Jak připravit špenát?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak připravit špenát?
Ahoj holky,od kdy jste začli prckům dávat španát?A kupujete normálně zmražený?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dávala jsem až později, tak v 9. měsících, protože rozumnou skleničku se špenátem jsem nenašla.
Ta od Hippu pro prcky od 4. měsíce obsahuje mléko, a to jsem tak brzo dávat nechtěla.
Kupuju mražený Bio listový. A jenom ho povařím a podávám. Proto jsem začla, až malá zvládala jíst kousky.
Se špenátem je problém, obsahuje hodně dusičnanů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja jsem dala poprve ze sklenicky kolem toho 9.mesice.Po roce jsem zacala delat normalni mrazeny a prcek ho ma moc rad,ale ma ho tak 1-2× za mesic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
donaga píše:
Já se přidám s otázkou, špenát se tedy nemá podávat hlavně kvůli těm dusičnanům? Nebo je i nějaký jiný důvod? (Nadýmání už padlo výše, ale s tím naštěstí problémy nemáme)
Kvůli dusičnanům.
Já ho dala někdy v 8. měsíci, mrazený sekaný a mixla jsem ho do zeleniny k obědu, nijak závratné množství. Čistě jen špenát, maso, brambory mu nechutná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem tedy kupovala listový a přidala k více druhům zeleniny a masu a vše pomixovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
donaga píše:
Já se přidám s otázkou, špenát se tedy nemá podávat hlavně kvůli těm dusičnanům? Nebo je i nějaký jiný důvod? (Nadýmání už padlo výše, ale s tím naštěstí problémy nemáme)
Já četla, že obsahuje něco (bohužel nevím co), co zabraňuje úplnému vstřebávání vápníku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já dávala kolem 11 měs. mražený listový s česnekem a UM
malá špenát a česnek MILUJE
- načítám...
- Citovat
- Zmínit