem oslunení, potu, cisticích prostredku, oteru nebo castým praním nelze vyloucit vyblednutí barev, které tudíž nepredstavuje

žádnou vadu. .{color:red}" - Ojetá kola predstavují prirozené opotrebení a neopravnují žádný nárok na reklamaci

• Citovat
  • Upravit
3241

Mě to udělalo také, reklamovala jsem a nic, první bylo peg perego. A druhé bylo janéčko reverse, a tam jsem jen volala, to začalo již po měsíci ježdění. A hned mi řekli, že to neuznají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064

@kkatrina to bude něco jako módní obuv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13742

Já si teda myslím, že to vada je a uznat by ti to měli. Každopádně to zkus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
4.11.13 19:53

Než zajdeš reklamovat, zkus si přečíst návod na použití, třeba je tam nějaká zmínka, která ti odpoví jak se zachovat. Podle mě tě čeká 30 dnů bez kočárku a zamítnutá reklamace. Já se pobavila, když jsem studovala návod, co všechno mám s kočárkem dělat, když se vrátím z procházky!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.11.13 20:00
@kkatrina píše:
Nadměrné vystavení slunci? A to mám s kočárkem jezdit doma? :roll:

nevim, proc prevracis oci.. :nevim: proste ti bylo odpovezeno. a jak psala @Jitka1976 … "Vlivem oslunení, potu, cisticích prostredku, oteru nebo castým praním nelze vyloucit vyblednutí barev, které tudíž nepredstavuje

žádnou vadu.

vyrobce se urcite proti necemu jako tohle bude jistit, to by pak kocarky reklamoval kazdy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
4.11.13 20:07

My meli tmavemodry kocarek a zaroven nam byla doporucena i impregnace proti desti i proti vyblednuti od slunicka…ale uz nevim jaka to byla :)ale proste kdyz je neco porad na slunicku, tak je jasny, ze to casem vybledne, tomu se podle me nezabrani jinak nez si na to davat pozor a na slunicku takovy veci mit co nejmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
4.11.13 20:12

Taky máme v záručním listě, že se na vyblednutí vlivem slunečního záření záruka nevztahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák