Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
Zajímaly by mne vaše zkušenosti. Poslední téměř tři roky mám problém najít vztah, většinou končí dřív, než stihne začít. Napřed je to krásný a intenzivní, poslouchám, jak mě dotyčný má plnou hlavu a pak útlum… Nebo s vámi dotyčný rád tráví čas, ale jen o víkendech a u něho doma. Tam tedy není těžké přijít na jeho záměry že
Ale právě se plácám v něčem, co se vztahem nazvat nedá, ikdyž to vypadalo nadějně…Setkání po letech, rozumíme si, stejné povahy, stejný smysl pro humor. A najednou ochlazení- prý to nechává plynout… A já nad tím denně přemýšlím. Řešíte některá něco podobného, nebo jsem rarita? ![]()
@Monikap3 píše:
Ahoj holkyZajímaly by mne vaše zkušenosti. Poslední téměř tři roky mám problém najít vztah, většinou končí dřív, než stihne začít. Napřed je to krásný a intenzivní, poslouchám, jak mě dotyčný má plnou hlavu a pak útlum… Nebo s vámi dotyčný rád tráví čas, ale jen o víkendech a u něho doma. Tam tedy není těžké přijít na jeho záměry že
Ale právě se plácám v něčem, co se vztahem nazvat nedá, ikdyž to vypadalo nadějně…Setkání po letech, rozumíme si, stejné povahy, stejný smysl pro humor. A najednou ochlazení- prý to nechává plynout… A já nad tím denně přemýšlím. Řešíte některá něco podobného, nebo jsem rarita?
Jak má chlap plnou pusu keců, jak je zamilovanej a jak jsi boží, je to jasné…Připravuje půdu. Abys přišla do doupěte
Když dostane to, co chtěl, zájem končí. Skutečně zamilovaný muž tě chce spíš ukázat „světu“. Nezalézá jen do pelechu.
Byla jsem v podstata za mlada stejny typ, jako tvi napadnici.Tedy lasku jsem nevyznavala, ale jak jsme se dostali do postele, muj zajem opadl, zaclo mi vadit vse i to, ze pise sms, kdy a kde ty muj koblizku.No to jsem vylitavala z kuze
Asi tak, zestarla jsem a srovnala si priority…chybu nevidim v tobe, jako osobe, spis nestastny vyber. A co vim od chlapskych kamaradu, jak chlap nechava vztah plynout, vetsinou premysli, jestli jsi pro nej opravdu ta prava.Vzdy je to bud a nebo. Neboj, to se srovna, nekde i ten tvuj beha ![]()
A netlačíš třeba moc? Je divné, že to tak je několikrát po sobě…
@Russet Souhlasím
Ale zrovna tenhle můj případ není jen o pelechu, respektive pelech se konal jednou a to ještě víceméně z mojí iniciativy
Řekla bych, že nemá zájem, ale pak nevím, proč chce, abych strávila víkend s ním a jeho prckem, šla na jeho oslavu narozenin, firemní akci…
Prostě se v chlapech nevyznám…
Já nevím, jestli tlačím. Je fakt, že už bych někoho chtěla. Ano, je mi teprve 27, ale už by to prostě chtělo se i usadit, nezávazně jsem se už vyřádila. Ale nepřijde mi, že bych tlačila. Říkám si, že je hodně zklamanej z předchozího vztahu a bojí se, měla jsem to samé, ale prostě nevím
A že ten pravý někde běhá? Na to už jsem asi přestala věřit ![]()
Popis mi hodně připomíná mou kamarádku. U té je chyba ve výběru chlapů, ale i v jejím chování. Je líná, práce jí moc neříká, je plná komplexů… Upřímně řečeno, být mužem, tak bych takovou ženskou nechtěla.
Nechci tím říct, že je chyba v tobě, může to tak být a nemusí. Ale určitě bych se na tvém místě zamýšlela i nad tímto.
@Monikap3 ja nasla manzela az v 29.vzali jsme to hopem, do roka svatba i dite. vyslo to.Jsme spolu 8 let, dve decka a ikdyz mam chut ho nekdy zabit, doklepem to spolu ![]()
Tak u mě je asi opačný problém- práci mám dobrou, jsem soběstačná, rozhodně ne zakřiknutá a nesedím v koutě. Určitě bude chyba i ve mě, jen nevím kde ![]()
@svycarka Tak třeba budu mít taky štěstí
Zatím to vypadá, že si pořídím druhou kočku ![]()
@Monikap3 píše:
@Russet SouhlasímAle zrovna tenhle můj případ není jen o pelechu, respektive pelech se konal jednou a to ještě víceméně z mojí iniciativy
Řekla bych, že nemá zájem, ale pak nevím, proč chce, abych strávila víkend s ním a jeho prckem, šla na jeho oslavu narozenin, firemní akci…
Prostě se v chlapech nevyznám…
Jestli randíš i s chlapama, co mají děti z předchozího vztahu, tak se fakt nesnaž hned hlídat „prcky“. S dítětem by tě měl seznámit, až budete mít aspoň trošku jistotu, že spolu chvilku vydržíte. Kdybych byla jeho ex, tak bx se mi teda nelíbilo, že mi dítě tráví čas s holkou, co ex sotva zná
A za pár měsíců zas vymění.
@Russet Tak tohle mě vůbec nenapadlo
Já na sebe naopak byla pyšná, protože k dětem nemám úplně typický vztah, jak by se na ženskou patřilo a přesto jsem to zvládla. Ale něco na tom bude. Když já se teď nesnáším za to, jak na něj myslím. Z každý zprávy mám napůl radost a napůl zklamání, že mě nepozval na rande. Myslela jsem si, že už jsem chytřejší, ale kdepa ![]()
@Monikap3 píše:
Ahoj holkyZajímaly by mne vaše zkušenosti. Poslední téměř tři roky mám problém najít vztah, většinou končí dřív, než stihne začít. Napřed je to krásný a intenzivní, poslouchám, jak mě dotyčný má plnou hlavu a pak útlum… Nebo s vámi dotyčný rád tráví čas, ale jen o víkendech a u něho doma. Tam tedy není těžké přijít na jeho záměry že
Ale právě se plácám v něčem, co se vztahem nazvat nedá, ikdyž to vypadalo nadějně…Setkání po letech, rozumíme si, stejné povahy, stejný smysl pro humor. A najednou ochlazení- prý to nechává plynout… A já nad tím denně přemýšlím. Řešíte některá něco podobného, nebo jsem rarita?
Kecy, kecy. Chtěl si s tebou jen nezavazne užít.
A druhou kočku si neporizuj, dej na mě. Měla bych ted kazdodenni zivot o půlku jednodušší bez meho milovaneho kocourka/ sestehovala jsem se s chlapem, který má pejska/. A to ti rika milovník zvířat, zejména koček a psů.
@Anonymní píše:
Popis mi hodně připomíná mou kamarádku. U té je chyba ve výběru chlapů, ale i v jejím chování. Je líná, práce jí moc neříká, je plná komplexů… Upřímně řečeno, být mužem, tak bych takovou ženskou nechtěla.
Nechci tím říct, že je chyba v tobě, může to tak být a nemusí. Ale určitě bych se na tvém místě zamýšlela i nad tímto.
Jak poznas na začátku vztahu jestli je protějšek liny a práce mu nic neříká?
@Detsa a jak má takové lovení vypadat?
Když se budu promenádovat s výstřihem, kterým jsem tedy hojně obdařená, tak ulovím další trubky na jednu noc. Když budu hodná, nezaboduju. Když přirozená, tak moc živelná
já nevím, jak se chlapi loví. Konkrétně u tohohle fakt nevím…