Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonym
tak to bych teda v te kůži nechtela byt
![]()
at máš čené děti a pak budeš muset kazdymu ríct pravdu ![]()
@Katchus píše:
Ale tak vzhledem k odstínu, budou míň vidět![]()
počkej až je potáhneš za sebou a lidi na ně budou šlapat ![]()
Bejt tebou, tak jdu okamžitě spáchat sebevraždu. S něčím takovým bych nemohla žít. ![]()
Neříkám že je to problém, jen mě to zajímalo. Myslela jsem že od prababičky už nee. Nebyl to podnět k vymýšlení vtipů atd. Sandra752. Děkuji za odpovědi.
@Fíková proč se hned chováte takhle? Řekla jsem snad že bych s tím nemohla žít nebo něco? Ptala jsem se čistě ze zvědavosti. Takové příspěvky si můžete odpustit, vůbec neodpovídají na mou otázku. Díky
Možné je to určitě že něco z genů máš, ale nejde přece o to jestli byla nebo nebyla romka ale jde o to jak byla vychovaná, jsou i slušní romové, ikdyž je jich málo
Možna se ty narodi ciganě někdy. už se to několika parum stálo, ale do jaké generace to až jde kdy je možné že díky předkům budeš mít dítě jiné pleti to nevím…ale zažit bych to nechtěla
![]()
Veeelmi zjednodusene - prababicka bola romka, babicka polovicata, mama stvrtinova, osmina Tvojej genetickej vybavy je po prababicke. To v pripade, ze by sa dedilo presne pol na pol. Ale aj ked to pol na pol nefunguje… aj ked to budete riedit dalej v dalsich generaciach.. vies ako funguju homeopatika?
@anubis25 píše:
Možna se ty narodi ciganě někdy. už se to několika parum stálo, ale do jaké generace to až jde kdy je možné že díky předkům budeš mít dítě jiné pleti to nevím…ale zažit bych to nechtěla![]()
To je bullshit a nesmysl ![]()
Ale jak vidím, na internetu ten hoax pořád žije…
@Jura007 píše:
Zakladatelko: vzhledem k tomu, že některé geny indoevropské populace jsou dominantnější než ty protoevropské, tak si je tvoji potomci ponesou ještě spoustu generací… Ale buď ráda, třeba děvčatům tenhle „mix genů“ obvykle pomáhá ke kráse…
Což se mě rozhodně netýká
taky jsem se smíšené rodiny
ale nehledám v tom žádný rozdíl..
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o radu. Teprve nedávno jsem se dozvěděla, že má prababička byla romka. Je možné, že v sobě ještě něco z jejich genů mám?
Az ucitis na jare takove to nevysvetlitelne volani a nutkani tahnout nekam spolu s ptaky… Tak je to jasny… ![]()