Tchyně mě pomlouvá

Anonymní
31.12.13 17:40

tchyne me pomlouva

Ahoj, píší anonymně, protože tchýně všechno proleze a tak… Tchýně řika manželovi, že nic neumím, sem neschopná vychovat dítě, neuvarim, nevyperu, nezehlim, že nechápe proč si me bral, když nic neumím a tak… ( není to pravda) Manza ji jen řekl, že to není pravda, že me má rád. Řekl mi to sám, ale já sem byla naštvaná me to nestačí… Zrovna odjížděl na sluzebku do Anglie a tak to ze me nějak spadlo a skočila mu kolem krku… Nevím co si o tom nám myslet. Co vy na to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
31.12.13 17:42

Neřeš to..mě to samý říká moje vlastní máma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
31.12.13 17:45

A řekne ti to tchýně do očí? Jestli ne, tak až ji příště uvidíš, tak bych se zeptala: Maminko, prý si myslíte, že jsem… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371

Buď to za a) neřeš, nebo za b) vyřeš- ale s tchyní! Já to měla taky tak, do svatby jsem to relativně dávala, ale po svatbě první problém se mnou z její strany a řekla jsem jí to na rovinu. Od té doby mě sice nemusí, i mě nemá ráda, ale přestala a občas(!) mě i pochválí. Takže nestěžuj si tady, muž stojí za tebou, pak jsi vlastně šťastná žena, mě dalo práci, než můj manžel prokouknul. Každopádně ti budu držet palce, s těma ženskýma to není nikdy jednoduchý :cert:. A určitě si to vyřeš hlavně s ní. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064

Ať si babka žvaní, ta moje říká to samé a kdo ví co ještě. Vypusť jí pokud možno, za tu energii ti nestojí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.13 17:46

@Verunka93 Díky :)

• Citovat
  • Upravit
110
31.12.13 17:46

Tchyne testuje kam az muze a jestli to tvuj manzel nestopne v zarodku, mate o potize postarano do budoucna.
Moje tchyne me taky pekne *** a mela podobny spady, i kdyz ne primo takhle otevrene, ale tim ze manzel ji nedal nejmensi prostor tyhle choutky rozvinout, preslo ji to rychle. Preji pevne nervy.
Ja nejsem zrovna diplomat, pokud by to melo mit repete, zeptala bych se ji otevrene, jestli se mnou ma problem. Vetsinou vyblekotaj ze ne a je to.
Pokud tvuj muz nema problem se te otevrene zastat, je to dobry. To si asi vyjasnete predem. Pak se nemusis stresovat, pri nejhorsim ji posles nekam.
Kdyz se to u nas hrotilo, muj muz sam prisel s tim, ze jestli se to nezlepsi, prestanem k nim jezdit.
Ale musi to tak citit on sam (o tchyni), ne jako natlak od tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
31.12.13 17:47

A co chceš slyšet? :nevim:
Možná je tvoje tchyně pitomá a mele blbosti, nebo má třeba pravdu, tohle je hrozně těžký posoudit. Ono každá snacha si myslí že je ta nejlepší a když si to vezmu kolem co vidím, tak víc jak polovinu bych pro své syny taky nechtěla ;)

• Citovat
  • Upravit
Missy_X

Ignorovat, na ní stejně vůbec nezáleží. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5421

Co čekat, tchýně no… :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219

Neřeš to budeš si kvůli babě kazit manželství? To za to nestojí. naopak se hlavně před ní chovej k muži hezky, to ji bude vytáčet zrovna jako tebe to, že tě pomlouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
31.12.13 17:54

Jestli o tobě říká jenom tohle tak si šťastná žena. Mě nesnáší od prvního okamžiku, dělá jeden naschvál za druhým a snaží se mě ponížit všude kde to jen de a to i přede mnou. Vždycky něco opáčím slušně a ona dá na chvíli pokoj, ale je to kolečko, takže buď se jí na to zeptej co je za problém, nebo jedním uchem dovnitř a druhým ven. Jiná rada neexistuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
31.12.13 17:54

Rekni ji ze ti to vadi, ja bych si s ni normalne promluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
31.12.13 17:56

Napadá mě: 1)Ještě že nemám syna… 8o Byla bych hrozná tchýně… :pocitac: 2)Chudák moje dcera… 8o Bůh ví, koho bude mít za tchýni… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
31.12.13 18:01
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová