Hledám doktora, který mi potvrdí, že veganství je pro dítě neškod

Anonymní
16.6.19 14:40

Vegan doktor

Dobrý den,
neznáte nějakého dětského lékaře, který by mým rodičům potvrdil, že vegetariánství popř veganství je neškodné? Nejlépe i s kontaktem děkuji moc ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6794
16.6.19 14:46

Obavam se, ze takovy lekar neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
16.6.19 14:46

Tak to snad žádný doktor nepotvrdi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
16.6.19 14:50

:lol: Pokud najdes nekoho hodně alternativního, možná ti s nějakými menšími připomínkami „požehná“ vegetariánství. Ale žádný radikalnejsi směr už asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.19 14:53

Vim, bohužel to ale potřebuji pro rodiče..

• Citovat
  • Upravit
715
16.6.19 14:56

Pochybuji ze se nekay dr najde. Doufam ze ne. Vegetarianstvi jeste ale veganstvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
16.6.19 14:57
@Anonymní píše:

No, jen aby ten pokec doktora s rodiči nedopadl kontraproduktivně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pvln34
16.6.19 14:58
@Anonymní píše:

A nie je na mieste porozmýšľať o tom, prečo taky lekár neexistuje? Možno majú rodičia pravdu v tom, že dieťa má mať vyváženú stravu, vrátane živočíšnych veci..
Pokiaľ ti vadí etická stránka, môžeš kupovať lokálne meso a výrobky v bio kvalite.
Ja osobne by som na svojich deťoch s veganstvim rozhodne neexperimentovala..

• Citovat
  • Upravit
5040
16.6.19 15:03

A dítě odmítá samo jíst? Nebo ho do toho tlačíš? Žádný lékař nepotvrdí, že pro člověka ve vývoji je prospěšné úplně vyřadit živočišné produkty. Protože to prostě není pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.19 15:07

Mám 17 let takže do kategorie spadam ja..

• Citovat
  • Upravit
1079
16.6.19 15:10
@Čičorečka píše:
A dítě odmítá samo jíst? Nebo ho do toho tlačíš? Žádný lékař nepotvrdí, že pro člověka ve vývoji je prospěšné úplně vyřadit živočišné produkty. Protože to prostě není pravda.

Ja toto pochopila tak, ze zakladatelka je to dite a jejim rodicum se novy zivotni styl nelibi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17821
16.6.19 15:11

Samozrejme, ze taky lekari existuju… len to este nedorazilo do nasich slovnesko - ceskych medicinskych krajin :). V zahranici poznam lekarov, ktori doporucuju vegetariansku stravu, nepocula som ale o takom, ktory by doporucoval veganstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
16.6.19 15:13
@Anonymní píše:

Za rok Ti bude 18 a rodiče o tom už nerozhoduji. V tomto věku jsi skoro dospělá, takže lékař může říct rizika, případně předepsat nějaké vitamíny v lékové formě. Zakázat Ti to nikdo nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.19 15:13

@My Melody a dala byste mi kontakt na nějakého zahraničního lékaře (dětského) který by potvrdil alespon vegetariánství?

• Citovat
  • Upravit
115852
16.6.19 15:14
@Anonymní píše:

Já pochybuju, že ti to nějaký doktor posvětí. Taky nejsem zastánce veganství, ale chápu, že tak někdo žije. Jediné, co mě napadlo, chodit na pravidelné prohlídky včetně odběrů krve a pokud budou v pořádku, mělo by to snad rodičům stačit. jestli to máš vymakané a bílkoviny příjmáš z jiných potravin, doplňuješ vitamín B12 a nejsi podvyživená, tak by to mohli chápat. I když chápu i je, že mají o tebe strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová