Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jolynka jo to zase švagrová… ta přijede na návštěvu nebo jen tak a vždycky si řekne o panáka. ikdyž kafe, vodu a něco na zub má. panáka běžným návštěvám nenabízím, jen když je příležitost a ona si řekne vždy.
když sme u ni nenabídne ani vodu ani kafe
@e-lili uplne stejne ja uz tam nejezdim manzel ta 3 x do roka. manzel miluje nase a jsme tam jednou za tyden nebo oni prijedou k nam a to mame tech 40 km taky
@radúna píše:
Podobnou zkušenost mám taky. Když jsem čekala první dítě - holku, tak řekla kamarádovi mého muže:…„my holku nechceme, my jsme zvyklí na kluky“. Ona má dva syny a její prvorozený syn má taky dva syny. Sestra tchyně má taky dva syny, takže všude samý kluk. No, já v 6. měsíci a řekla to nahlas přede mnou naprosto bez studu.
No jo jenze ona to rekla do telefonu synovi. V podstate to vyjadrila tak, ze on jako syn stoji za prd a jeste ze ma dceru.
Takze mu jako matka dala najevo ze za nic nestoji a to v den kdy se s ni chtel podelit o vlastni stesti z narozeni ditete
Když jsme malovali, tak ex tchyně to je hrozná barva - zvyklá jen na bílou, no chodila nás kontrolovat jestli tam nedáváme té barvy na zeď moc, to stačí vymalovat jen jednou
tak jsem jí řekla že né že si to vymalujeme víckrát, a ona že chce aby jí ta barva zbyla i pro ní
- naše hnusná barva co se jí nelíbila, ale když je zadarmo tak překousne cokoliv
![]()
@phoma my se z našima vidíme asi 3-4 x za týden. třeba jen na pozdrav sme z jedné dědiny.
muž je má rád, ale bere je jako tchánovce, sice si tykaj ale nikdy neřekl ani neudělal nic, aby si myslela, že ji nemá rád, ikdyž ted už asi nemá moc.
jenže to byli zase ty její hry psychologický
@Jolynka
moje taky huli jak abrika a jeji nejstarsi vnuk od me svagrove ji rekl ( tehdy mu bylo 11) smrdi ti z huby tak mi zadny pusinky nedavej… a bylo to ted uz nedava pusinky zadnemu vnoucatku a co se tyce svatku vnocnich tak kupuje darku vse za 29 kc ale asponneco penez ma jak slupek nevi co s tim chodi oblikana furt stejne v kine byla nasposled tak v praveku tak nevim na co setri
@siamka7 nazdar si rikala ze se sklidnila kdyz cekate malou ne?
@Alises píše:
@renda81zadarmo tak to bere
hrozně hladová rodina, co je zadarmo a je to hnusný, ale musí to mít ![]()
@e-lili no nasi mu taky nabidli tykani a on na to a nemuzu vam rikat mamco a tatko nasi nadseni ![]()
@renda81 píše:
hrozně hladová rodina, co je zadarmo a je to hnusný, ale musí to mít
Taky mám hrozně hladovou tchýni. Ta by nám nepodala ani hrnek vody, kdyby jsme jsme chcípali žízní. ![]()
@MDK píše:
@sedankaTak dej vědět, až začneš sepisovat. Ale co se týká mě, u mě by to byla spíš bible pekelná.
no jasne ze pekelna u me to samy
to by chtelo neco jak kroniku to nemam sanci stihnou napsat