Jak otěhotnět - 2017

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
291
22.1.17 18:11
@Cucinka píše:
Přesně takhle to mám taky :D jeden týden si říkám, že už to musí dopadnou, že chci prostě mimčo a další týden si říkám, že to ještě tak nehoří a že možná za rok bude správný čas :D.
Připadám si jak trubka, že ani nevím co chci.

Moje slova :mrgreen: Už je to tak tři měsíce a pátrám po tom, jak dojít k tomu jednoznačnému ano. Nemáte některá nápad jak na to pro nás rozporuplné?
Potíž je, že přítel je už půl roku rozhodnutý, že miminko se mnou chce a nemá žádný pochybnosti. Dospělo to tak daleko, že on už se otáčí za každým miminem a kočárkem. No a já říkám jednu chvíli ano a jednu chvíli ještě ne a vůbec se mu nedivím, že z toho mého váhání už je otrávený, protože se mi to mění z týdne na týden.
Už je opravdu čas si to nějak ujasnit, ale vůbec nevím jak na to. V jiných věcech se dokážu rozhodnout poměrně rychle a názory neměním. Ale zrovna tohle je nějak podivný. Možná nad tím až moc přemýšlím. Ale stejně. Ráda bych dospěla k tomu ano a byla s nim ztotožněna, ale zatím se to ve mně pořád pere a hledám, co je vlastně příčinou těch zmatků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
23.1.17 12:48

@Simin.ula
Myslím, že je to prostě tím, že je to opravdu velké rozhodnutí a člověk nechce nic podcenit.
Já si říkám, že pokud už mne neděsí porod, což pro mne dřív bylo něco naprosto nepředstavitelného, tak už by to přijít mohlo + že později by třeba už mohly být komplikace…
Nicméně žádné extra snažení zatím tedy neplánuju a hlídat ovu taky ne, takže to prostě nechám na přírodě ať rozhodne za mne :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
25.1.17 11:47

@Angie888 V tomhle jsem asi zvláštní, těhotenství a porod mě nějak neděsí :lol: Fyzickou bolest celkem zvládám dobře, víc někdy válčím se svými psychickými stavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.17 16:42

Holky a nešlo by nějak založit skupinu? mohlo by to být fajn, že bychom si mohly psát trochu v soukromí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
26.1.17 09:22

@Simin.ula Tak to závidím, mě dělá problém i braní krve :?
O psychice teda raděj ani nemluvím, ta aktuálně šla někam na procházku mimo, takže tomu dobře rozumím… :roll:

@Padmé Amidala
Souhlasím, já sem pro, jen jsem zatím nekoumala jak se to dělá.. co sem nahlídla do skupin, tak tam byly spíš samé skupiny o porodech v daném měsíci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
26.1.17 10:41

@Padmé Amidala
Jsme pro :) Tak prosím založ skupinu a pozvi nás.

@Angie888
Braní krve mi nevadí vůbec, klidně se na to i dívám :mrgreen: A když mě zubařka posílala na odstraňování moudráků, koukala na mě, jak kdybych měla nějakou smrtelnou nemoc - a bylo to v pohodě. Horší je ta psychika. Nevím jak zvládnu být tři roky s dítětem sama doma a nezmagořit z toho. Potřebovala bych nějakou stejně postiženou kamarádku. Protože ta samota mezi čtyřma stěnama je možná hlavní věc, proč se zatím do toho plození zrovna nehrnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.17 14:41

@Angie888 @Simin.ula Holky, jen v rychlosti, skupinu jsem nikdy nezakládala, ale pokusila jsem se o to až bude funkční tak dám vědět a pozvu vás :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.17 14:46

Tak jsem vás dvě pozvala a uvidíme, jak to bude fungovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
26.1.17 21:40

Ahoj holky jsem na tom stejně. Loni jsme se snažili asi 5 měsíců a pak najednou zlom a nechtěla jsem neuměla jsem si představit mít doma mimino to bylo přes Vánoci manžel to vzal i když ho to asi mrzelo a teď uz zase cítím ze by to šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.17 07:04

@Shegy
Ahoj a nechceš jít tedy k nám do skupiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
27.1.17 08:52

@Padmé Amidala tak jo to bude fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
27.1.17 09:20
@Shegy píše:
Ahoj holky jsem na tom stejně. Loni jsme se snažili asi 5 měsíců a pak najednou zlom a nechtěla jsem neuměla jsem si představit mít doma mimino to bylo přes Vánoci manžel to vzal i když ho to asi mrzelo a teď uz zase cítím ze by to šlo

Ahoj, vítej :) Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo se takhle potácí mezi ano a ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.3.17 09:50

Ahojte, mám to asi podobně. S přítelem se snažíme už přes rok i když říkáme, že tomu necháváme volný průběh. On už je z toho asi trochu neštastný. Myslí si, že je to jeho chyba, ale já vím, že to bude mnou. Myslím, že nechci být těhotná, a pokud nebudu chtít tak neotěhotním. No doufám, že se to ve mně vnitřně nějak zlomí, protožě dítě bych už chtěla.
Asi to vyzní hloupě, ale jenom jsem to tady chtěla někam napsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.17 12:58

@AnnaBeran
A nechceš si o tom popovídat u nás ve skupině? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
18.12.17 04:33

Ahojky, mám prozbu,, už rok a pul se snažíme o miminko :) ale furt seto nedaří, :( byli sme s přítelem na vyšetření a všechno vpořádku. jednou už jsem těhotná byla,. Mám hodně nepravidelnou menstruaci :( prosím muže mi poradit počem ste otěhotněly? děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí