Jak přežít rozpad rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cizinka 999
3.12.24 12:35
@Mar__tanka1983 píše: Více

Opravdu je to pořád takový problém v CR. Ve Švýcarsku se mluví ve firmách hodně anglicky, je tu hodně expat na určitou dobu ale i cizinci co mluvi jen anglicky nebo francouzsky. Stačí jeden expat, cizinec a meatingy se vedou v angličtině neboť tu ovládají všichni. Samozřejmě je to jiné v malých firmách. Cestinu se naučit na odborné úrovni Opravdu není snadne

Příspěvek upraven 03.12.24 v 12:37

• Citovat
  • Upravit
k22
399
3.12.24 12:35

„Spíš mi prosím poraďte, jak se přes to přenést.“

Tak ti to zhrniem: 1.si zdrava. 2.mas zdrave dieta 3.mas praacu. 4.mas byvanie + co jest 5.mas rodinu, ktora moze pomoct keby bolo najhorsie… boa, co viac by si chcela?!!
Ano, ak sa mas o VSETKO postarat len ty, tak to da trochu zabrat, ale mas IBA JEDNO dieta, ZDRAVE a dost samostatne. Pekne naklus k rodicom/ bratovi/kamoske a vypluj zo seba ako vyzera situacia a co mozu pre teba urobit oni (kamoska postrazit dieta ak si vezmes praacu naviac…). Mas uplne IDEALNE „posraty zivot“ - da sa z toho lahko dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.12.24 13:31
@terien píše: Více

taky mi v tom dost nesedi, jak mohli dostat vysokou hypoteku? kdyz maji od zacatku potize s financema?… co to zase je tu za vyjev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.12.24 13:33
@Andelskej_Satan píše: Více

neni, tady se nikdo nesnazi nikoho vojet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.12.24 13:36
@mrazik6 píše: Více

vis kolik lidi je ve dvaceti nedospelych a zblblych? vsichni si plodi mimiska? ja se ptala, co na to rodice, kdyz jim rikala, ze s nim chce mit dite, doted zadna odpoved… a jak se zalezitost vyresi - konecne dospeje, prestane tu knourat nad chlapem a zacne se konecne chovat jako dospela — i kdyz historce moc neverim - celou dobu pise, jake maji financni problemy a najednou do pribehu pripluje vysoka hypoteka psana na ni? kdo da 20ti lete holce s ditetem vysokou hypoteku? :zed: „Finančně nezvládnu myslím trochu v jiném smyslu.. něám potíže ve smyslu že bych neměla kam jít, jen máme vysokou hypotéku (já na sebe, jenže chlap výrazně pomáhal)“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.12.24 13:40
@prokr píše: Více

proc mravnostni komise, jen mne zajimaji myslenkove pochody dotycne… navic, jeji pribeh, jako vetsiny od anonymu, zacina mit trhliny… viz. oba bez penez a v tom vysoka hypoteka a navic psana na ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41428
3.12.24 13:44
@markytka3 píše: Více

tak je otázkou, co je pro ni vysoká hypotéka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
3.12.24 13:50
@markytka3 píše: Více

Pro někoho je vysoká hypotéka dva miliony, pro jinýho dvacet….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22027
3.12.24 13:53

@markytka3 tak když dělá za dvacítku měsíčně, tak je pro ni vysoká hypo i pět tisíc.
Mohli jim ručit rodiče jinou nemovitosti, třeba chtěli pomocí, když už jim holku ve dvaceti zbouchl neperspektivni cizinec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.12.24 13:56
@Keyllah píše: Více

no myslim, ze vubec dostat hypoteku, matka na rd? pise, ze maji problemy s financema a on ji s hypo pomahal? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.12.24 13:58
@mado píše: Více

kdyz ma nekdo dvacet a dite na krku, tezko dostane hypoteku… proste mi ty jeji vylevy od zacatku nesedi. navic, pokud maji od zacatku financni problemy, tak jit do vysoke hypo? z ceho by ji platili, kdyz on o radnou praci nezavadil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.12.24 14:09
@Cizinka 999 píše: Více

Nepovídej, od tebe to obzvlášť bolí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.24 14:19
@k22 píše: Více

Ano máš pravdu, musím na to tak začít koukat.

Vím, že se to děje dnes a denně - rozchody, rozpady rodiny. Musím se s tím nějak popasovat, jen to strašně bolí a ten předvánoční čas tomu nenahravá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.24 14:23

@markytka3 vy mě s terien přijdete padlé na hlavu, se držíte za ruce v každé diskuzi a kopete :mrgreen: já tu nemám co vysvětlovat, od začátku píšu jedno a to samé. Muž nemůže najít pořádnou práci v oboru, nosí domů málo peněz. Já pracuju od 19 s krátkou pauzou ve stejném oboru, mám slušné peníze, ale sama táhnout hypo prostě dlouho asi nedám.
A omlouvám se, ale opravdu ti nebudu rozepisovat příjmy a výdaje, výši hypotéky a další.
Nepřišla jsem žebrat o peníze ani odpovídat na otázky, jak před šesti lety rodiče vzali moje otěhotnění, to zkus na svou vnučku, ne na mě.
Já jsem si přišla pro psychickou podporu, jak zvládnout rozchod a zradu

• Citovat
  • Upravit
2269
3.12.24 14:28
@Anonymní píše: Více

A vyjádřil se, jakým způsobem bude nadále podporovat svou dceru? Nebo to nechává na tobě a poraď si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí