Jak relaxovat

161
25.6.22 21:43

Jak relaxovat

Dobrý večer, jak jste se naučili relaxovat? Já to prostě neumím. Od pondělí marodím, ale jsem pořád v jednom kole. Doktoři, nákupy, úklid domácnosti. Prostě pořád něco, nedokážu jen tak ležet u tv a nic nedělat. A když na to přijde že venku je hnusně, mám uklizeno a jen tak ležím u tv tak už jsem z toho nervózní, že je to akorát zbytečně promarněný čas. Takže jak?? :D :D :D marodím s kolenem a mám mít klidový režim, ale nějak mi to nejde abych se uvolnila a zrelaxovala a tak to mám celej život :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
364
25.6.22 22:03

Taky bych potreboval…umet :lol:
Dnes jsem cely den doma s horeckou a je to desne… tv, postel, radio… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
25.6.22 22:21

@Vejanek praaavě, já si nedovedu představit být doma dalších 14 dnů. Naštěstí mám vycházky, jinak bych se úplně zbláznila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
25.6.22 22:28

Nejlépe mi vždy pomohou knížky. Začíst se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
25.6.22 22:34

No tv je ztráta času a pro mě to ani není žádný velký relax. Já relaxují tak, že si dám sluchátka do uší a jdu na svižnější procházku, to mi spíš vyčistí hlavu a když se chci jen tak natáhnout tak místo telky sáhnu po knížce, to mi přijde smysluplnější. I když za sebou nemám vidět žádný výkon, tak aspoň vstřebávám informace, zlepšuju fantazii, rozšiřuji slovní zásobu atd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová