Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám díky bohu se svou tchýní skvělý vztah, zná mě už od plenek, s mojí mamkou jsou dobré kamarádky.
@sedanka píše:
no jasne ze pekelna u me to samyto by chtelo neco jak kroniku to nemam sanci stihnou napsat
Taky tak.
Kolik je tchýni?
Nejvetsi paradox je, ze ty priserne zenske - tchyne vychovaly tak skvele syny, ktere milujeme
Jestli ten problem nebude jinde ![]()
@Alises píše:
@renda81 to nepochopím
ani já né, naštěstí je to už ex, a nevídám se s ní, jen chudák malej když jede k tatínkovi ![]()
@Crystalline píše:
Nejvetsi paradox je, ze ty priserne zenske - tchyne vychovaly tak skvele syny, ktere milujemeJestli ten problem nebude jinde
Taky to nechápu.
Tak můj chlap je celej po jeho taťkovi, jak vzhledově, tak naštěstí i povahou. ![]()
@MDK píše:
Taky tak.Kolik je tchýni?
bude ji 54 v breznu a te tve?
@sedanka hele,taky jsem si ze zacatku uzila svoje
je to byvala reditelka MS, takze vsechno vi nejlip. Ja nevedela, jak se chovat, vychovali me v ucte ke stari, ale uz se to nedalo vydrzet.
Maanzel ze zacatku neveril, jaka jeho matka je, ale pak se presvedcil a stoji na me strane. Hodne pak pomohlo ze jsme se odstehovali. Bydleli jsme u nich cca 2 roky, do roku dcery. Ny ni jsme dohromady ve dvougeneracnim dome a kdyz nechci, tak ji i nekolik dni nevidim. ![]()
Jinak z druhé strany moje rodiče si moji partneři oblíbí, a dokonce s mým ex chodí táta na pivko, a slyším jak mám dobré rodiče, nikdy mi do ničeho nekecají, a co oceňuju hlavně né do výchovy ![]()
@sedanka Tak to máš chudáku ještě na dlouho.
Té mé už je naštěstí 67. A užila jsem si s ní svoje.
![]()
@Crystalline píše:
Nejvetsi paradox je, ze ty priserne zenske - tchyne vychovaly tak skvele syny, ktere milujemeJestli ten problem nebude jinde
no to bude, ale v tobě
![]()
@sedanka tak to je prdel, se tu chlamu!!! Pry popozenu, to je gol
![]()
Dám psovi granule až tehdy, když ty vydržíš jíst měsíc jen suchary, abys viděla, jaké to je.
(Jde o mého psa, kterému dává paštičky, kremrole, palačinky, mandle a mnoho dalších mňamek…). Ale jinak je naštěstí v pohodě
![]()
@MDK píše:
Taky to nechápu.Tak můj chlap je celej po jeho taťkovi, jak vzhledově, tak naštěstí i povahou.
pridavam se muj Lukas je celej muj tchan kdyz jsme oznamovali ze cekame treti mimco tak tchan celej natesenej a veri ze to bude holka tchyne ta me posilala na ukonceni asi ji hrablo nebo co…dal tchyne je ukecana arogantni svine a muj Lukas je slusny s mirou ukecany super chlap stejne jako jeho tata - muj tchan, jediny co po sve matce ma jsou oci ale to prekousnu on si je totiz priserne nemaluje buhvikam jako ona
Můj chlap měl teď narozeniny. Donesla mu flašku griotky(v životě ji nepil),půl kila kafe(to nepije už 15let).Kdyź rozkrojil dort, sežrala snad tři kusy, bez ohlfu na to, kolik nás je a když dopapala, pustila se do čnkoládových růžiček
ma tom zbylém kusu. Když jsem dort čapla a odnesla do lednice, urazila se a odešla. Vtip je v tom, že vykřikuje, že nesmí nic sladkýho kvůli cukrovce a navic byla u toho, když jsem seřvala šestileťáka, že se na dort nesahá.
@Crystalline píše:
Něco podobného říkávám taky. Jen vypouštím přívlastek „skvělé“
![]()