Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Po porodu druhorozene dcery (prvni je syn) manzelovi do telefonu rekla, ze mit holku je stejne lepsi. Hodne mu to ublizilo a me o mrzelo za nej. Na me ona kecy verejne nema. Boji se
@cvrcek 1906 píše:
Moje tchyne uz mi nekeca do niceho.Utla jsem ji v zacatku, kdyz mi chtela kecat do vychovy prvniho ditete. Porad to zkousela, ja se nedala a ted u tretiho mam pokoj. Uz jsme na tom tak dobre, ze az mi za mesic bude hlidat malou, az pujdu do prace, tak to bude po mym, i kdyz tu nebudu. Jsou to sice jen 2 hodiny dopoledne, ale i tak je to fajn
je prijed zkrotit i tu moji… hele ja nejsem te povahy ze bych ji to rekla na plnou hubu ale jinak to asi ani nepujde zkousela jsem si s ni o tom promluvit a je to marny
@K-Black píše:
Chtěla bych si někdy počíst i vyjádření těch tchyní, myslím že by to byla sranda
Ta moje by rekla, ze jsem si vse vymyslela a vse by prekroutila. Tuto vlastnost u nich maji vsichni
doufam, ze moje dite to nepodedilo jinak se ![]()
Moje tchýně se o mě absolutně nezajímá, jsem v 7 měsíci a je jí to asi jedno, na vánoce narozeniny a ani na svátek jsem nic nedostala ani nějakou blbost na malou, ona totiž šetří na dovolený, to mě řekla o vánocívh
@Haku píše:
Jezisi![]()
Ježíše bych do toho netahala, ten v tom bude nevinně…
@Alises píše:
Oslava narozenin někoho z rodiny partnera. Přítomno cca 30 lidí. Nastala vteřinka ticha a má tchýně toho ihned využila. Podívala se na mě a začala přes celou tu místnost na mě hejkat. „Alenko a kam půjdeš až se s tebou O. rozejde?“ Uplně mimo veškeré téma o kterých se debatovalo. S přítelem jsme byli max. 2 roky. Nebyl jediný důvod k této otázce. Nikdo z nás se s nikým neplánuje rozejít. Ztuhl mi usměv a chtělo se mi plakat. Všichni čuměli páč nikdo netušil oč jde..Po 4 letech kecy nepřestali. 26.12.2013 Syn říká své mamince a ostatním z rodiny, že čekáme miminko. Jeho matka (má tchýně) na to „to je vtip že?“ ve chvíli kdy jsem jí řekla že ne a že čekáme miminko se na nás podívala a říká " no co se dá dělat. musím brát život takovej jakej je". Ostatní sedí a čumí do země…
![]()
to je na ránu…
Mimochodem gratuluji, že se už zadařilo, pamatuji si diskuzi, kde jsme řešily, že chcete..:-)
@e-lili píše:
@K-Black ja treba ji mam celkem rada, ale ona me ne. protoze co je muj semnou nedava ji penize kdykoli si zavola a nedela ji sluhu. takze sem ji ukradla ne syna ale sluzku a penezenku. to bych byla nastvana taky
jo tak penezenku a poskoka jsem ji ukradla taky
@sedanka no jo ona za to nemuze to ten chlast a dluhy no…
dost manzela psychicky tyrala. v 1 rano telefon ze jde pod vlak a pak vyplej tel. no psycho.
po svatbe m taky vyvolavala tak sem to vzala ja, rekla ji ha mas smulu ted je muj dej mu pokoj a je kli. ted deoa svagrovou. muz dvakrat zkoncil s uzkostnym zachvatem v sanite. o vnuka nema zajem zadnej
@Alises to je ale potvora
Doporucuji nebrat si ji osobne a hlavne se kvuli ni netrapit. Jeste lepe v pripade utoku jit do protiutoku. Nektere zenske jsou proste zlomyslne..
@dani24687 píše:
Moje v pohodě, víc „keců“ má moje mamka
tak se podel
horsi to snad bejt nemuze
@scentini píše:
Moje tchýně se o mě absolutně nezajímá, jsem v 7 měsíci a je jí to asi jedno, na vánoce narozeniny a ani na svátek jsem nic nedostala ani nějakou blbost na malou, ona totiž šetří na dovolený, to mě řekla o vánocívh
a co je na tom špatného? ona už své vychovala, já chápu že ti to je třeba líto, ale pokud ti nijak neškodí
já mám teda v plánu taky si užívat až děti vyletí z hnízda.
@sedanka píše:
tak se podelhorsi to snad bejt nemuze
to ne, ona myslí vše v dobrém, ale přehání to s péčí ![]()
@e-lili psychicke tyrani a nocni telefony znam znam vyresilo se to vypinanim telefonu stejne jsme 150 km daleko