Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den máme rýmu a bojím s e aby neměl zánět produsek má zandi rýmu neteče ven používáme libenar a odsavame
Proč by měl mít zánět průdušek, když má rýmu? Syn měl u zánětu průdušek vždy horečku a specifický kašel, určitě se to nedalo přehlédnout.
@Mummy22 ty ji máš taky?
můj má rýmu už 14 dnů.. Se stane.. Spí venku, kde se mu líp dýchá, jinak odsávačka věrný kamarád a postýlku jsem podložila, Toť vše.. Plasit hned, že bude hůř, tak su šedivá
@Lil Kitkatt Moje dcera u zánětu průdušek horečku neměla, max. mírně zvýšenou teplotu. Ale nález na průduškách Dr. našla sice ne nijak rozsáhlý, ale byl tam. Rýma jak blázen a k tomu kašel (vůbec nebyl nějak specifický jak jiné kašle, co už měla), kde vykašlávala hleny, dusila se jimi hlavně v noci. První zánět takto chytla v 9-10 měsících.
@Mummy22 U dvouměsíčního dítěte bych zašla k Dr. na poslech, pokud máte obavy z toho, že to sedí na průduškách - já bych šla už z toho důvodu, že je to ještě částečně novorozenec a tam se stav vyvíjí ne zde dne na den, ale z hodiny na hodinu. Př. v Dětské nemocnici v Brně mají děti do 3 měsíců přednost při vyšetření na pohotovosti - prostě jsou nejvíce náchylní na zvraty při nemocech.
@PETRAKIM Tak já neříkám, že to nemůže mít nikdo jinak, ale proč plašit u rýmy a hned lítat na pohotovost? Bez teploty a s rýmou?
To je tak chytit tam něco horšího.
Má jenom rýmu bez teplot ale zítra jdeme k dr tak uvidíme
@Mummy22 píše:
Má jenom rýmu bez teplot ale zítra jdeme k dr tak uvidíme
S rýmou? To je zbytečný
jen mrne sleduj
S rýmou u malýho mimina rozhodně k lékaři. Doma zánět průdušek nepoznáš, horečka ani kašel být nemusí.
Ty ses ale silena mamina. Kolik diskuzi denně zalozis? Ty tady fakt resis do slova každý prd. Stejně si všechno děláš podle sebe, tak k čemu ti jsou názory ostatních? A ještě s tím tvým brutálním mateřským plurálem ![]()
@Verurizeckova píše:
Ty ses ale silena mamina. Kolik diskuzi denně zalozis? Ty tady fakt resis do slova každý prd. Stejně si všechno děláš podle sebe, tak k čemu ti jsou názory ostatních? A ještě s tím tvým brutálním mateřským plurálem
O tom tto tu je kocicko ![]()
@Mummy22 Nezlob se, ale opravdu by ses mela zklidnit.. s timhle pristupem ( viz vsechny tve ostatni diskuze behem 2 dnu) se zblaznis driv nez oslavite prvni narozeniny.
Nezlob se, nemyslim to zle ![]()
@aleba píše:
@Mummy22 Nezlob se, ale opravdu by ses mela zklidnit.. s timhle pristupem ( viz vsechny tve ostatni diskuze behem 2 dnu) se zblaznis driv nez oslavite prvni narozeniny.
Nezlob se, nemyslim to zle
Jen mě vše zajímá proto píši mám první nemám nikoho kdo by mi o tom něco řekl
Miminko má pravděpodobně jen rýmu, ale zánět průdušek být poznat na první pohled/poslech nemusí
My dokonce nepoznali ani zápal plic u čtyřměsíčního. Šli jsme na normální prohlídku a doktorce se zdálo že zatajuje hrudniček a je zahleněný…a na rentgenu oboustranný zápal plic. Neměl teplotu ani kašel. Tím nechci strašit…