Jak zapomenout ?

Anonymní
28.5.18 09:34

Jak zapomenout ?

Ahoj, na tuto otázku se hledá odpověď těžko, ale potřebovala bych radu, nebo i vaše zkušenosti, vím, že jsou na tom lidé daleko hůř než já, například je opustí manžel po několika letech, jsou v tom děti atd. Ale já mám teď pocit, že jsem úplně na dně, před víc jak rokem se semnou rozešel přítel po 2 letech, krátká doba, ale byla to moje první opravdova láska, první člověk se kterým jsem si dokázala představit budoucnost. Rozchod byl pro mě hodně těžkým obdobím, a po roce jsem si myslela, že jsem z toho venku..Začala jsem navazovat další vztahy s tím, ze se třeba zamiluju, ale budovat vztah, když neumíte říct miluju te je proste těžký, nikdy jsem ho neprestala milovat, teď po takove době to na mě padlo a jsem z toho už na dně, mám pocit ze nikdy nebudu tak někoho milovat a chci zapomenout, ale pořad to nejde, poslední dobou se mi o něm pořad zda, špatně spím, pořad na nej myslím, ale vím, ze on je už stastnej někde jinde a s někým jiným, hned po rozchodu si někoho našel, pak jsem si ho zablokovala všude kde to jen slo abych se zbytecne netrapila sledovanim tím co dela a od te doby o něm nic nevím, kvůli práci jsem se odstěhovala do zahraničí, takže se aspoň nemusíme nikde potkávat, ale z hlavy a ze srdce ho pořad nemůžu dostat..Jak mám zapomenout? :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15436
28.5.18 09:39

Jestli to trvá už tak dlouho, tak bych se zkusila poradit s psychologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 09:44

@ivašot. Už jsem se včera objednávala, za 14 dni jdu na sezeni

• Citovat
  • Upravit
323
28.5.18 09:52

A co se takhle přenastavit? Co začít vědomě pracovat na tom co cítím a jak to cítím? Současný stav ti dost bere. Za prvé bych si vtloukla do hlavy myšlenku: Ne, není jediný na světě a je tu možnost, že přijde muž ke kterému budu cítit lásku a který mi ji bude opětovat. A to je přece super, že jo :) Za druhé: Mysl je věc, která nám- pokud je pod kontrolou, dobře slouží. Je to tvoje hlava, tvoje myšlenky i tvoje srdce. Je na tobě, co do ní vpustíš. A za třetí. Není tohle finální fáze a pak už bude dobře? Žádné trápení netrvá věčně. Každé má svůj konec. Čas obrousí hrany. Všechno pomine a tohle je životní etepa, která tě jisto jistě posune tím správným směrem. Jen důvěřuj tomu pozitivnějšímu, co cítíš a nad svými myšlenkami si udělej trošku nadhled. Pozoruj je. Chval se za posuny a hodně pomáhá, dělát si legraci sám ze sebe i v těch vážnějších tématech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
28.5.18 09:52

Absinth a marjánka, zaručeně zapomeneš. ;)
https://www.topalkohol.cz/absinth/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
28.5.18 09:53

Asi je dobrý nápad ten psycholog. Protože každého rozchod bolí a když není oboustranný, tak tu opuštěnou osobu ještě o to víc…ale rok už je docela dlouhá doba na to, aby ses z toho oklepala…
Možná bys neměla hned zkoušet navazovat nové vztahy, ale jen si tak klidně proplouvat mezi přáteli, nemá smysl to lámat přes koleno, když pak po nocích pláčeš. Prostě užívat si život, třeba se vrhnout do něčheho nového (nespojeného s láskou), něco, co si chtěla vyzkoušet už dřív (je jedno, jestli bungeejumping nebo třeba hodiny španělštiny). Auvidíš, co ti za dva týdny poví ten psycholog ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
28.5.18 10:00

Hodne zalezi na tom, jestli se tomu poddavas nebo s tim chces neco udelat.Vse je v tvoji hlave a v tom, jak se k tomu postavis.Snaz se zamerit hlavne na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí