Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady rada asi ani není… ty sama s tímhle moc neuděláš.. Jediné co dělat můžeš je mít svojí domácnost, rodinu a věnovat se jí ![]()
Takze zadny dotaz? Pokud neublizuji malemu fyzicky ani psychicky tak s tim nic neudelas
Nemůžeš to řešit nijak, nanejvýš, že si malého vezmeš a pohlídáš, ale jinak sestra z manželem si musí vyřešit svůj život sami, ty ani rodiče by jste se jim neměli plést do života, tím to jen zhoršíte.
Oni musí najít řešení, jak bude vypadat, jejich život dál, jak si uspořádají SVOJI rodinu.
Netrapi te nahodou to, ze vsechna pozornost se mota kolem sestry a ne tebe? Tak mi to pripada.vis co? Chapu, ze je ti to lito, ale bud rada, ze nemusis resit stejne problemy co tva sestra. Mozna je to holka nestastna, nespokojena, smutna a potrebuje vic pozornosti a pomoci, protoze by to sama nezvladla.Chop se sance a bud rada, ze ti do zivota nikdo nekeca, to by ti vadilo taky. Klucik je zanedbany? Jestli ne, tak proste rad stravul cas se svou tetou, ktera se mu narozdil od vystesovane mlade matky mohla plne venovat.
Příspěvek upraven 05.01.14 v 19:42
Tak to je neprijemne, nicmene to jde trochu mimo tebe
sestra je dospela a i kdyz se ti jeji zivot nelibi, nebo jejich vychova, neudelas nic
tak uz to bohuzel byva
soustred se hlavne na sebe a sve deti, jestli mas ![]()
Já nechci, aby se pozornost točila kolem mě. Mně je líto, že se všichni trápí. Mám strach, že se sestry manžel na ní vykašle, protože ona má toho milence a že jí sebere toho malýho. Já ji do toho nekecám, vždycky říkám, že si to musí vyřešit sami.
Sestra ma vlastni rozum. Nikdo ji jen tak dite nevezme, pokud si nevybere milence a dite nenecha jeho otci. Nevim jake problemy u Vas jsou, ale pokud sestra neni spatna matka a nevdecny, nesamostatny parchant tak nevidim takovy duvod ke starostem. Treba ji i malemu bude lepe s novym chlapem/milencem. Treba ji jeji manzel trapi a rodice se do toho zvytecne se.rou.Moc jsi toho nenapsala.
Takže když jí manžel vyhrožuje sebráním dítěte, tak to jen tak nejde? Podle mě sestra měla dítě moc brzy a je nevybouřená. Teď se jí v životě mihnul nový chlap a ona pokouší. Taky si myslím, že kdyby zůstala sama, skončila by stejně nakonec u našich a ty by se o ní starali. Pořád čeká, že její problémy budou řešit všichni okolo.
@Anonymní píše:
Já nechci, aby se pozornost točila kolem mě. Mně je líto, že se všichni trápí. Mám strach, že se sestry manžel na ní vykašle, protože ona má toho milence a že jí sebere toho malýho. Já ji do toho nekecám, vždycky říkám, že si to musí vyřešit sami.
no tak já osobně si myslím, že trochu pozornosti si občas zaslouží i to hodné dítě, ne jenom to problémové a myslím si, že to hodné dítě má právo si i občas dupnout a odmítnout řešit problémy rozmazleného sexuálního „nevybouřence“
Ahoj předem se omlouvámza anonym, ale snad pochopíte… Mám starosti se svou sestrou, je mladší, je vdaná a má dítě. Celý život s ní byly starosti, všechno se vždycky točilo kolem ní. V 19 přišla těhotná a 2 měsíce před porodem se vdávala. Teď si kočička našla milence a s jejím manželem se hádají, dokonce se několikrát i poprali. Moji rodiče do toho taky zasahují. Je mi smutno z toho, že se na to musí koukat ten malý ( 2roky). Moc ho miluju a nechci aby se trápil
Včera jsem si ho vzala na celý den i přes noc a byl moc spokojený. Dnes jsem měla od rána celý den telefony, jak od segry, tak od mojí mámy, že se pohádali a tak. Prostě pořád se řeší jejich problémy a mě se ani nikdo nezeptá jak se mám. Nevím, co čekám za radu, asi se potřebuju vypovídat..