Maminky velkých dětí
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
tweetydee píše:
já pořád čekám, kdy se to zarazí, protože už teď ho tahat není žádnej med. Navíc já jsem drobnější, takže je pro mě fakt těžkej.
Zpomalí se to okolo 1.roku a pak ještě víc v 1,5 roce (aspoň u nás). Vajíčko mi myslím do těch 6-7 měsíců vydrželo, nevzpomínám si přesně.
Jen, že pak už uměl sedět, takže nebyl problém přejít do větší autosedačky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak malá měla při narození 3250g a v 5 měsících měla už 8100g.jste mě docela uklidnili
.Jinak do vajíčka se za chvíli taky nevejdem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jjo při narození 4350g- plně kojen- v 6měs. 9,30kg a v 10 měs. 10,5 kg.Ted je mu 7 let patří k těm vyšším má 30kg a lezou mu žebra a jí jak mlejn!!Asi po tatínkovi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tweetydee píše:
a nepamatuješ si, kolik měl malej ve 2 měsících? abych měla srovnánía co na to doktor? Ten náš zatím chválí, že je vidět, že to je spokojený mimi… (viděl nás v 6týdnech), teď jdeme až ve 3měsících, tak snad se nezhrozí.
ty jo tak to nevim, ale v 6ti tydnech mel 5270g a ve 3mesicich 7880g
mam ale za to ze v tech 2mesicich mel neco malo pres 6kg ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezkoumali jste čím by to mohlo být? Jestli třeba nejím moc sladkého… Nebo spíš je to jen na dítěti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tweetydee píše:
Nezkoumali jste čím by to mohlo být? Jestli třeba nejím moc sladkého… Nebo spíš je to jen na dítěti?
Já osobně jsem nic extra pro to, abych měla smetanu, nedělala. Jedla jsem normálně, pila teda víc + kojo čaj. Jo, sladký jsem měla taky ráda, moje tělo to přímo vyžadovalo, ale nemyslím, že bych to nějak přeháněla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tweetydee píše:
Jo taky mě napadlo jestli nejím moc sladkýho,ale prý je to kravina.Lidi říkaji že malá bude po tatínkovi (201cm)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tím taháním to je fakt síla. Tahej 14kg roční mimino… Záda mi zatím drží, asi díky tomu, že jsem dřív hodně sportovala, ale pravý loket už vynechává…
Také máme problém s oblečením. Nic mu není, vše se mu zařezává, i ponožky, kalthoty nemůže nosit vůbec - vše je malé v pase…přes den i na noc nejčastěji overálky… kupuji oblečení pro dvouleté, ale zase je mu vše dlouhé…
tweetydee píše:
já pořád čekám, kdy se to zarazí, protože už teď ho tahat není žádnej med. Navíc já jsem drobnější, takže je pro mě fakt těžkej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj v klidu malá se narodila měla 2750 g ju to my v porodce nadávali že vubec neni hezké miminko že u mě vubec neprospivá at se laskavě naučím pořádně kojit mimochodem syn byl plně kojen a po tomhle přístupu v porodce jsem o mliko přišla ju a v 6 měsících mi zase nadávali že je tlustá měla 8 kilo v roce 14 kilo tad je ji 16 měsícu a máme 13 kilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
market.s.87 píše:lumáťa píše:coze?
Jj, při narození 4kg, v 6ti měsících 11kg.a ja si myslela jakyho mame obrika doma
v 5mesicich 9,2kg a 73 cm
![]()
hlavne ze jim chutna
Je to jedlík už od narození. Čím to je, nevím, protože starší syn byl nejedlík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak my při narození 3860, na půl roce 10kilo, na roce 12kilo, a teď ve dvou letech má 14,30kilo. Takže se to hodně zpomalilo příkrmy a pohybem, jak je větší, tak běhá a hlavně toho moc nesní.Jinak jsem kojila do 11měsíců. Sedačku jsme měnili na 8měsících za tu od narození do 18kil a máme ji i teď. oblečení chce pořádně prohlídnout a nebrat podle velikosti, věkem beru i na 3roky, kalhoty beru dle pasu a dole prostě ohrnu. Oni ty obchodníci šijí spíš na takový hubeňoury ![]()
- Citovat
- Upravit
Mates narozen 3.44…
na 2.měsících 6.62,na 3-7.70kg
na půl roce 9.60kg ![]()
to byl plně kojenej
Na roce měl 11.71,na 18ti měsících 13.68.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak snad se taky takhle hezky zpomalíme
Zatím nás zajímá akorát mámino prso.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To mě taky bolí už teď… Chovat ho můžu tak chvilku. Tenhle týden nám má přijít Manduca, tak snad se mu v ní bude líbit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit