Jak posílit imunitu u 4 leté dcery?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2216
9.2.11 13:46

jak posílit imunitu u 4 leté dcery

zdravím všechny na emiminu. Potřebuji poradit , protože už jsem z toho, jak je pořád naše 4 letá beruška nemocná nešťastná. Od té doby, co začala chodit do školky je pořád nemocná. Teď máme únor a ona byla ve školce celkem 16 dní. Netrpí na chřipky ani angíny.Ty během svého života ještě neměla, ale jí položí obyčejná rýma. Začne to nenápadně a nakonec je z toho píchání uší. Zrovna teď má takovou silnou rýmu ,jakou ještě nikdy neměla. Nepřeháním, ona včera večer smrkala v intervalech ,co 2 minuty. Jen za včerejší den padla celá krabice ubrousku, kde jich je celkem 200ks. Ona má tak silné rýmy, že někdy z toho i zvrací, jak se ji to tam ucpává. My jsme zkusily skoro vše. V poslední době ji už odmítám dávat léky, jako je třeba Mucosolvan, Stopangin, Tussin apod, páč mám pocit, že ji to absolutně nepomáhá. Nechci ji tím už zatěžovat tělíčko, takže jsem přešla na bylinky apod. Koupila jsem ji tu solnou dýmku a očekávala jsem zázraky, ale asi je příliš brzo (máme jí cca 1 měsíc a každý den cca 25 min. inhaluje). Dávám ji jitrocelový sirup, Každý den pije Vincentku a taky ji stříkám do nosu buď Vincentku nebo mořskou vodu.Dáváme Sinuptret, Diviznovou směs do čaje, Prevenan Junior, když má tak silnou rýmu, jako teď tak dáváme i Nasivin nebo Olynth. Bydlíme na vesnici v Beskydech, takže často chodíme na procházky. Ucho ji píchali celkem 2× a doktor mi řekl, že teď bude mít cca půl roku rozhozenou imunitu, ale moc neporadil, jak to spravit. Ptala jsem se ho, jak poznám , že hrozí opět píchání ucha, ale říkal, že jeho syn měl cca 20× píchané ouško, takže mu voperovali hadičku do ucha, takže nemůže poradit, kdy to už na píchání hrozí. Takže já tam jsem častým hostem , když si myslím, že by mohlo hrozit píchání ucha, až jim už lezu na nervy, ale ráda bych ji toho píchání ušetřila. Myslela jsem si, že to poznám podle toho, že se ta rýma zastaví , ale jde podle hlasu poznat, že ji ještě má, ale při druhém píchání ji pořád teklo z nosu, takže se rýma nikde nezastavila a přesto asi 7 den od začátku rýmy se o půlnoci vzbudila s hrozným křikem, že ji bolí ucho. Prostě bez předchozího varování, že by si třeba během dne na něco stěžovala. Takže jsme vnoci letěli na pohotovost a samozřejmě ji ouško píchali. Doktor říkal, že jsme přišli právě včas, protože kdyby to prasklo samo, tak hrozí ohluchnutí. Občas ji preventivně dám na vatu 60%roztok líhu a nechám ji to tak 2 hodiny přiložené na uchu. Aspoň, mě to vždy zabralo. Prosím, poraďte, čím jí můžu pomoci. Ještě že nechodím do práce, páč to by mě zaměstnavatel brzo vyrazil. Doufám, že mladší dcera (má 5 měsíců) nebude tak často nemocná. Já pocházím ze studeného odchovu, takže jsem nemocná tak 1× za 2 roky a doufala jsem, že tak na tom budou i mé děti, ale je to přesně naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1938
9.2.11 14:01

Jestli te to trochu povzbudi, taky jsme v jednom kuse doma. Co me ale prekvapuje, ze ma porad takovy rymy. My mame porad neco jinyho. Delali vam na ORL vyter? Co se tyka tech ousek, kdyz mame rymu, mudra na ORL doporucuje nejake antihistaminikum, prave kvuli tomu, aby se to nedostalo do ousek. Vzdycky jen na noc.
Preji at vam to brzy skonci!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
9.2.11 14:05

Alenko, moc děkuji za příspěvek. Výtěr malé nedělali.A to antihistaminikum je na předpis? Ptala jsem se v lékárně, jestli neexistuje něco proti tomu zánětu v uších a tam mi právě řekli, že je vše na předpis. Když jsem se na to ptala svého doktora, tak mi řekl, že není důvod něco předepisovat, když byla na píchání pouze 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
9.2.11 14:09

Ahoj,přesně stejně to měla moje dcera po nástupu do školky,každý měsíc byla nemocná.Vždycky to začlo rýmou a skončilo buď ušima nebo průduškama.Pak nám dr ná ORL doporučila vyndat nosní mandle ,no a potom jak když utne .Ale je fakt,že si tím marodícím obdobím má projít každý dítě,buduje si tím imunitu na celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
9.2.11 14:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
9.2.11 14:12

Konstituční homeopatie.

Ideální případ - dcerka potřebuje srovnat, dostat organismus do rovnováhy… Doporučila bych návštěvu KVALITNÍHO homeopata.

Příspěvek upraven 09.02.11 v 15:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
9.2.11 14:27
BohunkaP píše:
Konstituční homeopatie.Ideální případ - dcerka potřebuje srovnat, dostato organismus do rovnováhy… Doporučila bych návštěvu KVALITNÍHO homeopata.

Bohunko,a ostatní,moc vám děkuji. Teď ještě najít toho kvalitního homeopata. Jsem z Frenštátu pod Radhoštěm, nevíte o někom takovém v okruhu 50km? Moc děkuji za jakoukoliv pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
9.2.11 15:15

Ahoj „sousedko“, já jsem taky z Frenu, syn má 3,5 roku a je taky pořád na hromadě :think: :-? . Tip na dobrého homeopata bych uvítala, už jsem nad ním přemýšlela, protože už nevím, čím bych mu tu imunitu podpořila (dávala jsem hlívu, marťánky, lactobacily, kysané zelí..).
Do školky chodil cca 20 dní, naposled na začátku prosince. Momentálně je zdravý, ale prý ve školce řádí neštovice + chřipka, tak ho raději nechávám doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
9.2.11 15:27
Aki píše:
Ahoj „sousedko“, já jsem taky z Frenu, syn má 3,5 roku a je taky pořád na hromadě :think: :-? . Tip na dobrého homeopata bych uvítala, už jsem nad ním přemýšlela, protože už nevím, čím bych mu tu imunitu podpořila (dávala jsem hlívu, marťánky, lactobacily, kysané zelí..).
Do školky chodil cca 20 dní, naposled na začátku prosince. Momentálně je zdravý, ale prý ve školce řádí neštovice + chřipka, tak ho raději nechávám doma.

Jé Aki, tak to je ale prima náhoda. Budu zjišťovat a pokud nějakého najdu, tak ti hned napíšu. Byla bych moc ráda, kdyby si taky napsala, pokud na někoho narazíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
9.2.11 15:33
karinka píše:
BohunkaP píše:
Konstituční homeopatie.Ideální případ - dcerka potřebuje srovnat, dostato organismus do rovnováhy… Doporučila bych návštěvu KVALITNÍHO homeopata.
Bohunko,a ostatní,moc vám děkuji. Teď ještě najít toho kvalitního homeopata. Jsem z Frenštátu pod Radhoštěm, nevíte o někom takovém v okruhu 50km? Moc děkuji za jakoukoliv pomoc

Pohledej tady , určitě někoho najdeš. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
9.2.11 23:20

Hlíva ústřičná…někdy dělá zázraky, tak zkuste.. Mladá ještě rok nezastonala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.2.11 23:30

Homeopatie - určitě ano.
Antihistaminika - měla mít podle mě už dávno (Xyzal, Aerius).
Nosní mandle - no podle ORL vyšetření, pokud jsou zbytnělé, tak ven.
Podpora imunity - obyčejný celaskon, hlíváčky pro děti (betaglukan), Colostrum.

Jinak teda ti to fakt nezávidím. Vojta má od září snad co 14dní virózu, někdy horší někdy snadnější, jednou z toho laryngitida, jednou nasofaryngitida, naposledy mu to přešlo na zánět průdušek a dostal konečně atb a je klid.
Mj. konstituční homeopatikum pro něj se nenašlo, nepomohlo mu, a to jsme byli u vyhlášené homeopatky. Měnila ho, ale po druhé změně jsem to vzdala, neboť to leze dost do peněz a fakt jsem si to nemohla dovolit, byla jsem tehdy i smam se sebou a ty ceny jsou nehorázný, aspoň v Praze.
Takže držím palce, aby se u vás ev. zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
9.2.11 23:41

takze jakmile je nastuzeni, prestat davat mlecne vyrobky, horecky nechat probihat n, na vypoceni cerny bez, na zanet ucha - svarime trochu vody, kdyz vre hodime do toho hrst cerneho bezu a na spicku noze kafru( sezene se v lekarne), zahustime hrubou moukou, dame do kapesniku a kdyz je to teple tak, ze to mala snese na ousku, prilozime na oblast ucha a zavazeme satkem, bolest by mela do hodiny ustoupit a dite usne, dale nepodavame antibiotika, misto toho hojne konzumovat cesnek , pit hodne caju, kureci vyvar take dobry, samozrejme jdeme k lekari a nakonec na kontrole nechame ousko zkontrolovat, garantuju, ze bude v poradku a zanety se budou postupne objevovat mene a mene, co se tyce imunity tak nejdulezitejsi je nechat nemoce probihat bez antibioptik, strava s hodne zeleninou, omezit cukr a nahradit ovocnyma hroznovym a vyhybat se konzervantum

• Citovat
  • Upravit
mmonica
9.2.11 23:43

jo taky jsem zapomnela, ze i kdyz bez antibiotik, kapicky co jsme dostali od doktora jsme kapali, take se da do ouska kapat stava z netresku
jo a ver tomu, ze kdyz budete neustale lecit antibiotikama tak se z toho nevymotate, bude to horsi a horsi, mluvim z vlastni zkusenosti

• Citovat
  • Upravit
21978
10.2.11 08:42
obrazek píše:
Mj. konstituční homeopatikum pro něj se nenašlo, nepomohlo mu, a to jsme byli u vyhlášené homeopatky. Měnila ho, ale po druhé změně jsem to vzdala, neboť to leze dost do peněz a fakt jsem si to nemohla dovolit…

Pro každého se najde - jenom to někdy bohužel trvá delší dobu a je potřeba to i víckrát změnit, protože prostě člověk není úplně vyhraněný.

Problém je v tom, že jste to vzdali - což samozřejmě chápu, je to (zvlášť v takovém případě) opravdu celkem finančně náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí