Vztah končí dřív, než začne..

885
29.5.18 11:56

Vztah končí dřív, než začne..

Ahoj holky :mavam: Zajímaly by mne vaše zkušenosti. Poslední téměř tři roky mám problém najít vztah, většinou končí dřív, než stihne začít. Napřed je to krásný a intenzivní, poslouchám, jak mě dotyčný má plnou hlavu a pak útlum… Nebo s vámi dotyčný rád tráví čas, ale jen o víkendech a u něho doma. Tam tedy není těžké přijít na jeho záměry že :D Ale právě se plácám v něčem, co se vztahem nazvat nedá, ikdyž to vypadalo nadějně…Setkání po letech, rozumíme si, stejné povahy, stejný smysl pro humor. A najednou ochlazení- prý to nechává plynout… A já nad tím denně přemýšlím. Řešíte některá něco podobného, nebo jsem rarita? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
29.5.18 12:08
@Monikap3 píše:
Ahoj holky :mavam: Zajímaly by mne vaše zkušenosti. Poslední téměř tři roky mám problém najít vztah, většinou končí dřív, než stihne začít. Napřed je to krásný a intenzivní, poslouchám, jak mě dotyčný má plnou hlavu a pak útlum… Nebo s vámi dotyčný rád tráví čas, ale jen o víkendech a u něho doma. Tam tedy není těžké přijít na jeho záměry že :D Ale právě se plácám v něčem, co se vztahem nazvat nedá, ikdyž to vypadalo nadějně…Setkání po letech, rozumíme si, stejné povahy, stejný smysl pro humor. A najednou ochlazení- prý to nechává plynout… A já nad tím denně přemýšlím. Řešíte některá něco podobného, nebo jsem rarita? :D

Jak má chlap plnou pusu keců, jak je zamilovanej a jak jsi boží, je to jasné…Připravuje půdu. Abys přišla do doupěte :nevim: Když dostane to, co chtěl, zájem končí. Skutečně zamilovaný muž tě chce spíš ukázat „světu“. Nezalézá jen do pelechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
29.5.18 12:18

Byla jsem v podstata za mlada stejny typ, jako tvi napadnici.Tedy lasku jsem nevyznavala, ale jak jsme se dostali do postele, muj zajem opadl, zaclo mi vadit vse i to, ze pise sms, kdy a kde ty muj koblizku.No to jsem vylitavala z kuze :mrgreen: Asi tak, zestarla jsem a srovnala si priority…chybu nevidim v tobe, jako osobe, spis nestastny vyber. A co vim od chlapskych kamaradu, jak chlap nechava vztah plynout, vetsinou premysli, jestli jsi pro nej opravdu ta prava.Vzdy je to bud a nebo. Neboj, to se srovna, nekde i ten tvuj beha :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.5.18 12:18

A netlačíš třeba moc? Je divné, že to tak je několikrát po sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
29.5.18 12:19

@Russet Souhlasím :) Ale zrovna tenhle můj případ není jen o pelechu, respektive pelech se konal jednou a to ještě víceméně z mojí iniciativy :nevim: Řekla bych, že nemá zájem, ale pak nevím, proč chce, abych strávila víkend s ním a jeho prckem, šla na jeho oslavu narozenin, firemní akci… :nevim: Prostě se v chlapech nevyznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
29.5.18 12:22

Já nevím, jestli tlačím. Je fakt, že už bych někoho chtěla. Ano, je mi teprve 27, ale už by to prostě chtělo se i usadit, nezávazně jsem se už vyřádila. Ale nepřijde mi, že bych tlačila. Říkám si, že je hodně zklamanej z předchozího vztahu a bojí se, měla jsem to samé, ale prostě nevím :) A že ten pravý někde běhá? Na to už jsem asi přestala věřit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.18 12:34

Popis mi hodně připomíná mou kamarádku. U té je chyba ve výběru chlapů, ale i v jejím chování. Je líná, práce jí moc neříká, je plná komplexů… Upřímně řečeno, být mužem, tak bych takovou ženskou nechtěla.
Nechci tím říct, že je chyba v tobě, může to tak být a nemusí. Ale určitě bych se na tvém místě zamýšlela i nad tímto.

• Citovat
  • Upravit
7626
29.5.18 12:38

@Monikap3 ja nasla manzela az v 29.vzali jsme to hopem, do roka svatba i dite. vyslo to.Jsme spolu 8 let, dve decka a ikdyz mam chut ho nekdy zabit, doklepem to spolu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
29.5.18 12:43

Tak u mě je asi opačný problém- práci mám dobrou, jsem soběstačná, rozhodně ne zakřiknutá a nesedím v koutě. Určitě bude chyba i ve mě, jen nevím kde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
29.5.18 12:44

@svycarka Tak třeba budu mít taky štěstí :) Zatím to vypadá, že si pořídím druhou kočku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.5.18 13:33
@Monikap3 píše:
@Russet Souhlasím :) Ale zrovna tenhle můj případ není jen o pelechu, respektive pelech se konal jednou a to ještě víceméně z mojí iniciativy :nevim: Řekla bych, že nemá zájem, ale pak nevím, proč chce, abych strávila víkend s ním a jeho prckem, šla na jeho oslavu narozenin, firemní akci… :nevim: Prostě se v chlapech nevyznám…

Jestli randíš i s chlapama, co mají děti z předchozího vztahu, tak se fakt nesnaž hned hlídat „prcky“. S dítětem by tě měl seznámit, až budete mít aspoň trošku jistotu, že spolu chvilku vydržíte. Kdybych byla jeho ex, tak bx se mi teda nelíbilo, že mi dítě tráví čas s holkou, co ex sotva zná :nevim: A za pár měsíců zas vymění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
29.5.18 13:41

@Russet Tak tohle mě vůbec nenapadlo :think: Já na sebe naopak byla pyšná, protože k dětem nemám úplně typický vztah, jak by se na ženskou patřilo a přesto jsem to zvládla. Ale něco na tom bude. Když já se teď nesnáším za to, jak na něj myslím. Z každý zprávy mám napůl radost a napůl zklamání, že mě nepozval na rande. Myslela jsem si, že už jsem chytřejší, ale kdepa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
29.5.18 14:42
@Monikap3 píše:
Ahoj holky :mavam: Zajímaly by mne vaše zkušenosti. Poslední téměř tři roky mám problém najít vztah, většinou končí dřív, než stihne začít. Napřed je to krásný a intenzivní, poslouchám, jak mě dotyčný má plnou hlavu a pak útlum… Nebo s vámi dotyčný rád tráví čas, ale jen o víkendech a u něho doma. Tam tedy není těžké přijít na jeho záměry že :D Ale právě se plácám v něčem, co se vztahem nazvat nedá, ikdyž to vypadalo nadějně…Setkání po letech, rozumíme si, stejné povahy, stejný smysl pro humor. A najednou ochlazení- prý to nechává plynout… A já nad tím denně přemýšlím. Řešíte některá něco podobného, nebo jsem rarita? :D

Kecy, kecy. Chtěl si s tebou jen nezavazne užít.
A druhou kočku si neporizuj, dej na mě. Měla bych ted kazdodenni zivot o půlku jednodušší bez meho milovaneho kocourka/ sestehovala jsem se s chlapem, který má pejska/. A to ti rika milovník zvířat, zejména koček a psů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107625
29.5.18 15:17
@Anonymní píše:
Popis mi hodně připomíná mou kamarádku. U té je chyba ve výběru chlapů, ale i v jejím chování. Je líná, práce jí moc neříká, je plná komplexů… Upřímně řečeno, být mužem, tak bych takovou ženskou nechtěla.
Nechci tím říct, že je chyba v tobě, může to tak být a nemusí. Ale určitě bych se na tvém místě zamýšlela i nad tímto.

Jak poznas na začátku vztahu jestli je protějšek liny a práce mu nic neříká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
29.5.18 15:55

@Detsa a jak má takové lovení vypadat? :nevim: Když se budu promenádovat s výstřihem, kterým jsem tedy hojně obdařená, tak ulovím další trubky na jednu noc. Když budu hodná, nezaboduju. Když přirozená, tak moc živelná :D já nevím, jak se chlapi loví. Konkrétně u tohohle fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí