Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
paní si ode mě koupila autosedačku a jelikož bydlí na druhém konci republiky, musím jí zabalit a poslat. Nejsem z toho moc nadšená, ale pokusím se jí co nejlépe obalit, aby se po cestě nepoškodila.
Můj dotaz: Jak jste prosím posílali autosedačku poštou? Je lepší dát jí ještě křehce, nebo to zvládne i normálně bytelně zabalená? A tedy pokud křehce, kolik to asi bude stát navíc?
Já bych moc nerada, aby se sedačka po cestě nějak poškodila a mohla by pak být nebezpečná. ![]()
Když jsme si jí objednávala na netu, tak nám jí přivezlo PPL, které s balíkama asi zachází líp než pošta. Nebo ne?
Díky moc za postřehy.
Madúza
Ahoj
nedavno jsme posilali autosedacku,zabalila jsem ji poradne do bublinkove folie a pote jeste do jedne,madlo jsem radeji sklopila za sedacku,poslala jsem to doporucene,stalo to cca 150kc,taky jsem ji posilala na druhy konec republiky,posilala jsem ji v sobotu a v pondeli uz byla na miste a neposkozena.
Ohledne PPL,CP,DHL atd…Myslim si ze vsechny spolecnosti s tim zachazi stejne.
Partner posila casto tabule do Prahy a pokazde voli jinou spolecnost a kdybys videla v jakem stavu to obcas dojde
![]()