Měla bych se rozejít, ale jsem slabá

Anonymní
27.5.18 20:21

Měla bych se rozejít, ale jsem slabá

Pěkný večer, potřebuji se vypsat ze svého trápení
Jsem s partnerem osm let, mame roční dceru a já mam jeste dceru z prvního manželství. Čím jsem s partnerem déle, tím víc mi připadá negativní. Ma náročnou praci, ale tam se mu dari a asi mu to leze do hlavy. Podle něho jsem neschopna ve všem i jako máma, bordelařka, jednoduchá, špindíra.. teď už mi teda sprostě nenadává, ale při sebemenší kravině po mě řve. Ja, dcera i ma matka jsme stále terčem kritiky. Naposledy řekl, že jsme všichni zku..ni.Nebo mam zašpinenou bundu od make upu a řekne mi, ze to mam jak od ho..en.
Ano, taky nejsem žádný svatoušek o já mam chyby.
Už ale na sobě začínám pozorovat, ze o sobě začínám pochybovat, opravdu jsem neschopna? atd
Zároveň mam v hlavě to krásné a pravdu jsem ho moc milovala.Je mi to hrozně lito a bojím se ten krok udělat. Ma i super vlastnost.Co když rozbiju rodinu a lepšího nenajdu?
Doma se s nim raději už nebavím, ale to nikam nevede.
Dekuji za každý příspěvek

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4071
27.5.18 20:35

Najděte všechnu sílu na odchod uz kvůli dětem. Tohle je totiž poznamená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.18 20:39

Je mi líto, co prožíváš.
Já to měla hodně podobné, a to včetně dětí a druhého vztahu.
U nás šlo hodně o jeho negativismus. Jednou jsem si dělala čárky 237 pochybení.
Tím myslím pochybení na někomu jiném a následující proslov.
Bohužel se to zhoršovalo. Moc jsem si oddychla.
Nepopírám, že má i své dobré stránky a já ho mám pořád :srdce:
Možná paradoxně, ale tím, že jsem si to nenechala líbit, vztah máme aktuálně velmi hezký ;)
Anonymní 27

• Citovat
  • Upravit
72725
27.5.18 20:46

Co myslet na děti_ chceš aby v tomto vyrůstaly? prvně mysli na ně, né na sebe a svoje strachy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
27.5.18 20:51

Taky mam obcas bundu od makeupu ale tohle aby mi pritel rekl, to teda ne :roll: no neschopna nejsi. Lepsiho najdes, to mi věř :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.18 20:58

Nohy na ramena bude to jennhorsi a to je právě účel abys začala o sobě pochybovat typické manipulativní chování zilamjse, m v tom 16 let amkonecne můžeme dýchat

• Citovat
  • Upravit
237
27.5.18 22:10

Myslím, že najít lepšího nebude tak těžké, tento exemplář nasadil laťku hodně nízko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
28.5.18 07:31
@Anonymní píše:
Pěkný večer, potřebuji se vypsat ze svého trápení
Jsem s partnerem osm let, mame roční dceru a já mam jeste dceru z prvního manželství. Čím jsem s partnerem déle, tím víc mi připadá negativní. Ma náročnou praci, ale tam se mu dari a asi mu to leze do hlavy. Podle něho jsem neschopna ve všem i jako máma, bordelařka, jednoduchá, špindíra.. teď už mi teda sprostě nenadává, ale při sebemenší kravině po mě řve. Ja, dcera i ma matka jsme stále terčem kritiky. Naposledy řekl, že jsme všichni zku..ni.Nebo mam zašpinenou bundu od make upu a řekne mi, ze to mam jak od ho..en.
Ano, taky nejsem žádný svatoušek o já mam chyby.
Už ale na sobě začínám pozorovat, ze o sobě začínám pochybovat, opravdu jsem neschopna? atd
Zároveň mam v hlavě to krásné a pravdu jsem ho moc milovala.Je mi to hrozně lito a bojím se ten krok udělat. Ma i super vlastnost.Co když rozbiju rodinu a lepšího nenajdu?
Doma se s nim raději už nebavím, ale to nikam nevede.
Dekuji za každý příspěvek

Obě máme za sebou něco jiného, ale dostaly jsme se do stejné fáze..Samotné mi pomáhá si říct, že někoho, kdo si mě bude vážit, určitě najdu. Asi ne hned, ale do té doby chci pracovat na sobě a zjistit, proč mám ve vztazích takové problémy..Posílám sílu udělat TEN krok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí