Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer, jak jste se naučili relaxovat? Já to prostě neumím. Od pondělí marodím, ale jsem pořád v jednom kole. Doktoři, nákupy, úklid domácnosti. Prostě pořád něco, nedokážu jen tak ležet u tv a nic nedělat. A když na to přijde že venku je hnusně, mám uklizeno a jen tak ležím u tv tak už jsem z toho nervózní, že je to akorát zbytečně promarněný čas. Takže jak??
marodím s kolenem a mám mít klidový režim, ale nějak mi to nejde abych se uvolnila a zrelaxovala a tak to mám celej život ![]()
Taky bych potreboval…umet ![]()
Dnes jsem cely den doma s horeckou a je to desne… tv, postel, radio… ![]()
@Vejanek praaavě, já si nedovedu představit být doma dalších 14 dnů. Naštěstí mám vycházky, jinak bych se úplně zbláznila ![]()
No tv je ztráta času a pro mě to ani není žádný velký relax. Já relaxují tak, že si dám sluchátka do uší a jdu na svižnější procházku, to mi spíš vyčistí hlavu a když se chci jen tak natáhnout tak místo telky sáhnu po knížce, to mi přijde smysluplnější. I když za sebou nemám vidět žádný výkon, tak aspoň vstřebávám informace, zlepšuju fantazii, rozšiřuji slovní zásobu atd ![]()