Řeči tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.1.14 19:09

Já mám díky bohu se svou tchýní skvělý vztah, zná mě už od plenek, s mojí mamkou jsou dobré kamarádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
4.1.14 19:10
@sedanka píše:
no jasne ze pekelna u me to samy :) to by chtelo neco jak kroniku to nemam sanci stihnou napsat

Taky tak. :pankac: Kolik je tchýni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline
4.1.14 19:10

Nejvetsi paradox je, ze ty priserne zenske - tchyne vychovaly tak skvele syny, ktere milujeme :) Jestli ten problem nebude jinde :)

• Citovat
  • Upravit
6536
4.1.14 19:11
@Alises píše:
@renda81 to nepochopím :mrgreen:

ani já né, naštěstí je to už ex, a nevídám se s ní, jen chudák malej když jede k tatínkovi :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
4.1.14 19:12
@Crystalline píše:
Nejvetsi paradox je, ze ty priserne zenske - tchyne vychovaly tak skvele syny, ktere milujeme :) Jestli ten problem nebude jinde :)

Taky to nechápu. :D Tak můj chlap je celej po jeho taťkovi, jak vzhledově, tak naštěstí i povahou. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
4.1.14 19:12
@MDK píše:
Taky tak. :pankac: Kolik je tchýni?

bude ji 54 v breznu a te tve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
4.1.14 19:13

@sedanka hele,taky jsem si ze zacatku uzila svoje :cert: je to byvala reditelka MS, takze vsechno vi nejlip. Ja nevedela, jak se chovat, vychovali me v ucte ke stari, ale uz se to nedalo vydrzet. :zed: Maanzel ze zacatku neveril, jaka jeho matka je, ale pak se presvedcil a stoji na me strane. Hodne pak pomohlo ze jsme se odstehovali. Bydleli jsme u nich cca 2 roky, do roku dcery. Ny ni jsme dohromady ve dvougeneracnim dome a kdyz nechci, tak ji i nekolik dni nevidim. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
4.1.14 19:13

Jinak z druhé strany moje rodiče si moji partneři oblíbí, a dokonce s mým ex chodí táta na pivko, a slyším jak mám dobré rodiče, nikdy mi do ničeho nekecají, a co oceňuju hlavně né do výchovy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
4.1.14 19:14

@sedanka Tak to máš chudáku ještě na dlouho. :mrgreen: Té mé už je naštěstí 67. A užila jsem si s ní svoje. :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
4.1.14 19:15
@Crystalline píše:
Nejvetsi paradox je, ze ty priserne zenske - tchyne vychovaly tak skvele syny, ktere milujeme :) Jestli ten problem nebude jinde :)

no to bude, ale v tobě :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
4.1.14 19:16

@sedanka tak to je prdel, se tu chlamu!!! Pry popozenu, to je gol :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
4.1.14 19:16

Dám psovi granule až tehdy, když ty vydržíš jíst měsíc jen suchary, abys viděla, jaké to je. :roll: (Jde o mého psa, kterému dává paštičky, kremrole, palačinky, mandle a mnoho dalších mňamek…). Ale jinak je naštěstí v pohodě :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
4.1.14 19:19
@MDK píše:
Taky to nechápu. :D Tak můj chlap je celej po jeho taťkovi, jak vzhledově, tak naštěstí i povahou. :pankac:

pridavam se muj Lukas je celej muj tchan kdyz jsme oznamovali ze cekame treti mimco tak tchan celej natesenej a veri ze to bude holka tchyne ta me posilala na ukonceni asi ji hrablo nebo co…dal tchyne je ukecana arogantni svine a muj Lukas je slusny s mirou ukecany super chlap stejne jako jeho tata - muj tchan, jediny co po sve matce ma jsou oci ale to prekousnu on si je totiz priserne nemaluje buhvikam jako ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
4.1.14 19:20

Můj chlap měl teď narozeniny. Donesla mu flašku griotky(v životě ji nepil),půl kila kafe(to nepije už 15let).Kdyź rozkrojil dort, sežrala snad tři kusy, bez ohlfu na to, kolik nás je a když dopapala, pustila se do čnkoládových růžiček
ma tom zbylém kusu. Když jsem dort čapla a odnesla do lednice, urazila se a odešla. Vtip je v tom, že vykřikuje, že nesmí nic sladkýho kvůli cukrovce a navic byla u toho, když jsem seřvala šestileťáka, že se na dort nesahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
4.1.14 19:21
@Crystalline píše:

Něco podobného říkávám taky. Jen vypouštím přívlastek „skvělé“ :P :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová