Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže se chce rozvést nebo jen uteče a nechá vás napospas nebo jak to myslí?
Jak ho nic nezajima. Tak snad bude aspoň platit poradny výživný. Mazej hned zítra podat předběžné opatření.
To zní šílene. To jste jako spolu žili dosud i s dcerou v poklidu? A zničehonic se rozhodl odejít?
Nejsme manželé, takže to má lehké, prostě uteče.
Máme dost specifickou situaci, takže nechci být úplně konkrétní, ale není to Čech, má tu problémy s pořádnou prací, dlouhodobě se snaží získat trvalý pobyt a pořád jsou nějaké překážky, už to prostě nedává.
Prosím nekopejte do mě, ale rezervu prostě nemáme, máme za sebou těžké období a moc nebylo z čeho šetřit.
Chápu, že to má těžké ON, ale vůbec se nesnažil vymyslet něco pro nás všechny, nebo abychom odešli spolu. Prostě ON už nemůže a je mu jedno, co budu dělat já s malou.
Poslední dobou začal i pít (celoživotní v podstatě abstinent) a zdá se mi, že mu začíná celkově je.at, prostě je všechno v háji. Poslední čas to i mezi námi bylo hodně špatné, toxické, ale jsme rodina, máme dítě, vlastně jsme si do včerejška pořád vyznávali lásku.. já to nechápu a fakt se cítím, že můj život skončil
Tak to mi přijde asi pozitivní, třeba tam zpět v zahraničí najde práci a bude vám posílat peníze. Stejně nic nenaděláš, když tady nemůže dostat pobyt ani pořádnou práci.
Tvůj život neskončil. Jenom se teď budeš muset otáčet. Věř mi, tohle zvládneš. Je to nic o proti tomu, když máš dítě nemocné. To pak tvůj život skončil.
Jako bohužel, no. To je tak, když si pořídíš dítě s holým zadkem a pofidérní známostí. Lásky se nikdo nenajíte, takže ses odsoudila k tomu, žít z ruky do huby. Chudák to dítě, to bude halt bez táty a žít jako socka. Nedá se nic dělat, musíš zabrat, už kvůli ní a postarat se za dva.
Chapu dobre, ze mas s cizincem z treti zeme, bez penez, bez prace dobrovolne dite?… co ti na to rekli rodice, kamaradi, kdyz jsi jim rekla, ze se snazite o mimiska?
A no jo no. Stalo se. Udělala chybu, sama to ví, ale copak to může vrátit?
SOS prosím podpořte mě.
Muž, se kterým mám předškolní dceru se rozhodl odejít do zahraničí. Přednesl mi to včera jako hotovou věc, nic ho nezajímá a nic nechce slyšet.
Já opravdu nevím, co mám dělat a přepadají mě ty nejčernější myšlenky.
Miluju ho, ale nezajímám ho já, nezajímá ho naše dcera, která z toho bude mít stoprocentně trauma a nezajímá ho, že to samy finančně nezvládneme.
Prosímvás co mám dělat a jak se uklidnit? Jak postupovat?