Jak prodloužit spánek u mimča?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
10.6.13 13:00

@Almira-Alm Hele,já jsem s novorozencem neměla absolutně žádný problém se spaním, prospal mi celý dny, ale po tom 6 nedělí se to začalo zhoršovat až se to nakonec zlomilo úplně. Ale u prsa mi usínal už od narození, abych to uvedla na pravou míru, takže myslím, že prso s tím zase tak společného mít taky nebude.Holt musím asi vydržet a myslet na lepší zítřky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
10.6.13 13:22

@Elenaa No ono do puberty u prsa usínat nebudou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
11.6.13 00:09

@Elenaa
No ty dve hodiny sedim akoukam na film, je to krom spanku nejlepsi obdobi z celyho dne, mam konecne klid 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
11.6.13 09:45

@randr No,abych byla upřímná, tak já si to mateřství užívám nejvíc, když mi malej spí, zní to asi hrozně, ale je to tak. Mám doma totiž hroznýho čertíka, kterej se na chvilku nezastaví, furt je v pohybu a samozřejmě u toho potřebuje maminku, sám si dokáže hrát jen chvilku, takže když konečně usne, pak mi teprve dochází, že bych se měla taky trochu radovat, mám přeci jenom zdravé, krásné dítě :srdce: V kočárku se mu nelíbí, to vydrží jen chvilku a začne ječet, že chce ven, takže když potřebuju něco rychle koupit, tak to musí bejt rychlá akce :lol: Jak jsi psala, že ráno si šoupneš malou do postele, srčíš prso a spíte dál, tak to dělám občas taky, hlavně když vstává opravdu brzo a už nechce zabrat.Ale dnes mě teda přečůral, vzhůru od 7h, dala jsem prso a ne a ne usnout, tak ho přebalím zase dám prso a nic, tak jen ležíme(nechtělo se mi z postele ještě),ale nakonec se zvednu a jdu vstávat, vezmu malýho na přebalovák, dám vigantol a jdu převlíct z pyžámka a koukám, že má plnou plínu a je pokaděnej 8o No, nic, přebalím, převlíknu a koukám, že má hlad zase, tak mu dám napít a on mi usne :dance: Takže já tady blbnu od 7h a on mi teď pěkně spí :zed: Šla bych taky, ale potřebuju taky něco udělat doma :nevim:
Tak přeji ti pevné nervy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
11.6.13 09:52

@Elenaa
Tak mne mala dnes spala do 9:00 sama, takze super. A vcera v aute dvakrat 30minut, celkem fajn zmena jet bez revu :) to na tom materstvi nejvic nedavam, ze se na nic nemuzu spolehnout, jeden den super, spi, nerve a druhej den zas jsme o 10kroku zpatky, rve kvuli vsemu, nechce bejt tam, kde vcera byla v poho. :evil: byla jsem zvykla od psu, ze kdyz uz se neco naucej, tak to proste umej na furt! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
11.6.13 11:01

@randr Tak to jsi měla dnes v pohodě, to závidím :) Malej se i vzbudil před chvilkou a vypadá, to, že má dobrou náladu, tak snad mu to vydrží :dance:
To mě malej v autě neřve, ale většinou usne, za což jsem ráda :mrgreen: Ale přeci kvůli tomu, abych nemusela uspávat u prsu, nebudu jezdit autem po okolí a čekat až zabere, žejo :roll:
Přeji vám pěkný den a ať je ten dnešek v pohodě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
11.6.13 12:05

@Elenaa
díky, vám taky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sysel-v-tísni
28.6.13 08:01

Taky bych potřebovala nějakou radu, jak prodloužit spánek u 9timěsíčního miminka, protože zavinování nefunguje (to ho naopak rozdráždí) a u prsa usne jen v noci, přes den vůbec. Večer jde spát kolem osmé a ráno v půl páté v pět už je v plné polní. Přes den spí tak dvakrát dvacet minut, jinak vyžaduje setrvalou pozornost, mám problém dojít si i na záchod, jak se vzdálím a nechám mimi v ohrádce, řve jak tur.

• Citovat
  • Upravit
47759
28.6.13 08:06

@Sysel-v-tísni neudělaš nic, je to jen období, které většinou přejde, taky nám syn jeden čas vstaval v 5 ráno, asi po 2-3 měsících to přešlo a vstává mezi 6-7 hod. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sysel-v-tísni
28.6.13 08:23

@ivana-domca
Takže jediná rada je „vydržať“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
47759
28.6.13 08:28

@Sysel-v-tísni bohužel jo, je to na bednu, ale jinou radu nemám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13183
28.6.13 08:38

@Sysel-v-tísni No tak to se těším až bude malému 9 měsíců, konečně se vyspím! Já jsem totiž zvyklá vstávat v pět ráno, takže až se přestane budit ve tři na jídlo a bude spát až do pěti, tak budu mít božskou noc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
28.6.13 08:45

Aničce to vydrželo od 9.m do 14, po 14m spí přes den 2h a v noci 12, myslim, že to má spojené s nástupem chůze. a taky čím dřív jí dám spát, tím dřív mám klid a vstává pořád stejně, takže spát chodí v sedm i dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sysel-v-tísni
28.6.13 09:24

@zlodcera
Aby nedošlo k nedorozumění: já sice mrně v osm (plus mínus) uložím, ale pak se budí na kojení kolem jedenácté, pak ve dvě a v pět vstává definitivně… takže jako božskou noc bych to neviděla 8)

• Citovat
  • Upravit
13183
28.6.13 09:52

@Sysel-v-tísni Tak to sorry, ale z toho dotazu to opravdu vyznělo úplně jinak :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí