taky o sousedovi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
208
28.9.08 11:08

taky o sousedovi

Ahoj vsichni,taky mam dost velky problem se svym drahym sousedem. pred tydnem slavil sve narozeniny,to by nebylo nic tak hrozneho,kdybych nevysla na chodbu (bydlime v mensim panelaku se 7 bty) a tam nevidela,jak mi nekdo napsal na dvere cernou fixou my jmeno a prijmeni. samozrejme jsem zacala rvat na celou chodbu ktera svine to zase byla a vylezla sousedka od manzela,co slavil ty narozeniny a co se jako deje… ja na ni spustila,jestli nevi kdo to mohl udelat a ona zapadla dovnitr a oznamovala manzelovi,ze sem to svedla na ni. on samozrejme vylitl(pokazde kdyz se napije tak je nepricetny) a hned zacal machrovat… pak prisel muj muz a pustili se do sebe… bylo to desny,klepu se z toho jeste ted,takovy sousedy bch vam neprala,pomlouva se to tady,slysite to z kazdych dveri a pak jeste prijdou a uplne to obrati. policii jsme nezavolali,muj muz nastupuje za mesic na policii,tak by si rvackou jen pritizil. jen ted nevim,kdyz ma ozraly soused za sebou dve podmink za sebou,zda uz policie zakroci poradne,pokud se bude neco takoveho opakovat…??? prosim poradte… diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1293
28.9.08 17:55

Macgorko
my jsme měli taky katastrofálního souseda. Akorát že ten náš, když byl ožralej, tak občas vypustil na chodbu mastifa, a toho se bál i můj muž.

Byt jsme prodali a koupili jsme jiný byt - v jiném paneláku, a sousedy jsme si pečlivě ohlídali.
V paneláku se tomu člověk možná úplně nevyhne, ale ten náš soused byl hroznej extrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
28.9.08 18:28

Jo tak se ještě vracím (než mě zas odvede díťátko do pokojíčku)

• ten náš soused byl nejen v podmínce, ale už několikrát trestanej za různé delikty. No prostě eňo ňůňo, a o patro výš byli (sice socializovaní a civilizovaní) Romové, on byl sprostý i na ně (oni ale byli docela hodní…).
    Já jsem se jednou lekla toho jeho mega psa, když proti mně vylít po schodech, a stihla jsem říct jen „ježiš“, načež on „co ježiš, ty krávo, tak skoč hlavou proti zdi a nebo se pos…“ - no prostě soda.
    Byli jsme jedinej vchod na sídlišti, kde byly imrvére otevřený dveře do baráku, táhli se za ním kriminálníci, občas tam nějakej z nich třeba usnul na chodbě protože se nemoh na něj dobouchat.
    Zkrátka náš vchod se výrazně lišil od jiných.

No museli jsme uninout, bejt tam s nima už dál nešlo, ostatní s ním nemuseli být aspoň na patře!

Toho VAšeho souseda bys mohla řešit leda přes přestupkovou komisi městského (obecního, nebo na magistrátě - nevím kde bydlíš) úřadu, nadávání trestný čin není…
Nejhorší je, že s těmahle lotry si nikdo nechce moc zadat, takže většinou člověk zůstane u rozčilování se doma.
Upřímně řečeno, já si na toho souseda nikdy nikde nestěžovala, ještě by mi někde za rohem dal přes hubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová