Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chceme s přítelkyní trojku, oba s ní souhlasíme. Jde o dalšího chlapa k nám, vše máme vyřešené, ale…nechceme někoho známého, protože to by mohl být problém a zároveň najít cizího, aby seděl a byl zdravý také není nejjednodušší. Máte zkušenosti? Radu kde najít? Popřípadě nějaký profesionální služby?
Děkuji za odpovědi k tématu
![]()
Zkusenost nemam, tedy uz ne, ale co eroticke seznamky…prvni se sejit a jestli preskoci sympatie.Popr.sluzby gigola- to bys mel taky najit nekde na netu ![]()
Gigolo nás napadl, takže stejná myšlenka, děkuji za to jsem rád
A seznamky ano, ale tam si člověk tím zdravím nemůže být tolik jist…
Najít chlapa do trojky není žádný problém, to holka je oříšek. Viděla jsem přímo skupiny na Lidech, kde taky páry hledali třetího k nim do páru a chlapů tam bylo mraky, co do toho chtěli jít. Zkuste pohledat tam ![]()
@Anonymní píše:
Najít chlapa do trojky není žádný problém, to holka je oříšek. Viděla jsem přímo skupiny na Lidech, kde taky páry hledali třetího k nim do páru a chlapů tam bylo mraky, co do toho chtěli jít. Zkuste pohledat tam
Ano to víme, ale jde o to, že člověk prostě nepozná jaký ten třetí bude, i podle schůzky se to nemusí poznat a mohlo by pak dojít na konflikt přímo při akci a to bych strašně nerad
plus jak jsem psal…zdraví
Nech to na přítelkyni, určitě už někoho najde
Jinak já bych vzal někoho známého, je to v pohodě..
@Vmordud Osobní zkušenost nemám, ale asi bych vyzkoušela nějakou erotickou seznamku. Nebo bych vyhledala nějakou eskort službu nebo jak se tomu říká. Když takto pracují ženy, tak i muži se určitě najdou
.
@Havran007 píše:
Nech to na přítelkyni, určitě už někoho najdeJinak já bych vzal někoho známého, je to v pohodě..
Tím si nejsme jistí právě…
@Vmordud píše:
Tím si nejsme jistí právě…
V tom případě to nedělejte.
@beruska777 píše:
@Vmordud Osobní zkušenost nemám, ale asi bych vyzkoušela nějakou erotickou seznamku. Nebo bych vyhledala nějakou eskort službu nebo jak se tomu říká. Když takto pracují ženy, tak i muži se určitě najdou.
Něco jsme už hledali, ale není to žádná sláva mi přijde…všude samé erotické služby od žen…je vidět kdo je hlavní cílová skupina
![]()
@Vmordud píše:
Ano to víme, ale jde o to, že člověk prostě nepozná jaký ten třetí bude, i podle schůzky se to nemusí poznat a mohlo by pak dojít na konflikt přímo při akci a to bych strašně neradplus jak jsem psal…zdraví
No to u žádného nepoznáš, když ho uvidíš poprvé v životě ![]()
@Bandii píše:
No to u žádného nepoznáš, když ho uvidíš poprvé v životě
Nedej bože aby pak byl ještě špatný v posteli
![]()
My jsme vzali známého, vyplynulo to ze situace. Myslela jsem si, že mi bude potom trapně, protože se celkem vídáme-i s jeho ženou a dětmi. Ale je to v pohodě. Myslím, že mít někoho, koho znáš, je mnohem lepší. ![]()