Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Russet píše:
Myslím, že dospělá žena by neměla tak lnout k někomu bez toho, aby to byl její partner. Abys pak nebyla zklamaná, až s tebou nebude mít čas výletovat nebo se bavit.
Já přeci po něm nechci, aby se mnou výletoval a sama vím, jak se k němu chovat můžu. Samozřejmě chci, aby věděl, že nemusí mi dělat kmotra, když nebude chtít. Nechci, aby dostal pocit, že musí. Nebudu zklamaná, jak už jsem říkala, mám k němu veliký respekt a úctu a přeji si, aby byl šťastný. ![]()
@Alexa23 píše:
Já přeci po něm nechci, aby se mnou výletoval a sama vím, jak se k němu chovat můžu. Samozřejmě chci, aby věděl, že nemusí mi dělat kmotra, když nebude chtít. Nechci, aby dostal pocit, že musí. Nebudu zklamaná, jak už jsem říkala, mám k němu veliký respekt a úctu a přeji si, aby byl šťastný.
Myslím, že jsi jak štěňátko, co visí na každém jeho slovu.
@Russet píše:
Myslím, že jsi jak štěňátko, co visí na každém jeho slovu.
Co si myslíš, je mi zcela ukradené, ale děkuji za koment.
mimochodem, nezáviď, že kolem sebe nikoho takového nemáš. Až se naučíš pracovat sama se sebou a nebudeš tak zapšklá, třeba ti také do života přijde někdo, s kým se budeš cítit dobře a kdo o tebe bude mít zájem a chtít s tebou trávit čas.
hodně štěstí. ![]()
@Alexa23 píše:
Co si myslíš, je mi zcela ukradené, ale děkuji za koment.mimochodem, nezáviď, že kolem sebe nikoho takového nemáš. Až se naučíš pracovat sama se sebou a nebudeš tak zapšklá, třeba ti také do života přijde někdo, s kým se budeš cítit dobře a kdo o tebe bude mít zájem a chtít s tebou trávit čas.
hodně štěstí.
Takového jsem našla a jsem s ním 20 let. Ty sama se sebou pracovat neumíš, jinqk bys na něm nevisela, ač tvrdíš opak. Sni svůj sen, nech se pokřtít.
Mě se teda taky zda, ze je ten vztah nejak podivne nadstandardni, nez by se u vztahu kmotr - kmotrenec ocekavalo. Vztah kmotrovsky by nemel byt soucasne vztah partnersky. Opatrne, aby se to nejak nerozbujelo, kam nema. Nebo pokud by rozbujeni snad bylo zadouci, tak bych si volila jineho kmotra.
@Russet to tě zklamu, ale pracovat se sebou fakt umím.
a nevisim na něm. ![]()