Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No nic, venku je krásně, jdeme s malým na hřiště, začíná tu dohadování o nesmyslech
Co jsem ohledně přepisu vozidla věděla, to jsem sdělila, nechť se s touto informací už zakladatelka popere dle svého
![]()
@hBod tak STK píšu z toho důvodu, že u nás se to všechno řeší v jednom baráku a to na STK. Už to mám jako STK zažité. PS: to, že jsem ženská neznamená, že musím být zákonitě blbec na „chlapské“ záležitosti.
Tak daný postup je, ale Vy jako chlap určitě víte, že se to dá i obejít a pokud tam máte známého, je vše možné. Takže tahle poznámka od světoběžníka v oblasti odhlášení a příhlášení motorových vozidel mi přijde trochu mimo.
@hBod není to fantasmagorie, je to holý fakt a ověřená skutečnost v praxi. Paní měla dotaz, napsala jsem své zkušenosti, to že Vy takové nemáte neznamená, že to není pravda. Já odevzdávala kupní smlouvy 3, navazovaly na sebe a nikdo s tím na úřadě problém neměl. PS: díky Bohu, že tam nesedíte Vy, to bych to asi fakt na sebe nepřihlásila ![]()
Ano, všechno vyřídím v jednom objektu. Ale to taky nemusí být pravda, když už Vás to tak není, že? A já bych se už nedohadovala, venku je dneska krásně, tedy v Praze ano, jak je u Vás?
Uzavřela bych to tím, že máme oba jiné zkušenosti a jiný názor na věc, ale dohadovat se tu kvůli tomu mi přijde zbytečné ![]()
@hBod STK Bohdalec- je tam dopravní inspektorát a i STK
Kdo nevěří, ať tam běží ![]()
@hBod na jejich strankach to tak opravdu je…
@Anonymní píše:
@hBod Před dvěma měsíci, STK má do roku 2016 2měsíce
A odkud ses? Podivej se primo na stranky, kde to budes registrovat, je jasne napsane, co pozaduji.