Jak řešit problém při prodeji přes internet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
652
8.6.16 16:34

Jak řešit problém při prodeji přes internet

Ahoj, moc prosím o radu. Na jedné stránce jsem prodávala zbytek dekorací ze svatby, vše nafoceno a popsáno. Kontaktovala mě paní, jestli bych nemohla snížit cenu, tak jsem souhlasila, jen když si to vezme všechno najednou. A nabídla jsem ji zvlášť, že mám ve stejně barvě i organzy a mašle, které taky zbyly a to by bylo za dalších 1200 Kč, ale když si je nevezme, nevadí. Paní souhlasila, že si to vezme a jestli bych to mohla odeslat co nejdřív, aby to stihlo dojít do soboty. Tak já jak blbec (ano, můj problém), sháněla po všech čertech co kde jsem ještě nechala, dala jí plno věcí navíc, komplikovaně řešila poštu, ale díky bohu, vše se zadařilo, já to stihla zabalit i včas odeslat.
A dnes mi paní napíše, že se rozmyslela, že nemá tolik najednou a organzy mi pošle zpět. To je moc hezké, ale platit chtěla na dobírku a jak se to teda teď bude řešit? Co mám dělat? Když nemá peníze, balík si nepřevezme a mě to nemůže poslat zpět. A když by teda sehnala peníze a poslala mi ty některé věci zpět, tak to už bude po víkendu, kdy si všechny ty věci vesele použije a vrátí mi je. Tak co teď s tím? :( to už není ani vyčůranost, ale sprosťárna. Děkuji za reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15398
8.6.16 16:38

Balík jsi odeslala na dobírku? Čili za určitou částku…
Tak pokud nezaplatí celou částku, balík jí nevydají a vrátí se ti zpět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
8.6.16 16:40

@Šmoulice ano, ale to znamená, že propadne i cena za to zaslání, že? To nauctujou tedy mě? Pojištění a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
8.6.16 16:57

@Evca.St „propadne“ ti to, co jsi zaplatila u posílání balíku, teď po tobě nikdo nic chtít nebude, ale ty cca 200,– (nebo nevím kolik jsi platila) za poslání už jsou fuč.
Jinak bych si radši nechala poslat balík zpátky. Věděla co a jak, tak buď všechno nebo nic. A jestli si ho nebude brát, tak ať ho odmítne, aby ho pošta mohla hned odeslat zpět, jinak tam bude do konce úložní doby a pak ho teprve budou odesílat jako nevyzvednutý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15398
8.6.16 17:11
@Evca.St píše:
@Šmoulice ano, ale to znamená, že propadne i cena za to zaslání, že? To nauctujou tedy mě? Pojištění a tak?

Propadne ti poštovné, které jsi už zaplatila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
8.6.16 18:13

Pekna vysranost te paní. Bych zavolala na postu o zastavení zásilky. A příště pres aukro a penize predem. Diky stejne zkušenosti uz dobirkou nic neppsilam. A portalech kde neni kryte vrácení uz neprodavam ani nakupují pokud není osobni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák