Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Crystalline píše:
Nejvetsi paradox je, ze ty priserne zenske - tchyne vychovaly tak skvele syny, ktere milujemeJestli ten problem nebude jinde
Taky jsem si dlouho rikala jak je to mozne, az mi jednou rekl, ze ho vychovavala babicka
navic pan manzel matinku nesnasi vic nez ja…
@Crystalline píše:
Nejvetsi paradox je, ze ty priserne zenske - tchyne vychovaly tak skvele syny, ktere milujemeJestli ten problem nebude jinde
Moj chlap je cely tchan
a to ho ani nepoznal
stretli sa prvy krat nedavno ![]()
@MDK píše:
@sedanka Tak to máš chudáku ještě na dlouho.Té mé už je naštěstí 67. A užila jsem si s ní svoje.
![]()
Tak to je hodne hnusne ![]()
Některý ty vaše tchýně musí bejt fakt na ránu ![]()
moje tchýně je super, neměnila bych za nic na světě, mám ji ráda. Jo a jen tak na urovnanou - žije ![]()
@MDK tak ta moje slaví příští měsíc 73
ještěže není mladší ![]()
Příspěvek upraven 04.01.14 v 19:39
@Haku píše:
Tak to je hodne hnusne
Myslíš to, že o ní tak škaredě mluvím?
@sedanka píše:
pridavam se muj Lukas je celej muj tchan kdyz jsme oznamovali ze cekame treti mimco tak tchan celej natesenej a veri ze to bude holka tchyne ta me posilala na ukonceni asi ji hrablo nebo co…dal tchyne je ukecana arogantni svine a muj Lukas je slusny s mirou ukecany super chlap stejne jako jeho tata - muj tchan, jediny co po sve matce ma jsou oci ale to prekousnu on si je totiz priserne nemaluje buhvikam jako ona
Taky máš super tchýni.
Moje tchýě je zlá, sobecká a lakomá ženská.
![]()
@Gabrielaaa ja treba ji nikdy nic neudelala meli jsme hezky vztah do oznameni svatby kdy mi rekla ze ji kradu syna a jsem pica ![]()
@phoma to tak to je hustá, většinou podle mě ale mají něcoi do „sebe“ i ty druhé strany, není totiž pravidlo tchyně=svin*