Maminky velkých dětí
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Maminky velkých dětí
Velké děti
Ahoj holky zakládám toto téma, protože bych se ráda ujistila, že v tom nejsem sama. Malý se narodil sice s váhou 3650, ale teď ve dvou měsících má 6,6kg. Najdou se také maminky, které měli nebo stále mají doma obříka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky jsem měla obříka…při narození 3 550 g a v 6 měsících 9 470 g.....plně kojený. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, můj syn se narodil jako naprosto průměrný a ve dvou a půl měsícíh měl 6,7 kil, v půlroce měl už skoro děvět kilo
Ale od té doby se to skoro zastavilo a od půl roku do teď přibral jen čtvrt kila, takže snad z něj nebude obr (kdo by se s ním tahal
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Při narození 3.800 g, ve 3m cca 6.000 g, v 6m cca 9.000 g …atd. Teď jsou mu 2 roky, měří přes 95cm, váží cca 16 kg a vypadá na 3 roky (resp. dost 3-letých dětí je menších než on).
Ale má být po kom: manžel 193cm, já 181cm.
Očekávaná výška syna v dospělosti je 195cm (resp. 185-200cm)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já pořád čekám, kdy se to zarazí, protože už teď ho tahat není žádnej med. Navíc já jsem drobnější, takže je pro mě fakt těžkej. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lumáťa píše:
Jj, při narození 4kg, v 6ti měsících 11kg.
coze?
a ja si myslela jakyho mame obrika doma
v 5mesicich 9,2kg a 73 cm
hlavne ze jim chutna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky a do kdy vám teda vydrželo vajíčko? Já se bojím, aby jsme mu za chvilku nemuseli kupovat normální autosedačku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tweetydee píše:
holky a do kdy vám teda vydrželo vajíčko? Já se bojím, aby jsme mu za chvilku nemuseli kupovat normální autosedačku
tak mi uz normalni autosedacku mame koupenou
sice jeste ve vajicku vozim ale pocitam jeste tak mesic a koncime
ted nam je 5mesicu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a nepamatuješ si, kolik měl malej ve 2 měsících? abych měla srovnání
a co na to doktor? Ten náš zatím chválí, že je vidět, že to je spokojený mimi… (viděl nás v 6týdnech), teď jdeme až ve 3měsících, tak snad se nezhrozí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my při narození 4040 a 51cm a v 5 měsících 9400 a 72 cm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tweetydee píše:
já pořád čekám, kdy se to zarazí, protože už teď ho tahat není žádnej med. Navíc já jsem drobnější, takže je pro mě fakt těžkej.
Já si u něj oddělala krční páteř…3. patro, bez výtahu…fakt pošušňáníčko ![]()
A nijak rapidně se to nezastavilo…v březnu mu budou 3, má kolem metru a asi tak 18,5 kilo !!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zarazí se to právě kolem toho půl roku, jednak kvůli příkrmům a druhak kvůli tomu, že už se mimčo víc pohybuje.
Vajíčko: už teď je mu docela malé, ale skoro dva měsíce jsme nikde autem nebyli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit