Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tusim, ze si muzes pratele rozradit do urcitych skupin a pak zverejnovat prispevky jen pro nektere. Pripadne zverejnis prispevek a primo u prispevku navolis komu se nema z tvych pratel zobrazovat
V nastaveni soukromi si rozdelis lidi do skupin a pak nastavis u jednotlivych prispevku pro kterou skupinu bude viditelny.
@Anonymní píše:
Dobrý den, potřebovala bych poradit, zda-li nekdo ví, jak na to? Potřebovala bych na fcb omezit některé lidi, aby nevideli moji aktivitu. Nechci je uplne vymazat z přátel, ale nechci, aby videli moji aktivitu, účast na údalostech atd. Jde to nejak?? Děkuji
Kliknes do okna „Stena/Wall“ a pod Tim se Ti ukaze „News Feeds (nevim jak je to v cestine)“ a tam muzes zmenit viditelnost Tvych prispevku.. Ale ikdyz je das do bloklistu tak se muzou prokliknout na Tvuj profil a prispevek videt.. limituj spis aktivitu na fb ![]()
Dekuji za reakci. Příspevky vím, že takto jdou. Na zed nic nepíšu, takže to mi nevadi. Spíš mi šlo hlavne o ty udalosti. Kdyz odliknu, že mam o neco zajem atd… tak to vidí všichni ![]()
@Reaskiller Dekuji. Aktivitu mam fakt skoro nulovou. Jde mi jen o účast na nekterých událostech, který mi fb pripomene a nechtela jsem, aby konkretni lidi vedeli, že jdu tam a tam. Vím, že se to samozrejme da resit tak, ze si to zapíšu do kalendare treba, ale chtela jsem vedet, jestli to nejak jde…
Taky jsem to řešila. Nemám potřebu, aby celé šité okolí vědělo, kdy se čeho zúčastním, co si chci prohlédnout, kdy kde budu, kde jsem byla apod. Ale zase když to neodkliknu, tak nebudu mít ty i formace o události, popřípadě se tam se mnou nebude počítat apod. Vyřešila jsem to tak, že jsem velmi důkladně promazala svoje „přátele“ a zůstali jen ti, kteří o mých aktivitách stejně ví, neb se jich většinou zúčastníme spolu nebo alespoň s nějakou jejich částí.
Dobrý den, potřebovala bych poradit, zda-li nekdo ví, jak na to? Potřebovala bych na fcb omezit některé lidi, aby nevideli moji aktivitu. Nechci je uplne vymazat z přátel, ale nechci, aby videli moji aktivitu, účast na údalostech atd. Jde to nejak?? Děkuji