jak přestat být stihačka:)

161
2.12.09 17:53

jak přestat být stihačka:)

zdravim vsechny citatelky:)…nevim, zda ma nektera z vas problem ze zarlivosti (vlastni), ale u me to posledni dobou prekracuje meze..a bojim se, ze je to cesta do pekla:(.Dokud jsem nebyla na MD, docela to šlo…i kdyz nikdy jsem neoplyvala vysokym sebevedomim a tudiz obcas jsem si do partnera rypla..ale nyni jsem uz cca 20mesicu na MD a jde to se mnou z kopce. Neni to fer, ale uz jsem se i snizila k tomu, ze jsem manzelovi prohlizela mobil, historii v PC. PROSTE je mi ze sebe uz spatne. Vim to, ale proste je to v tu chvili silnejsi. Mozna to plyne z negativni zkusenosti s expritelem.Ale kazdopadne muj muz to nema co odnaset:(.Chapu, ze me asi odsoudite, protoze je to velky zasah do soukromi druheho. Ale pokud je tu nejaka byvala zarlivka:), ktere se podarilo vyhrat nad sebou a je vice v klidu, budu rada za kazdou radu, prispevek. Nechci nicit nas vztah. Jinak myslim, ze prozatim k tomu nemam duvod, toto provadet. Stve me,ze tim ponizuju sama sebe a bojim se, aby si me manzel neprestal uz vubec vazit. Drzte mi palce, at tento svuj boj vyhraju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44357
2.12.09 18:01

Ahoj.Já Tě rozhodně neodsuzuji.Ale myslím si,že ničíš především sama sebe a váš vztah.Je to něco,co si musíš vyřešit sama v sobě.Každý vztah je založený na důvěře a pokud oboustranná důvěra ve vztahu není,je to cesta do propasti.

Nezlob se na mě,ale já bych se ani nedivila,kdyby si manžel po Tvých útokách na truc nějakou jinou milenku našel.Když už má být kravál,tak ať je důvod..Převeď si to opačně,jak by Ti bylo.

Mezi námi,kdyby Tě chtěl podvést,stejně to udělá,zahladí důkazy a spálí mosty.Nic s tím nenaděláš.Tak opravdu ponižuješ jen sama sebe.

Pokud je to neúnosné,vyhledej odbornou pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.12.09 18:05

No, zkušenost nemám. Přesto si dovolím poradit: zkus vás oba zaměstnat: manžela víc dítětem a sebe v době, kdy muž hlídá, cvičením (na permanentku), brigádou, kurzem, prostě něčím, kam pak musíš chodit, ať nemáš čas na blbiny. A taky se dostaneš mezi lidi a třeba se ti trochu zvedne sebevědomí. A když jsi doma, udělej si seznam povinností (úklid, třídění věcí, staré resty), ať ani doma nemáš na šmírování čas. Teď sis zašmírovala, tak to stačí. Stejně si nic neobjevila, jen si plýtvala čas.
A rozhodně tě neodsuzuju - o svém problému víš a chceš ho řešit - tady není co odsuzovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
2.12.09 18:42

Hlásím se jako bývalá žárlivka :wink:
Asi ti moc nepomůžu, naše situace se hodně liší.Já jsem se zklidnila, když jsme se s chlapem přestěhovali do vlastního domku a já jsem mnohem šťastnější (mám vlastní hnízdo :-) ). Hodně pomohlo těhotenství a dítě, to už nežárlím vůbec. Nějak mi připadá, že ten chlap ke mně prostě patří.
Moje rada je: vybuduj si sebevědomí a zkus najít štěstí sama v sobě.
Pokušení šmejdit mu v mobilu je velké, ale když partner zjistí, opravdu ti pak bude dělat naschvály… ten můj to tak aspoň dělal a já se žrala a celý vztah šel do háje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
2.12.09 18:43

Ahojky, osobně si myslím, že hlavní problém je ve tvém nízkém sebevědomí. Začala bych u toho. Zkus pro sebe něco udělat. Na mateřské na to moc času není a tak se z nás někdy stávají takové ty klasické domácí maminy, co znají jen praní, žehlení, péče o dětričky, vaření a tak bych mohla pokarčovat dál. Takže si opravdu zkus mezitím najít čas na sebe, : jak už tu bylo napsáno, zajít si zacvičit, nebo na kosmetiku, kadeřnice. Jsou to maličkosti, ale rozhodně pomáhají.
Nevím , jaký vztah máte s partnerem, ale možná bych si s ním zkusila promluvit o tom co tě trápí (samozřejmě bych mu neříkala o prohledávání..), třeba to pomůže i tobě se na všechno podívat i z jiné stránky. Důvěra mezi partnery jeden ze základních kamenů dobrého vztahu. Taky pokud je to neúnosné i pro tebe, je určitě spousta poradem, kam se můžeš obrátit o radu, jak to řešit.kdyby jsi už nevěděla jak z toho všeho ven).Nevím co jiného ti poradit :nevim: Určuítě te tady nikdo odsuzovat nebude, každý se může dostat do blbé situace a každý má jistě možnost se z toho dosta ven. Přeju hodně štěstí, aby se ti to podařilo zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
2.12.09 18:55

Děkuju všem za rychle reakce :-). Ano, problem je urcite v mem nizkem sebevedomi. Uz odmala mi tatinek rikal, jak ma vypadat hezka holcicka, pozdeji zena atd. A pokud jsem vybocila z jeho meritek, daval mi to patricne najevo a nejlepe pred celou jeho rodinou :evil: dotahla jsem to pak az k anorexii, kdyz jeho narazky na muj zadek uz byla moc caste.No, pak jsem byla zase sama kost a kuze a nikdo me nebude chtit. :cry: Nehodlam ale tento problem svuj shazovat na tatu, to urcite ne.Musim si to vyresit sama v sobe a poprat se s timto osklivym ja!!!protoze urcite nechci, aby se muj muz citil neprijemne a vycitky nikomu pohody nepridaji :evil: DEKUJI VSEM. Pekny vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
2.12.09 19:01

A dodavam, ze nasi se rozvedli, kdyz mi bylo 11let, tatinek mel caste pritelkyne. Nevim, mozna i tam nekde prameni muj strach, ze o partnera prijdu… :-( ,a le vim, ze takovych je hodne a takoveto smiralstvi nepredvadeji :lol: Takze do boje s timto nesvarem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.12.09 19:37

Ahoj.Já jsem žárlivá odjakživa a nejspíš vždy budu.Malim sebevědomim netrpím,prostě jsem taková :lol: .Chlapi mám taky vždy žárlivý takže ani vztah to nák nenarušuje.Je pravda že se ale krotim a neboj až budeš zase v práci tak na kraviny nebude čas.Vim že když jsem chodila do práce neměla jsem čas nad tím dumat,tet se hold nudím a i když vim že nemám duvod žárlit tak žárlim.
Nemyslim jsi že je to duvod proč běhat za doktorama,stejně ti řekne že je to tím že se nudíš.Tak jsem ti asi moc neporadila :lol: ,ale aspon víš že v tom nejsi sama,ale já bych to tak tragicky neviděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
2.12.09 19:44

Kamco, si me aspon potesila, ze nejsem sama takova expertka :-D :-D nechci se zrikat odborne pomoci, ale ja si to moc dobre uvedomuju, ze to neni dobre, jen se nejak s tim poprat. TO je muj velky boj. preprat toho zvedaveho cervicka v sobe.a proste nepatrat, nepatrat a neresit hlavne :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
3.12.09 07:55

Nepřestaneš být stíhačka :lol: Jsem žárlivá až za roh, vidím i co není,v poslední době jsem se naučila neřešit, ale jednou za čas mě to chytne, a následuje výlev žárlivosti a stíhačkovství .. pak mě to zas přejde a třeba půl roku nic neřeším :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
3.12.09 09:17

Zuzaaa, jsi me pobavila hned po ranu :lol: , taky vidim i to co neni a za dva rohy :lol: .Ale to je uspech, pokud to je jen jednou za cas, tak se snad ocko zamhourit da, ne? :-P Tak aspon trochu se krotit…nechci byt furie DOMACI :lol: :lol: ale vcera prisel z pivka kolem pulnoci a vydrzela jsem nepsat, nevyptavat se..aby si pak nemyslel, ze mi neco je :lol: Hezky den všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
3.12.09 09:27

T

Příspěvek upraven 12.12.11 v 15:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
3.12.09 11:23

mravenec: Napadlo mě, jestli by ses neměla trošku zaměřit na posílení vztahu mezi tebou a partnerem. Dítě (děti) pohlídá někdo jiný a vy si vyrazíte :) Pěkně se oblíkneš a on tě po dlouhé době zas uvidí jako jinou ženskou, než maminu domácí :wink: A ty si užiješ trošku galantní mužské pozornosti :)

Taky jsem dva roky bojovala s anorexií 8-) Dost mi pomohl můj současný partner (ten, co jsem na něj tak žárlila), často říká, že se mu líbím, hodně spolu flirtujeme (po osmi letech) a tak. Prostě je to mezi námi OK (ťuk ťuk) a to dělá hodně. (Ale měli jsme i hodně blbá období)

zuzulenda: Tak čumění po ženských mě nemůže rozhodit :lol: To bych se usoužila. Beru to tak, že on se podívá, srovná se mnou a zjistí, že já jsem taky hezká ženská :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
3.12.09 13:19

chuanitka: zrovna dneska po strasne dlouhe dobe razime spolu na koncert..a ja vubec nevim, co si mam oblect :cry: kdyz to nejsou zrovna kalhoty domaci :lol: přeci jen mi jeste nejake to kilco zustalo..no, doufam, ze se vecer povede!tesim se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xy
3.12.09 14:32

Holka jak já ti rozumím! Hlásím se do klubu stíhaček :-D jsem taková průběžně, ale na MD zhruba v té době jako ty to bylo úplně nejhorší. Navíc manžel je dost zaměstnaný, takže ráno brzo odjíždí, večer se pozdě vrací a mezitím je bůhvíkde, což je něco pro echtžárlivku :-D Manžel mé výlevy snáší dobře, ale tehdy na MD mě sám posílal do práce a měl mě plný zuby. Když jsem nastoupila do práce, tak byl dlouhou dobu pokoj, protože to byl záhul, ale čas od času mě to stejně chytne, tuhle třeba když jsem u manžela hledala paragon na reklamaci a objevila tam, že kupoval speciální šampaňské a přitom jsem věděla přesně, co to bylo za nákup a že domů žádné nedonesl! Naštěstí jsem se udržela /což se moc často nestává :mrgreen: / a neudělala scénu, protože on chtěl vzít to šampaňské ke známým, tak ho nechal v autě a já pak řekla, že vezmeme něco jiného :oops:
Naštěstí manžel mě už zná a tak si to nebere, ale spíš si mě ze srandy dobírá :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky