Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o radu. Teprve nedávno jsem se dozvěděla, že má prababička byla romka. Je možné, že v sobě ještě něco z jejich genů mám?
je.. a byl by to pro Tebe nějaký problém? Já myslím, že to není nic tak hrozného, ni? ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o radu. Teprve nedávno jsem se dozvěděla, že má prababička byla romka. Je možné, že v sobě ještě něco z jejich genů mám?
Samozřejmě, že máš
. A to má být problém? ![]()
Je to možné, já mám třeba dceru mulatku a ty geny se budou přenášet myslím ještě po šest generací..a tobě to nějak vadí, že máš prababičku romku??
@Anonymní píše:
bojíš se? ![]()
A jak se poznají romské geny???
Moje babička byla prý poloviční cikánka, no už se to asi nedozvím, jelikož dávno zemřela. Třeba na sobě cosi vypozoruju ![]()
@Sandra752 píše:
ANO. ZHNĚDNOU TI ČASEM NOHY
Já myslela okrouhlík ![]()
Zakladatelko: vzhledem k tomu, že některé geny indoevropské populace jsou dominantnější než ty protoevropské, tak si je tvoji potomci ponesou ještě spoustu generací… Ale buď ráda, třeba děvčatům tenhle „mix genů“ obvykle pomáhá ke kráse… ![]()
@Sandra752 píše:
ANO. ZHNĚDNOU TI ČASEM NOHY
Jako že konečně nebudu sejr?
A vypadají i chlupy? ![]()
@Katchus píše:
Jako že konečně nebudu sejr?![]()
![]()
A vypadají i chlupy?
flupy naopak porostou čím dál víc ![]()
@sophinka1 píše:
flupy naopak porostou čím dál víc
Ale tak vzhledem k odstínu, budou míň vidět
![]()