Vztah končí dřív, než začne..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4270
7.6.18 15:36
@Monikap3 píše:
@Venetia @Ms.Ragdoll On právě už minulý víkend, když měl malýho, chtěl, abych byla s nima. Prý aby si na mě prcek zvykal. Ale otázka je, jestli si chce zvykat on :) Na malýho narozky nepůjdu. Na ten dětskej asi jo, stejně nemám plány na sobotu, ale těžko říct, jestli to má nějakej hlubší význam :) Ale zase pozitivní je, že já i se specifickým vztahem k dětem jsem teta roku :D

tak když nemá dítě v péči, není nucenej plánovat rande zrovna do doby, kdy má dítě, takže v téhle fázi bych počítala, že se bude soustředit na oťukávání s tebou ve dvou, já to teda aspoň takhle dělala a dětem představila chlapa, až když jsme trochu věděli oba, na čem spolu jsme. A to není úplně snadný pro ženskou, co má děti v péči, si to zařídit, aby mohla někam sama - a taky to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
7.6.18 15:44

Podle mě to opatrnost neni. Když zacal byt takovej až po 2 měsících/ a po sexu. A nejde mu o dítě- protože v tom případě by se s tebou scházel sám a neinicioval společná setkání ala rodinka. Podle mě tě jasně využívá. Jen ti bere. Nenech se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
8.6.18 08:00
@Detsa píše:
@Monikap3 Právě proto jsem se ptal. Fází snižování nároků, byť jsem jich nikdy moc neměl, jsem si taky tak trochu prošel. To není příjemná fáze, protože převládá s prominutím zoufalost a samota, než najít něco dříve vyhovujícího, blížšího představám.
Takové to uvažování: „s ženou s dětma si nikdy nic nezačnu v mém věku, radši si vyrobím svoje někdy“… a po čase už to začíná být přijatelné :think: :D.
Samozřejmě ti to nechci vsugerovat. Jen mi to tak přišlo po tvém komentáři, že bys ho normálně už kopla.
Na brusle bych taky hned zašel :palec:. Děláš dobře
Řekl jsi to naprosto přesně :) Vždycky jsem říkala, že nechci nikoho s dětma, že by měl mít alespoň maturitu atd…A najednou všechno vyletělo z komína. Asi bych se měla nad sebou zamyslet, přeci jen v 27ti asi nemusím brát všechno :think: Tyjo, asi jsem se fakt dostala do zoufalé fáze :zed: Strašný…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
8.6.18 08:00

Ano, máte pravdu. Kašle na mě, jen já pitomá to neviděla. Díky… Někdy jsem skutečně blbá… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
8.6.18 08:25
@Monikap3 píše:
Ano, máte pravdu. Kašle na mě, jen já pitomá to neviděla. Díky… Někdy jsem skutečně blbá… :zed: :zed: :zed:

Ale je důležitý, že jsi se probrala. Nedělej vědomé chyby a vždy dej na intuici. Jinak si nabiješ hubu, rozvody nejsou tak snadný, jak by si člověk myslel, když už v tom jsou děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
8.6.18 08:44
@LaPaloma píše:
Ale je důležitý, že jsi se probrala. Nedělej vědomé chyby a vždy dej na intuici. Jinak si nabiješ hubu, rozvody nejsou tak snadný, jak by si člověk myslel, když už v tom jsou děti.

Jak vypadá rozvod vím moc dobře…I po 14ti letech mám v živé paměti rozvod mých rodičů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
8.6.18 14:35

A víte, že je mi teď tak nějak líp? :) Přestala jsem od toho cokoli čekat, nedělám si s ním žádný plány a beru ho jako kamaráda. A je to lepší. Moc vám všem děkuju, otevřeli jste mi oči :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
8.6.18 16:18
@Monikap3 píše:
A víte, že je mi teď tak nějak líp? :) Přestala jsem od toho cokoli čekat, nedělám si s ním žádný plány a beru ho jako kamaráda. A je to lepší. Moc vám všem děkuju, otevřeli jste mi oči :srdce: :srdce: :srdce:

Ani nevis, jak Te chapu. ;)
Dobry „postoj“,i kdyz priznam, ze je kolikrat tezke nic neocekavat.
Tak pak dej vedet, jestli a jak dopadla ta sobota. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
9.6.18 17:28

No takže moje sobota- místo dětského dne měl jít s malým na monster truck. Já měla s nimi. Začalo pršet a místo, aby řekl, ať třeba prijedu k němu, tak sedím doma a piju víno. Oslavu zítra jsem mu už odmítla. Nemá o mě zájem ani v nejmenším, takže doufám, ze přestane pršet a pujdu večer s kamarádem na drink. Snad mate lepší sobotu než já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
9.6.18 17:39

Monikap3: udelalas to dobře, nic si nevycitej. Není lepší jít večer někam s kamarádkama, na víno? Na kluky teď bacha, v tomto rozpoložení + alkohol…bys byla snadná kořist..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
9.6.18 17:48

@jankajj je to v háji. Umru sama s deseti kockama… vůbec nemám dobrej pocit. A ano, nalila jsem si doma víno, ale přijdu si jak největší zoufalka. Ze mě dokáže dostat do deprese někdo, koho bych si normálně ani nevšimla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
9.6.18 17:50
@Monikap3 píše:
@jankajj je to v háji. Umru sama s deseti kockama… vůbec nemám dobrej pocit. A ano, nalila jsem si doma víno, ale přijdu si jak největší zoufalka. Ze mě dokáže dostat do deprese někdo, koho bych si normálně ani nevšimla

Neumres s 10 kockama :cert: :lol: :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
885
9.6.18 17:52
@joy.division.control píše:
Neumres s 10 kockama :cert: :lol: :hug: :mavam:

Tak jen s osmi? ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
9.6.18 17:53
@Monikap3 píše:
Tak jen s osmi? ????

Ani sama, ani s kockama, poradnyho kocoura budes mit :hug: :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
885
9.6.18 17:55
@joy.division.control píše:
Ani sama, ani s kockama, poradnyho kocoura budes mit :hug: :lol: :mavam:

Tak to bych se skoro vsadila, ze těžko :) pardon, dostala jsem se do krasne deprese… do haje, někdo, kdo ma jen vyucak, mluví jako dlaždič a neví, co znamená podržet ženský dveře nemá zájem o mě??? Měl by se plazit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí