Jak přežít rozpad rodiny

Anonymní
2.12.24 20:05

Jak přežít rozpad rodiny

SOS prosím podpořte mě.

Muž, se kterým mám předškolní dceru se rozhodl odejít do zahraničí. Přednesl mi to včera jako hotovou věc, nic ho nezajímá a nic nechce slyšet.

Já opravdu nevím, co mám dělat a přepadají mě ty nejčernější myšlenky.
Miluju ho, ale nezajímám ho já, nezajímá ho naše dcera, která z toho bude mít stoprocentně trauma a nezajímá ho, že to samy finančně nezvládneme.

Prosímvás co mám dělat a jak se uklidnit? Jak postupovat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Snorlaxik
2.12.24 20:09

A proč s dcerou nejdete s ním?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.24 20:16

@Snorlaxik nejsme součástí jeho dalších plánů

• Citovat
  • Upravit
32092
2.12.24 20:19

Takže se chce rozvést nebo jen uteče a nechá vás napospas nebo jak to myslí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302

A to tam jde kvůli lepšímu výdělku, nebo proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317

A finanční rezervu máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35726
2.12.24 20:21

Jak ho nic nezajima. Tak snad bude aspoň platit poradny výživný. Mazej hned zítra podat předběžné opatření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8858
2.12.24 20:23

Přítel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
2.12.24 20:25

To zní šílene. To jste jako spolu žili dosud i s dcerou v poklidu? A zničehonic se rozhodl odejít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.24 20:25

Nejsme manželé, takže to má lehké, prostě uteče.
Máme dost specifickou situaci, takže nechci být úplně konkrétní, ale není to Čech, má tu problémy s pořádnou prací, dlouhodobě se snaží získat trvalý pobyt a pořád jsou nějaké překážky, už to prostě nedává.

Prosím nekopejte do mě, ale rezervu prostě nemáme, máme za sebou těžké období a moc nebylo z čeho šetřit.

Chápu, že to má těžké ON, ale vůbec se nesnažil vymyslet něco pro nás všechny, nebo abychom odešli spolu. Prostě ON už nemůže a je mu jedno, co budu dělat já s malou.

Poslední dobou začal i pít (celoživotní v podstatě abstinent) a zdá se mi, že mu začíná celkově je.at, prostě je všechno v háji. Poslední čas to i mezi námi bylo hodně špatné, toxické, ale jsme rodina, máme dítě, vlastně jsme si do včerejška pořád vyznávali lásku.. já to nechápu a fakt se cítím, že můj život skončil

• Citovat
  • Upravit
545
2.12.24 20:29

Tak to mi přijde asi pozitivní, třeba tam zpět v zahraničí najde práci a bude vám posílat peníze. Stejně nic nenaděláš, když tady nemůže dostat pobyt ani pořádnou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
2.12.24 20:31

Tvůj život neskončil. Jenom se teď budeš muset otáčet. Věř mi, tohle zvládneš. Je to nic o proti tomu, když máš dítě nemocné. To pak tvůj život skončil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.12.24 20:33

Jako bohužel, no. To je tak, když si pořídíš dítě s holým zadkem a pofidérní známostí. Lásky se nikdo nenajíte, takže ses odsoudila k tomu, žít z ruky do huby. Chudák to dítě, to bude halt bez táty a žít jako socka. Nedá se nic dělat, musíš zabrat, už kvůli ní a postarat se za dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
2.12.24 20:34

Chapu dobre, ze mas s cizincem z treti zeme, bez penez, bez prace dobrovolne dite?… co ti na to rekli rodice, kamaradi, kdyz jsi jim rekla, ze se snazite o mimiska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
2.12.24 20:36

A no jo no. Stalo se. Udělala chybu, sama to ví, ale copak to může vrátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí