Vztah končí dřív, než začne..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107629
25.6.18 12:03
@Monikap3 píše:
@Žirafa 69 Ale vždyť já si ho nehodlám brát. Naopak jsem konečně získala takový odstup, že zatím ani nemám chuť s ním něco podnikat. Jen se mi prostě nechce další tři roky čekat jako v klášteře, jestli se pan Pravý objeví. Protože začínám být v tomto směru lehce skeptická :)

Já ti fandím ..měla jsem to stejně , i když starší a po rozvodu …ničemu to nebrání a toho správného potkáš i tak . jen musíš počítat s tím , že to nemusíš ukočírovat po citové stránce a nějak se z toho oklepat .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
25.6.18 12:35

@Venetia No citově jsem teď tak vyprahlá, že to asi nehrozí. A jakmile budu mít pocit, že to začíná jít přes čáru, končím. Tady to budoucnost nemá. Bohužel, byl by skvělej. Kdyby to nebyl ňouma. Joooo holt ti inženýři mají svůj svět :) Díky za podporu. Nějak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
25.6.18 21:32

@Monikap3 sim Tě seš jeětě mladá ;) na gauči se ještě nasedíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
26.6.18 08:01

@Detsa Ani nevíš, jak ráda bych si tu naději udržela. Ale teď s kamarádkou zakládáme agenturu na organizování svateb, třeba mě láska ostatních přesvědčí, že i mě to potká ;) Protože teď mám tedy období temna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
26.6.18 08:01
@brumdinka píše:
@Monikap3 sim Tě seš jeětě mladá ;) na gauči se ještě nasedíš :mrgreen:

Hele 30ka na krku :D Už to není žádná sláva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
26.6.18 21:59
@Monikap3 píše:
Hele 30ka na krku :D Už to není žádná sláva :)

sim Tě, mě je 38 8) věk je jenom číslo ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
27.6.18 10:46
@brumdinka píše:
sim Tě, mě je 38 8) věk je jenom číslo ..

To jo, ale když se ti to všechno kolem vdává, žení a rodí děti, přijdeš si trochu mimo :D Zvlášť, když svoje dosavadní partnery a známosti můžeš seřadit vedle sebe ve stylu blbec, debil, blbec, idiot… :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
27.6.18 11:13
@Monikap3 píše:
To jo, ale když se ti to všechno kolem vdává, žení a rodí děti, přijdeš si trochu mimo :D Zvlášť, když svoje dosavadní partnery a :roll: známosti můžeš seřadit vedle sebe ve stylu blbec, debil, blbec, idiot:zed: :D

Jaký šel, takovou potkal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
27.6.18 11:13

@Monikap3 no co v našem věku se to zas rozvádí …a co jako 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
27.6.18 11:51

@brumdinka Super, takže můžu přejít na pozitivní stav mysli s tím, že sice umřu s dvaceti kočkama, ale nebudu rozvedená :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
27.6.18 12:30
@Monikap3 píše:
To jo, ale když se ti to všechno kolem vdává, žení a rodí děti, přijdeš si trochu mimo :D Zvlášť, když svoje dosavadní partnery a známosti můžeš seřadit vedle sebe ve stylu blbec, debil, blbec, idiot… :zed: :D

jen tam vzadu vlevo, tam je výjimka. Tam jsou dva blbci vedle sebe. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
27.6.18 13:13
@samá práce píše:
jen tam vzadu vlevo, tam je výjimka. Tam jsou dva blbci vedle sebe. ;)
:mrgreen:
ráda tě tu zas vidím…přeju krásnej den  ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
27.6.18 13:14
@Monikap3 píše:
@brumdinka Super, takže můžu přejít na pozitivní stav mysli s tím, že sice umřu s dvaceti kočkama, ale nebudu rozvedená :D :D

No však moc to řešíš…umřeme všichni :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
27.6.18 13:25
@samá práce píše:
jen tam vzadu vlevo, tam je výjimka. Tam jsou dva blbci vedle sebe. ;)

Přeeeesně :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
27.6.18 19:54
@Monikap3 píše:
To jo, ale když se ti to všechno kolem vdává, žení a rodí děti, přijdeš si trochu mimo :D Zvlášť, když svoje dosavadní partnery a známosti můžeš seřadit vedle sebe ve stylu blbec, debil, blbec, idiot… :zed: :D

to je smutný, vidět svý (ex)partnery takhle :? To bych měla pocit idiota i ze sebe, že jsem si vždycky vybrala blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí