Jak prožívají muži lásku?

154
24.11.17 21:56

jak prožívají muži lásku ?

Chtěla bych se zeptat spíše mužů jak/jestli cítí lásku? Nemyslím to nijak urážlivě, jen mě zajímá, jestli: 1. prožívají zamilování pozitivně? či je to naopak spíše obtěžuje, že se jim jistá žena ukazuje v myšlenkách či na ženu vůbec nemyslí? 2. jak prožívají dlouhodobý vztah např. sedm let a více? milují svoji ženu i když je to ten zaběhlý stereotyp? 3. poslední otázka jestli dovedete říci, co je středem vašeho vesmíru? jste to vy? rodina? práce? koníčky? Předem děkuji za reakce snad se ozve i nějaký mužský ohlas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7205
24.11.17 22:06

Moc odpovědí asi nečekej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
24.11.17 22:14

Zeptam se manzela - po par blbejch komentarich zde odp…
1. Muzsky neprozivaj zamilovanost - libis se a pak cvak chcu byt s tebou na furt a tudiz te miluju
2. Jsme spolu necelych 7 - joooo miluju te a obcas me pekne ser.., ale miluju te
3. Ty a nase dve uzasny deti - namitam, ze to je prace!

Pobavil me a mam se prej optat k cemu tento socialni vyzkum bude slouzit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
24.11.17 22:35

Zajimave tema, pockam si na reakce :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
24.11.17 22:47

1. endorfiny zbožňujem
2. mám ji rád a snažím se splnit co na očích vidím
3. středem je rodina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
25.11.17 00:02

Přečti si něco ze světové beletrie. Většinou to napsali chlapi a myslím, že v tom odpovědi časem najdeš ;). Pokračujícím kurzem může být studium milostné poezie. Nebo třeba proslulí autoři-psychologové (Freude, Freude… :)).

• Citovat
  • Upravit
1987
25.11.17 06:02

Za mě:

1. určitě, těšit se na protějšek je moc fajn. Vše je takové lehčí a pozitivnější. A v myšlenkách se mně ženy ukazují :oops:
  2. byli jsme spolu necelých deset roků a zamilovanost byla pořád. I když mě někdy fakt štvala, a já určitě i ji, bylo to super si dát každé ráno a každý večer pusu. Proč? odpověď existuje v jednom vtipu :lol: :lol: (nebrat vážně)
  3. na tuto otázku neznám jednoznačnou odpověď. nevnímal jsem to. Naše „duše“ prostě splynuly v harmonický vztah. Ale po tom, co mně protějšek odešel ke hvězdám, bych mohl říci, že by to mohla být právě partnerka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
25.11.17 06:32
@martasesek píše:
Za mě:
  1. určitě, těšit se na protějšek je moc fajn. Vše je takové lehčí a pozitivnější. A v myšlenkách se mně ženy ukazují :oops:
  2. byli jsme spolu necelých deset roků a zamilovanost byla pořád. I když mě někdy fakt štvala, a já určitě i ji, bylo to super si dát každé ráno a každý večer pusu. Proč? odpověď existuje v jednom vtipu :lol: :lol: (nebrat vážně)
  3. na tuto otázku neznám jednoznačnou odpověď. nevnímal jsem to. Naše „duše“ prostě splynuly v harmonický vztah. Ale po tom, co mně protějšek odešel ke hvězdám, bych mohl říci, že by to mohla být právě partnerka.

Jsi mi po pismenkach tu i v jinych diskusich velmi sympaticky. Preji ti, at se ti podari potkat super partacku a at uz je jen dobre :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1987
25.11.17 06:59
@káťa píše:
Jsi mi po pismenkach tu i v jinych diskusich velmi sympaticky. Preji ti, at se ti podari potkat super partacku a at uz je jen dobre :kytka:

Děkuji, hezky se to čte :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
25.11.17 07:23
@Berushka1 píše:
Chtěla bych se zeptat spíše mužů jak/jestli cítí lásku? Nemyslím to nijak urážlivě, jen mě zajímá, jestli: 1. prožívají zamilování pozitivně? či je to naopak spíše obtěžuje, že se jim jistá žena ukazuje v myšlenkách či na ženu vůbec nemyslí? 2. jak prožívají dlouhodobý vztah např. sedm let a více? milují svoji ženu i když je to ten zaběhlý stereotyp? 3. poslední otázka jestli dovedete říci, co je středem vašeho vesmíru? jste to vy? rodina? práce? koníčky? Předem děkuji za reakce snad se ozve i nějaký mužský ohlas :kytka:
  1. Zamilovanost je skvělá věc, prožívám ji poměrně intenzivně. Bušení srdce, lechtání v žaludku, neustále se vracející myšlenky na toho druhého, chuť dělat bláznivý věci spolu (třeba mlátit se polštářema), touha být s tím druhým co nejčastěji a bláznit touhou, když toho druhýho zrovna nemáš, silná sexuální přitažlivost apod. Mám za to, že to mají všichni podobné, ne?
  1. Zamilovanost (v umírněnější formě) mi trvá už 15 let. I když už protějšek je už dávno úplně na jiné vlně (bohužel).
  1. Nejvíc je pro mne právě ta romanticko-vášnivá láska. Držení se za ruce, vzájemné jiskření, být spolu, povídat si, cestovat spolu, jít spolu na koncert a samozřejmě milování - sex. Jsem kontaktní člověk.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.17 09:57

těžká otázka.....

@Berushka1 1. Pravá zamilovanost je nejhezčí pocit /hned po dětech/. Je jedno kolik je člověku let. Dobré je, když to pomalu přeroste v hezkou lásku.
2. Pokud je dobrá volba partnerky, nezáleží na čase trvání vztahu. Prostě si musí sednout. Je hezké vedle sebe zestárnout, znát každý pohyb, myšlenku toho druhého. Bohužel větší část mužů to tak nemá. Znám hodně mužů, co po pár měsících vztahu /ba i manželství/ hledají jinou. Doma je to prý stejné stále dokola.
3. Středem mého vesmíru jsou děti a vlastně celá širší rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106366
25.11.17 10:06

Já jsem zase získala pocit, že pro hodně mužu je ta počáteční emoční vlna spíš na obtíž a lépe se cítí už v tom pozdějším období, kdy spolu bydlí nebo to naběhne do určitého stereotypu..můžou si dělat svoje a ta žena tam prostě je, ale uz ji nemusí tolik ukazovat zájem, randit, posílat sms a všechny ty věci co k těm začátkům patri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
25.11.17 10:08
@elibro píše:
Přečti si něco ze světové beletrie. Většinou to napsali chlapi a myslím, že v tom odpovědi časem najdeš ;). Pokračujícím kurzem může být studium milostné poezie. Nebo třeba proslulí autoři-psychologové (Freude, Freude… :)).

No jo, jenže spisovatelé (a zvlášť básníci) jsou trochu jinde než běžný chlap. Jsou emotivnější, víc se v tom nimrají. Je to podle mě trochu zkreslené, takové ty životní lásky a sebevraždy kvůli ženám. Aby to pak zakladatelka automaticky nepředpokládala u všech mužů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
25.11.17 10:13

Jinak zatím samé hezké odpovědi. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.11.17 10:26

1. Ano - pozitivně.
2. Značně variabilní v závislosti na ženě, muži, počasí a intenzitě požívání alkoholu a lehkých drog.
3. Samozřejmě moje ego, což sice zní hrozivě, ale jeho součástí jsou vedle věcí jako péro a obdiv žen i spokojený děti, zabezpečená rodina, atd., atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí