Vztah končí dřív, než začne..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8881
10.9.18 16:04

Hledala jsem přes seznamku a měla jasná kritéria, že kterých jsem nakonec slevila jen modré oči :mrgreen:…svobodný, bezdětný, vyšší, štíhlý, sportovní, nekuřák, pracovitý vysokoškolák…atd.Samozřejmě, co jsem požadovala, to jsem i nabízela :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sturnus_vulgaris
10.9.18 16:22

@Monikap3 Já nevím no… podle mě Ti instinkt říkal, že to celé jaksi smrdí… Otázka je, zda by ta trpělivost, kterou jsi neměla, skutečně přinesla růže, anebo jestli by to bylo jen o tom, že on by Tě takhle držel v bezpečné vzdálenosti jako „solidní jistotu“, ale patrně by se koukal ještě po jiných (moje zkušenost je taková, že tohle bývá za tím sdělením, že chlap „potřebuje čas“). Chápeš - kdyby se s Tebou ukazoval veřejně, tak by dával najevo, že k sobě patříte, ale on chtěl (IMHO) působit stále jako nezadaný (max. jako chlap, co má kamarádku s výhodami), aby se mu lépe lovilo.

To, že jsi vypěnila, je sice nemilé, ale aspoň jsi to urychlila. Myslím si, že kdyby mu na Tobě záleželo, tak se zachoval jinak a patrně by i jinak reagoval. Třeba by byl trochu uražený, ale zamyslel by se nad tím, jestli Tě třeba opravdu tou odměřeností nemůže ztratit. Pokud se nic nezměnilo, tak bohužel je to o tom, že si to vyhodnotil tak, že je mu jedno, pokud se tak stane.

• Citovat
  • Upravit
1332
10.9.18 18:46

Je to tak jak píše sturnus nade mnou. Já současnému přítelovi taky udělala menší scénu v začátku, protože jsem tak nějak necítila, že v něm mám jistotu a bála jsem se, že se mi neozve atd. :D Tak jsem mu řekla jak se cítím (a to mi mluvení o citech nejde přes pusu) a pak jsem i bulela :D Jelikož jsem byla paranoidní po předchozích vztazích, přítel mě ujistil, že se nemusím bát, ať si s ním jistá jsem a to on je taky typ, co nemusí scény. Toto je reakce hodná chlapa. Ne že ti bude psát odměřeně, i když malá scéna i před kamarády opravdu příjemná není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
10.9.18 19:41
@truelly píše:
Navíc u takového bych měla strach, že by se už nechtěl ženit a já bych zase nebyla svobodná matka. Musíš vybrat to nejlepší na trhu. I tak se určitě nějaké chyby objeví časem. Ale pokud tě něco se.re už na začátku, tak to pak nepřekousneš.

To by sama musela být nejlepší na trhu. A to podle diskuze ani zdaleka není.
Kdyby byla, tak neřeší takové problémy, ale přehrabuje se mezi nápadníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
11.9.18 11:22
@Monikap3 píše:
@truelly takoví ještě jsou?

já myslela že je ti o deset víc jak mě…prosím tě je ti 27..co řešíš…takovejch svobodnejch bez dětí ještě je..mraky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
11.9.18 16:06

Všem děkuji za příspěvky…některé opravdu trefné :) @Detsa Samozřejmě, že asi ještě jsou, ale nějak mám asi smůlu a vyhýbají se mi :think: V současné době je nejčastější výskyt chlapů typu Nechci se vázat, budeme se bavit :) Anebo rozvedených, nejlépe s dítětem. Sice jsem cíleně takového nikdy nehledala, ukázaly se náhodou, ale u tohohle jsem si říkala, že by to mohlo vyjít. Nakonec můj výstup mi evidentně prošel, komunikujeme spolu stejně, jako předtím. Ale spíš nad tím začínám víc přemýšlet. To, že jsem vybouchla, nebylo dobrý, ale za obsahem si stojím. Kdyby za mnou přišla kamarádka s tím, že se zabouchla do kluka, který se nedávno rozvedl, bere to jako životní selhání a i přes projevovaný zájem o ní tvrdí, že potřebuje čas, řeknu jí, ať ho pošle do háje. A sama to nedokážu. Jsem srabík naivní :? Na jednu stranu bych chtěla, abych pro někoho byla tou, kvůli které klidně riskne další vztah a snažím se ho omlouvat, že po dvou měsících po něm fakt nemůžu nic chtít a na tu druhou mám vztek, protože by sakra měl chtít se mnou být bez keců o nejistotě :D A ano, zní to namyšleně, já vím. @truelly Jo, to je další věc, nad kterou teď uvažuju. Sice o vdavky a natož dítě v současné době nestojím, ale může se stát, že brzo budu. A s ním by nejspíš ani jedno nebylo v dohledné době reálné. Vlastně když si sepíšu pro a proti, tak proti převažuje. Dokud nepřijde na řadu ta iracionální část mozku, která plesá blahem, když mě obejme :zed: Teď, když to po sobě čtu, přijdu si jak blbá 15ka. @sturnus_vulgaris Moc děkuji za názor. Je na něm dost pravdy a mimo jiné i díky němu jsem začala o věci přemýšlet. @Kristynka22 Mě scéna asi prošla, otázka je, co bude dál. Tobě gratuluji, zjevně jsi našla to, co já hledám marně ;) @TrueIsFalse Pravdu máš, však taky nehledám pana Božského :)
No, takže teď babo raď. Utnout to, i když už je zase jako milius, a počkat? Mezitím se z toho zkusit nezbláznit a nemít očekávání…Nebo to ukončit, i když mi každej nerv v těle protestuje? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
11.9.18 16:23

@Monikap3 nechala bych tomu volnej průběh a uvidíš… ono nejlepší je tak nějak nic neocekavat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
11.9.18 16:56

Já bych mu nedávala tolik najevo, že se bojíš, že ho ztratíš. Nevázala bych se dřív, něž to udělá on. Mmch, je čerstvě po rozvodu a nemá srovnanou minulost, takže pozor, abys nebyla převoznice, což dle popisu v jeho chování mi připadá.
Nenabízej se mu na zlatém podnose bez jeho zásluh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.18 22:56

Hele já tohle zažila nedávno, nebyl teda rozvedený, ale rozešel se s ex někdy v březnu (po 4 letech vztahu, kdy mu prý ubližovala). Poznali jsme se v červnu, on si mě našel a po týdnu psaní přijel. Bydlí 250km odemě, takže jsme se vídali hlavně o víkendech ale ihned ze začátku byl ze mě hotovej, kolik toho máme společného, neustále na mě tlačil, že si mě přestěhuje k němu do města, řekla jsem mu, at zpomalí, že mě to děsí, ale po tom prvním rande se mi tak zalíbil, že jsem si dokázala představit žít jinde. Všímal si maličkostí, neustále se o mě zajímal, spousta plánů a elánu do života.
Long story short, byli jsme spolu všeho všudy dva měsíce, bylo to velmi intenzivní a krásný, ale hodně na to spěchal (a mě už to pak ani neděsilo), vypisoval i takové věci jako, že jestli si neklekne předemnou, tak už před žádnou, bavili jsme se i o dětech, poznala jsem jeho rodinu a kamarády, měli jsme jet společně na dovolenou, i bydlení v zahraničí jsme plánovali (má tam práci a já tam ted stejně jedu jako Au-pair) Všechno krásný a růžovoučký jak dětská prdelka, pak jsme se jeden víkend neviděli a během dalšího týdne mi začal připadal jinačí než předtím, takový odtažitý, měl nějaké problémy a nechtěl je se mnou řešit, dělila nás dálka tak 700km a fakt jsem se cítila bezmocná.
Bylo to jak na houpačce, jednou byl sluníčko, pak zas na pěst. Poslal mi video čtyřleté holčičky na střelnici, jak v ní vidí svojí dceru (doted nechápu proč, když se se mnou chtěl rozejít) no a pár dnů na to se mnou přestal komunikovat.
Po dvou dnech když jsem se mu snažila dovolat mi jen řekl, že to tam necítí, chce být sám a bla bla…
No dodnes netuším co se stalo, docela mě to semlelo, měla jsem to v sobě neuzavřené, řekl, že přijede a promluvíme si o tom, samozřejmě, že nepřijel.
Nevím jestli se to úplně týká tohohle tématu, ale přijde mi, že to skončilo dřív než pořádně začalo, plná huba keců ale skutek utek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
12.9.18 12:14

@brumdinka to je bohužel pravda…achjo kde je takový to snadný chození jako na škole? Za ručičku, motýli v břiše a nic se neřešilo…
@Malina7 Toho převoznictví se taky bojím…Celkově tý jeho minulosti. Ale víc bolí to uvědomění si, že mě asi nechce tolik, jak jsem si myslela…
@Čauky_mňauky No a teď mi řekni, jak se v nich má člověk vyznat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
13.9.18 19:08

@Čauky_mňauky podle mě houby sám, nejspíš potkal „lepší“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
14.9.18 10:02

Ono vyznat se v těch chlapech je na Nobelovku :nevim: Mně moje scéna evidentně prošla, už dvakrát mě pozval na domácí večeři, bavíme se normálně, ale ve mě se něco zlomilo a trpím. Trpím tím, že mě při sledování filmu neobejme, trpím tím, že cítím, že mě sice má rád, ale nemiluje…A přesto nejsem schopná to ukončit a marně tajně doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
14.9.18 10:21
@Monikap3 píše:
Ono vyznat se v těch chlapech je na Nobelovku :nevim: Mně moje scéna evidentně prošla, už dvakrát mě pozval na domácí večeři, bavíme se normálně, ale ve mě se něco zlomilo a trpím. Trpím tím, že mě při sledování filmu neobejme, trpím tím, že cítím, že mě sice má rád, ale nemiluje…A přesto nejsem schopná to ukončit a marně tajně doufám.

Te sice chapu,ale na tohle bych se s prominutim vyprdla,tohle nemas zapotrebi. navic to jeho nevim nebo co to bylo… Ty to necitis,a on zrejme je nevyrovnany s koncem jeho byv.vztahu,promita se to do toho jeho pristupu,ale stejne je to jen a jen na Tobe. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.18 17:23
@Do-not-touch píše:
@Čauky_mňauky podle mě houby sám, nejspíš potkal „lepší“ :roll:

Ano, během 14 dnů už flexoval na fb, že “přijela”, spis si říkáš, jak někdo muže tak otočit o 180 stupňů, silena láska a najednou čus, už mě nebavis, najdu si jinou a až tam uvidím sebemenší problém zase utecu. Přijde mi, ze partnery střídáme častěji než nabíječku k iPhonu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí