Řeči tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
384
4.1.14 18:39
@Haku píše:
Tak tohle mi napriklad prijde docela vtipne :D Az na ten jeji vyrok nejsem nejmladsi ve 49 letech, me je 41 a teda porad si myslim, ze jaka ja to nejsem mladice :mrgreen:
Moje tchyne je hodna, jako obcas se podivim nad tim co placne, ale tak je ji 71 a ma narok obcas mluvit z cesty :lol:
Ale jednou me nastvala hodne, na Velikonoce na me poslala Bozi trest, protoze jsme makali na pozemku, prselo a museli jsme rozhrnout hlinu aby jsme se pak nenadreli jeste vic.Taky by nam bylo milejsi sedet a popijet kavicku m istu na velikonocni pondeli rozhrnovat hlinu, ale proste jsme museli :nevim:

no mladice teda jeste jsi o tom nepochybuji!!! jo taky nevim co stim ti styari maji ja musela na stedry den vynes do popelnice pred dum odpadky a tchyne mi to mermomoci zakazovala pak sla na zachod a ja tam s tim hupla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@neumisa píše:
je 8)

Ahá, tak gratuluju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370

Já jí sice mám, ale 1600km odsuď a nikdy jsem jí neviděla a asi jentak neuvidím. Prostě dokonalá tchýně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16989
4.1.14 18:40

@sedanka - tchyně je učitelka, 1. a 2. třída Zš.. Ta si na režim potrpí, já taky.. ale problém je, že se snaží vychovávat i mě a mé dítě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
4.1.14 18:41

Jo a kdyz sme jim oznamili ze se budem brat a ze je vse zarizeno rozbrecela se a prej proc ji to delame.
nakojec sme nedostali vatebni dar od nich. chtela pujcit 3000 den pred svatbou jinak ze neprijede. a objednala dva dorty kery sme museli mi vyzvednout a zaplatit pritom sme dorty a vse meli. a dovezla krabicu etrniku a trubicek ikdy sme vecko meli a chtela to zaplatit.
nakonec celou svatbu brecela, ze prisla o syna a kdykoli sem se knemu priblizila pribehla, odahla ho za ruku a brecela v rohu.

svatba byla v sobotu a v pondeli sla do blazince kde byla 3m. na svatbe s tchan doedel o vsech dluzich ktery pred nim tajila a taky ze je alkoholicka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.1.14 18:41

Chtěla bych si někdy počíst i vyjádření těch tchyní, myslím že by to byla sranda ;)

• Citovat
  • Upravit
384
4.1.14 18:42
@e-lili píše:
Me tchyne den po propusteni z porodnice rekla - ty jete kojis? proc? nutrilon j lepsi a zdravejsi a levnejsi! (me skoro milionovy dluhy, samou exekuci). kojim stale - maly ma 13m - a pokazde, kdyz se vidime, tak se pa jetli furt kojim a proc nenajedem na notrilon.

ta ma ale starosti bud rada ze mlicko mas ja nekojila prvni ditko vubec a druhe do 5 mesicu tak snad to to treti za oba vypije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
@e-lili píše:
Me tchyne den po propusteni z porodnice rekla - ty jete kojis? proc? nutrilon j lepsi a zdravejsi a levnejsi! (me skoro milionovy dluhy, samou exekuci). kojim stale - maly ma 13m - a pokazde, kdyz se vidime, tak se pa jetli furt kojim a proc nenajedem na notrilon.

jo tak kojeni to jo, to se me moje taky casto ptala kdy dam male uz poradne mleko. Myslela tim kravske. Kojila jsem 20 mesicu a mala nechce kravske a ani UM do ted :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692

Já mám tchýni tisíc km daleko, tak mi nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
4.1.14 18:43

Moje tchyne uz mi nekeca do niceho. :mrgreen: Utla jsem ji v zacatku, kdyz mi chtela kecat do vychovy prvniho ditete. Porad to zkousela, ja se nedala a ted u tretiho mam pokoj. Uz jsme na tom tak dobre, ze az mi za mesic bude hlidat malou, az pujdu do prace, tak to bude po mym, i kdyz tu nebudu. Jsou to sice jen 2 hodiny dopoledne, ale i tak je to fajn :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16989

@K-Black - tu moji si dokážu představit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

Moje tchýně je dokonalá. A to tím, že jsem ji nikdy neviděla. :kytka: Žádná z těch bývalých naštěstí kecy neměla, teda já jsem taky s žádným chlapem nikdy nežila tak partnerským životem, aby nám do něj musely kecat.

• Citovat
  • Upravit
384
4.1.14 18:44
@e-lili píše:
Jo a kdyz sme jim oznamili ze se budem brat a ze je vse zarizeno rozbrecela se a prej proc ji to delame.
nakojec sme nedostali vatebni dar od nich. chtela pujcit 3000 den pred svatbou jinak ze neprijede. a objednala dva dorty kery sme museli mi vyzvednout a zaplatit pritom sme dorty a vse meli. a dovezla krabicu etrniku a trubicek ikdy sme vecko meli a chtela to zaplatit.
nakonec celou svatbu brecela, ze prisla o syna a kdykoli sem se knemu priblizila pribehla, odahla ho za ruku a brecela v rohu.svatba byla v sobotu a v pondeli sla do blazince kde byla 3m. na svatbe s tchan doedel o vsech dluzich ktery pred nim tajila a taky ze je alkoholicka…

uz kdyz sem to cetla rikam si neni to blazen.. potom jsi to napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
@Haku píše:
ups :oops:

proč? teď už nikomu nemůže škodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318

@K-Black ja treba ji mam celkem rada, ale ona me ne. protoze co je muj semnou nedava ji penize kdykoli si zavola a nedela ji sluhu. takze sem ji ukradla ne syna ale sluzku a penezenku. to bych byla nastvana taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová