Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U mne je to většinou tak (cca 1× za rok), že když mám opožděnou (spíše anovulační) menstruaci, tak ta další přijde stejně jako by správně měla přijít bez té opožděné. Takže třeba ta první byla o týden později, tak ta další přišla alespoň o týden dříve. Ale každý jsme jiný a každé tělo reaguje jinak.
@Evkad Já ovulaci podle hlenu pravděpodobně měla, ale obvykle mívám cykly 28-30 dnů. Tak já se teda budu modlit a třeba to dostanu dřív
.
To je Murphyho zakon v praxi
Uplne normalni, ze se menstruace nastymuje tak, ze vyjde na planovanou dovolenou… Babsky rady na tohle stejne moc nefungujou. Porid si kalisek…
@Genovesa A me to loni pred morem vyslo tri dny pred, takže jsem si to nejhorsi odbyla jeste doma, hec
Za to minuly tyden v na dovce Beskydech v plne parade
![]()
Řeším to samé, za týden frčíme k moři a moje MS protestuje
, asi z toho stresu z příprav. A to jsem si říkala že si ji odbudu týden před dovolenou. Ach joo.
Takže já zvažuji injekci na vyvolání, prášky na oddálení a nebo budu trpět asi u moře (mám ji dost silnou takže fakt super
.
Řeším to samé, za týden frčíme k moři a moje MS protestuje
, asi z toho stresu z příprav. A to jsem si říkala že si ji odbudu týden před dovolenou. Ach joo.
Takže já zvažuji injekci na vyvolání, prášky na oddálení a nebo budu trpět asi u moře (mám ji dost silnou takže fakt super
.
@Maminanamatersky Tak snad si to letos vyměníme a dostanu ji tři dny před já
.
Jako upřímně, nic nepotěší víc jak cizí neštěstí.
![]()