Jak přinutit říct pravdu o nevěře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
12.11.19 17:19

Ale pokud se bavíme o tom, že jsi chycená v žárlivém záchvatu, tak problém opravdu může být na tvé straně a partnera obviňuješ neprávem a on není schopen dokázet ti že je nevinný.

Žárlivost je problém toho kdo žárlí - je to jeho nejistota a panika, kterou si odmátí přiznat a řešit a obviňuje z vlasntích vntiřních démonů okolí.

https://www.grada.cz/…vladat-5288/

Jinak ani STB či podobné služby prostě nemají metody, jak někoho donutit pod nátlakem skutečně říkat pravdu. Každý má bod kdy se zlomí, ale pak většinou začne říkat to co chceš slyšet vyšetřovatel.

A ty hlavně nechceš být v partnerství v pozici vyšetřovatele, že. Respektive pokud máte fetiš na gestapo, tak to patří do postele a konsenzuální dohody, že :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
12.11.19 17:27
@Anonymní píše:
Změním, budu vědět jistě na čem jsem a podle toho se budu moct zařídit.

A neni proste jedinou zasadni veci fakt, ze proste nechce byt s tebou? Je k tomu treba mit oficialni duvod?

Příspěvek upraven 12.11.19 v 17:30

• Citovat
  • Upravit
37132
12.11.19 17:27
@Anonymní píše:

Co změníš? Budete od sebe tak jako tak, jediný co můžeš změnit je průběh toho rozchodu, můžeš se mstit, otravovat tu třetí osobu, ale zamysli se jestli ti to vůbec stojí za to, výsledek bude stejný vztah je prostě v háji a je jedno z jakého důvodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
12.11.19 17:28
@Anonymní píše:

Když ti někdo na rovinu řekne, že tě nemiluje a nechce s tebou bejt, tak je úplně jedno, jestli je to z důvodu, že má někoho nového nebo se rozhodl strávit zbytek života v celibátu. Jednoznačný rozchod je dostatečný k vlastnímu zařízení se bez jakýchkoliv vysvětlujících informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 17:43
@pohledzdruhestrany píše:
Když ti někdo na rovinu řekne, že tě nemiluje a nechce s tebou bejt, tak je úplně jedno, jestli je to z důvodu, že má někoho nového nebo se rozhodl strávit zbytek života v celibátu. Jednoznačný rozchod je dostatečný k vlastnímu zařízení se bez jakýchkoliv vysvětlujících informací.

Když někomu věnujes několik let života, dostanes se kvůli tomu člověku do dluhu, porodis mu dítě, tak si snad zasloužíš vědět tu pravdu…

• Citovat
  • Upravit
5653
12.11.19 17:46
a k čemu je dobrý přiznat, že se rozcházítě kvůli třetí osobě? aby ses mohla kvalitněji hroutit a srovnávat se se sokyní?
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 17:48

Kvalitněji se z toho dostanu, protože budu vědět, na čem jsem. Chápeš?

• Citovat
  • Upravit
5653
12.11.19 17:52
@Anonymní píše:

Tak když už něco rupne, k čemu je Ti výslech, pravda a podrobnosti. Co se změní? Chceš se týrat? Chlapi v tom žádný smysl nevidí. A já taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
12.11.19 17:54
@Anonymní píše:
Když někomu věnujes několik let života, dostanes se kvůli tomu člověku do dluhu, porodis mu dítě, tak si snad zasloužíš vědět tu pravdu…

Tak dite jsi snad porodila vam obema, ze? A ze sis na nej vzala pujcky je tva hloupost.
On te nechce, je treba se s tim smirit, oplakat a vyvztekat, ale je to konecna a je treba se s tim smirit. Duvod je vicemene podruzny.
Jedina relevantni informace je, ze uz nechce byt s tebou. Jestli kvuli Marus nebo tomu, ze blbe varis, to uz je podruzne.

• Citovat
  • Upravit
21111
12.11.19 18:04
@Anonymní píše:
Kvalitněji se z toho dostanu, protože budu vědět, na čem jsem. Chápeš?

Jsi na tom tak, že on tě nechce, co potřebuješ k vlastnímu zařízení se víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 18:38

Taky bych chtěla znát pravdu.
Manžel zatím všechno zapírá i přes zjevné důkazy, a to ve stylu: „nesmíš věřit všemu, co si kde přečteš“… jako vytištěný nastrčený e-mail od milenky tak, abych ho našla apod…
„Milenku nemá, rozvádět se nechce, já vyvádím, jako kdyby chtěl odejít…“
Blbka se snaží, on zatlouká. Na jejím místě bych teda být nechtěla…

• Citovat
  • Upravit
13.11.19 10:06
@Anonymní píše:

Ale vždyť ty víš na čem seš.. Odešel, nechce pokračovat ve vztahu. To je to nejpodstatnější sdělení. (teda v případě, že jde o rozchod) :nevim:
To, že mě chlap podvádí, bych vědět chtěla, to zase ano, protože s takovým člověkem prostě být nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.19 11:37
píše:
Ale vždyť ty víš na čem seš.. Odešel, nechce pokračovat ve vztahu. To je to nejpodstatnější sdělení. (teda v případě, že jde o rozchod) :nevim:
To, že mě chlap podvádí, bych vědět chtěla, to zase ano, protože s takovým člověkem prostě být nechci.

Právě že neodešel. Pořád spolu bydlíme, ale s tím, že se mě ani nedotkne, pořád si s někým vypisuje na mobilu a kamarádka ho viděla v obětí s nějakou ženou. Mě to ale popírá. Už spolu při tom nespime čtyři měsíce. Je to pro mě docela psycho. Pořád nevím na čem jsem.

• Citovat
  • Upravit
1242
13.11.19 11:46
@Anonymní píše:
Právě že neodešel. Pořád spolu bydlíme, ale s tím, že se mě ani nedotkne, pořád si s někým vypisuje na mobilu a kamarádka ho viděla v obětí s nějakou ženou. Mě to ale popírá. Už spolu při tom nespime čtyři měsíce. Je to pro mě docela psycho. Pořád nevím na čem jsem.

A tím, že Ti řekne pravdu se Tvá situace zlepší? Ne. Moc dobře víš, na čem jsi, ale nechceš si to připustit. Je třeba začít jednat… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.19 16:15
@mdvorak píše:
A tím, že Ti řekne pravdu se Tvá situace zlepší? Ne. Moc dobře víš, na čem jsi, ale nechceš si to připustit. Je třeba začít jednat… :kytka:

Problém je v tom, že rozvést se prej nechce, ale diskutovat se mnou o problémů taky nechce. Nevím si rady. Ráda bych udržela rodinu s nevím jak dál.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky