Vztah končí dřív, než začne..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
885
9.6.18 17:56
@Detsa píše:
To je bída no :nevim:. Taky bych čekal nějakou náhradu od něj… moc se do ničeho nehrne. Jinak neboj, sobotu mám podobně bídnou zatím ;)

Je to v háji… ty si dej víno, mě dost pomáhá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
9.6.18 17:58
@Monikap3 píše:
Tak to bych se skoro vsadila, ze těžko :) pardon, dostala jsem se do krasne deprese… do haje, někdo, kdo ma jen vyucak, mluví jako dlaždič a neví, co znamená podržet ženský dveře nemá zájem o mě??? Měl by se plazit!
:cert: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
885
9.6.18 17:59
@Detsa píše:
Néé asi budu muset řídit. Pojedu na akci, na kterou jsem zatím nenašel společnost :roll:

Tak tu společnost třeba potkas tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
9.6.18 18:11
@Detsa píše: :hug:… kašli na to. Tedle za to zřejmě nestojí. Objeví se někdo o dost lepší :kytka:

Ale prd… ale i tak deluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
9.6.18 20:38
@Monikap3 píše:
Tak to bych se skoro vsadila, ze těžko :) pardon, dostala jsem se do krasne deprese… do haje, někdo, kdo ma jen vyucak, mluví jako dlaždič a neví, co znamená podržet ženský dveře nemá zájem o mě??? Měl by se plazit!

No vidíš - o takového bys stála?
Ale jinak vůbec neměj strach, že ten správnej kocour by se opravdu nenašel. :hug: Většinou, když to člověk vůbec nečeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
9.6.18 22:09
@Žirafa 69 píše:
No vidíš - o takového bys stála?
Ale jinak vůbec neměj strach, že ten správnej kocour by se opravdu nenašel. :hug: Většinou, když to člověk vůbec nečeká.

Jj jen kde se flaka co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
10.6.18 06:17

Tak jsem pročetla celou tuto diskuzi, uff. Trošku mi tady chybí zásadní věc, co přesně vlastně od chlapa chceš? Zatím mi z toho vychází že princ na bílém koni by měl být zároveň panem dokonalým a kdo ví, možná by ani to nestačilo. Docela v tom možná hraje roli i tvoje ne úplně stabilní psychika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
10.6.18 06:30
@Monikap3 píše:

A proč by se jako měl plazit? Před zoufalkou, co se musí ožrat, protože se před ní neplazí?

Jinak normální člověk by chodil kanálem, odmítnutí od někoho jen s výučákem, to je nepředstavitelná potupa :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
10.6.18 19:53

No, takže děkuji za podporu :D Nevěděla jsem, že když jednou o víkendu sáhnu po víně, je ze mě zoufalá alkoholička :D Můžete si k tomu ještě přidat tlustá alkoholička, protože dotyčný pán mi napsal, že kdybych zhubla, byla bych kost jako blázen :D A než někdo zatleská a začne mít škodolibou radost, předem upozorňuji, že metrák fakt nemám. No, takže tolik k mému víkendu. Doufám, že vy jste měli lepší.
@Detsa Děkuju za zastání. Po tom víně se skutečně zklamání znásobilo a bohužel jsem tomu dala průchod veřejně Příště si dám pozor :) @lada-m Moje psychika je poměrně stabilní :) Bohužel jsem teď měla náročnější období, nahromadily se starosti a možná proto to tak působí. Vím přesně, co od mužů chci, bohužel v tomto případě jsem nároky skutečně snížila v naději, že i přesto to vyjde. Inu, nevyšlo. Život jde dál… @Žirafa 69 Díky za podporu :hug: :hug: Však ono bude zase dobře. Tenhle víkend beru jako restart, je čas jít dál a zaměřit se na něco jiného. Třeba na stará kolena začnu opravdu hubnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
10.6.18 20:22
@Monikap3 píše:
No, takže děkuji za podporu :D Nevěděla jsem, že když jednou o víkendu sáhnu po víně, je ze mě zoufalá alkoholička :D Můžete si k tomu ještě přidat tlustá alkoholička, protože dotyčný pán mi napsal, že kdybych zhubla, byla bych kost jako blázen :D A než někdo zatleská a začne mít škodolibou radost, předem upozorňuji, že metrák fakt nemám. No, takže tolik k mému víkendu. Doufám, že vy jste měli lepší.
@Detsa Děkuju za zastání. Po tom víně se skutečně zklamání znásobilo a bohužel jsem tomu dala průchod veřejně Příště si dám pozor :) @lada-m Moje psychika je poměrně stabilní :) Bohužel jsem teď měla náročnější období, nahromadily se starosti a možná proto to tak působí. Vím přesně, co od mužů chci, bohužel v tomto případě jsem nároky skutečně snížila v naději, že i přesto to vyjde. Inu, nevyšlo. Život jde dál… @Žirafa 69 Díky za podporu :hug: :hug: Však ono bude zase dobře. Tenhle víkend beru jako restart, je čas jít dál a zaměřit se na něco jiného. Třeba na stará kolena začnu opravdu hubnout :)
..a tohle už nikdy nedělej! Ale to už jistě víš. ;)
To co Ti řekl o tom, kdybys zhubla 8o…no raději mlčím :roll:,je dobře, že je pryč (no ten se teda odkopal!).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
10.6.18 20:54

@Žirafa 69
Ale tak každý je na něco. Je fakt, že lehká nadváha tu je, pár kilo dolů by mi neuškodilo a on je upřímnej. Ikdyž zabolelo to parádně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
10.6.18 20:58

@Detsa @Monikap3
přiznávám, že mě napadlo, že jste skončili na té Detsově akci společně :pankac:
asi ten jeho naléhavý tón, ať koukneš na SZ :D

Jinak podepisuju, co napsala @Žirafa 69 - nároky nesnižovat!
Hodně štěstí, ať potkáš brzy fajn parťáka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
10.6.18 21:04
@Dája999 píše:
@Detsa @Monikap3
přiznávám, že mě napadlo, že jste skončili na té Detsově akci společně :pankac:
asi ten jeho naléhavý tón, ať koukneš na SZ :DJinak podepisuju, co napsala @Žirafa 69 - nároky nesnižovat!
Hodně štěstí, ať potkáš brzy fajn parťáka :kytka:

Nene, neskončili ;) ale pozvání bylo moc milé. A děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
10.6.18 21:06

@Smudlinka123 27… A ano, vím, že si teď hodně z vás poklepe na čelo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
10.6.18 21:08

@Smudlinka123 Těžko říct, vlastně jsem se důvod nikdy nedozvěděla :) Bylo mi řečeno, že už to dotyčného nebaví. Nic víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí