Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mrazik6 píše: Více
Nejsem.Rikam.veci na rovinu a na tvrdo, zadny mazani medu kolem pusy, z toho uz jsem po zkusenostech vyrostl…
Zmínit, že byla ve dvaceti ještě nedospělá a zblblá není „narovinu“? Jak si tím pomůže teď? Má se kát a tím záležitost vyřeší?
A ja bych to po precteni vlakna videl jinak. Prisla krize, pan tata turek nebo mozna african vysava rodinne finance za chlast a placa kraviny v momente, kdy se mu po chlastu sukuje jazyk. Tezko radit postup, tech variant muze byt x.
Zakladatelka sili, to je jasny at je to jak chce. Z chlapa se stalo druhy decko a mlada zamilovana slecna se najednou musi postarat. Zvladnes to zakladatelko.
Dcera je zapsana v RL?
Zakladatelko přeji hodně síly.
Ať to s dcerou zvládnete.
Tvůj přítel je cizinec, ale co si budeme říkat často se tak zachová i našinec.
Když tady čteš ty diskuze někdy opravdu žasneš.
Největší problém jsou ty city, emoce
Ten šok.
Tohle všechno čas. Hrozně moc času
Místo řešení, jak seženeš jiného chlapa, řeš Ospod a svěření dítěte do tvé péče.
Podle víry v jeho zemi o to rychleji. Ono totiž může být ještě hůř, až odveze dceru a nechá ji na správné vychování ženám v jeho původní rodině.
Praktické věci určitě vyřeším, nemám žádného Araba ani Afričana, otec je v RL.
Spíš mi prosím poraďte, jak se přes to přenést.
Některé příspěvky mě tu naladily na notu, být spíš nas. aná, než smutná, ale úplně mi to zatím dlouho nevydrží… ![]()
@markytka3 píše: Více
Do Prčic co je Ti do toho
jsi jak mravnostní komise
Uvidíš jak to nakonec bude.
Je možné, že ani neodejde. Ale, už zničil tvoji důvěru.
Hrdina. Mě to nejde a tak uteče a po mě potopa.
Ale, v mém okolí je takových případů bohužel více.
Bez ohledu na národnost.
@Anonymní píše: Více
Bohužel tady se sejde hodně hejtu najednou.
Sousedovic holka 23 let si vzala taky muže z tzv. treti země ( hrozná definice) ma VS vzdělání IT a nemá problém s prací, takže ty vaše kecy o tom jak je hloupá aniž znáte podrobnosti, jsou velmi ubohe
Není to lehká situace ale možná vám bude s dcerkou bez něho tady líp, když je tak depresivni a začal pit. To dítě to vidí a cítí. Teď potřebuje silnou mámu, neboť my jsme a musíme být většinou v životě ty silnější. Takže se v tom pocitu ( az si odzijes prvni tydny smutku)jak je to vše hrozně moc dlouho nerochni, to nepomůže nikomu.
Proč by jsi neměla zvládnout žít svůj život q starat se o jedno dítě?
A proč nemůže najít job v jeho oboru, co mu chybí?
@mrazik6 píše: Více
Ve 20-ti opravdu ještě většinou člověk není myšlením dospělý clovek
@Andelskej_Satan píše: Více
To je sice teď strašně in dělat ze sebe, že jsem velkohube pravdomluvný…ale nesmí se to zaměňovat s deb-litou…
@Cizinka 999 píše: Více
Taky si rikam…z meho pohledu personalisty to bude bud jazyk, nebo samozřejmě záleží, z jakeho oboru je, jestli je to neco uzkoprofiloveho, tak takovych pozic moc být nemusí.
Nicmene, jak píšu, z husta to je jazykova nevybavenost. Denne mam v ruce zajimave profily Indů, Ukrajinců, Kubánců i jiných, kteri ziji v ČR i roky, ale nebyli schopni se za tu dobu naučit cesky, umi jen anglicky, a o ty se proste ve firmach nepoperou, pokud to neni zrovna nějaká zahraniční společnost, ktera se s AJ spokojí… ![]()