Řeči tchýní

384
4.1.14 18:23

Řeči tchýní

Podelte se se mnou o reci vasich tchyni, ta moje jich teda ma nekonecne mooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
4.1.14 18:24

Já mám svoji tchýni ráda a pomlouvat ji nebudu. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
4.1.14 18:25

@sedanka tak nastav laťku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
4.1.14 18:26

Moje tchyně je poslední dva roky naprosto dokonalá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
4.1.14 18:28

Tak zacnu… kdyz jsme chteli prvni mimnko zkouseli jsme to rok a porad nic tchyne porad chodila a neustale se me ptala:,, Ester, ja vam do toho s Lukaskem nechci kecat ale meli by jste se vice snazit ja uz taky nejsem nejmladsi (bylo ji 49 let) a chci taky nejake vnoucatko,, nebo potom chodila a prej,, kdy mas t plodny dny at toho Lukase taky popozenu ----- jako az si vzpomenu na ty jeji rady nebo az zas kvakne tak hned napisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
4.1.14 18:28

Moje tchyně skoro nemluví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
4.1.14 18:29
@Raduš.ka44 píše:

gratuluji a mooc ti ji zavidim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.1.14 18:30

Moje v pohodě, víc „keců“ má moje mamka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16988

Já se dnes dozvěděla, že konferenční stůl může prasknout vlivem zapálené vonné svíčky ve skle(svíčku raději položila na dřevěný stůl).. a podobné perly..Není to zlá ženská, ale tchyně je strašná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
@Raduš.ka44 píše:

zavidim, ale preju ti to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
4.1.14 18:31
@Marcelka146 píše:

je to se mas ta moje je ukecana a jestli koukas na ulici tak mi moc pripomina maminku lenky hejlove ivanku to je presne ona takhle ukecana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
4.1.14 18:31

Oslava narozenin někoho z rodiny partnera. Přítomno cca 30 lidí. Nastala vteřinka ticha a má tchýně toho ihned využila. Podívala se na mě a začala přes celou tu místnost na mě hejkat. „Alenko a kam půjdeš až se s tebou O. rozejde?“ Uplně mimo veškeré téma o kterých se debatovalo. S přítelem jsme byli max. 2 roky. Nebyl jediný důvod k této otázce. Nikdo z nás se s nikým neplánuje rozejít. Ztuhl mi usměv a chtělo se mi plakat. Všichni čuměli páč nikdo netušil oč jde.. :pocitac:

Po 4 letech kecy nepřestali. 26.12.2013 Syn říká své mamince a ostatním z rodiny, že čekáme miminko. Jeho matka (má tchýně) na to „to je vtip že?“ ve chvíli kdy jsem jí řekla že ne a že čekáme miminko se na nás podívala a říká " no co se dá dělat. musím brát život takovej jakej je". Ostatní sedí a čumí do země… :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.1.14 18:32
@neumisa píše:
Moje tchyně je poslední dva roky naprosto dokonalá 8)

Ale mrtvá není ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
@Králičice píše:
Já se dnes dozvěděla, že konferenční stůl může prasknout vlivem zapálené vonné svíčky ve skle(svíčku raději položila na dřevěný stůl).. a podobné perly..Není to zlá ženská, ale tchyně je strašná :lol:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
@Marcelka146 píše:

Moje taky ne, ale není to žádný štěstí. Člověk neví, jestli mlčí proto, že je nas. raná nebo spokojená nebo co. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová