Řeči tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.1.14 19:48

Tk maminy… dnes jsem tchyni nahodou potkala v intersparu, Muj svagr (36 let) je uz 11 let stastne zenaty, ma s manzelkou (34 let) 4 deti: Barborka 10 let, Kubik a Anetka 6 let a Tomik 2,5 roku uz po narozeni Kubicka si rekli ze dalsiho caparta uz mit nebudou no a tak se zvedava tchyne ptala, jestli spolu ziji tak moc sexualni zivot jako driv a dozvedela se, ze uz miminko nechteji a ze k zivotu sex nepotrebuji- (samosrejme si svagrova nechava vse pro sebe je hold takova a tcyne ji to sblajzla i s navijakem, je jasne ze spolu sex mivaji! No jenze ja ji videla jak kupuje kondomy pro sveho syna aby si uzil i kdyz nechcou mimi. vubec jsem si nevsimala toho co ma v nakupnim kosiku a ona na me vybali jestli rej taky nechcem ze kdyz uz mame dva kluky a holcicku na cste, ze to prej staci…a kdyz jsem mimi nemela tak me do nej hnala…ANONYMITA KVULI SVAGROVE

• Citovat
  • Upravit
1907
7.1.14 19:52
@Anonymní píše:
Tk maminy… dnes jsem tchyni nahodou potkala v intersparu, Muj svagr (36 let) je uz 11 let stastne zenaty, ma s manzelkou (34 let) 4 deti: Barborka 10 let, Kubik a Anetka 6 let a Tomik 2,5 roku uz po narozeni Kubicka si rekli ze dalsiho caparta uz mit nebudou no a tak se zvedava tchyne ptala, jestli spolu ziji tak moc sexualni zivot jako driv a dozvedela se, ze uz miminko nechteji a ze k zivotu sex nepotrebuji- (samosrejme si svagrova nechava vse pro sebe je hold takova a tcyne ji to sblajzla i s navijakem, je jasne ze spolu sex mivaji! No jenze ja ji videla jak kupuje kondomy pro sveho syna aby si uzil i kdyz nechcou mimi. vubec jsem si nevsimala toho co ma v nakupnim kosiku a ona na me vybali jestli rej taky nechcem ze kdyz uz mame dva kluky a holcicku na cste, ze to prej staci…a kdyz jsem mimi nemela tak me do nej hnala…ANONYMITA KVULI SVAGROVE

myslis, ze kdyz si to nahodou precte, ze se nepozna podle jmen a veku deti? A taky podle popsane situace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
7.1.14 19:59
@alexxa píše:
myslis, ze kdyz si to nahodou precte, ze se nepozna podle jmen a veku deti? A taky podle popsane situace?

ona o kondomech nic nevi dostal je jeji muz a lepsi anonymita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
14.1.14 15:22

Moje tchýně dodnes nepochopila, že je manžel dospělý, že bude za pár dní otec…je mu schopná říct, ať se víc obleče, vezme si ponožky, dojde si k doktoru když má rýmu atd. atd. když se ozvem ať to nedělá, že opravdu neni malý dítě a že se o sebe dokáže postarat sám, tak se na pár dní urazí a pak začne nanovo…to je jen jeden příklad na všechny, o hláškách mojí tchýně bych mohla vydat knížku, ale já se to snažim neposlouchat, což je dost složité vzhledem k bydlení v jednom domě :? celé těhotenství se dozvídám takový rozumy, že bych padla, proste já si budu dělat věci po svym a když budu chtít poradit tak si o radu řeknu, ale to ona nechápe a kafrá a kafrá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
18.1.14 21:02

@vlastule30 je to ta moje drzi kdyby takhle rAdila i jeji vlastni syn bby ji poslal do prd*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.14 23:26

Ja mam taky uzasnou tchyni - ma vsechny nehty na nohach plesnive a neustale nam doma chodi bosa, i kdyz tu jsou plazici se mimca, ktere vsechno co najdou na zemi strci do pusy. Na moji zadost, jestli by nemohla nosit papuce ci ponozky jsem se dozvedela, ze ji ty nehty boli a svedi o ona si je potrebuje odvetravat!
Kdyz jsem rekla, ze mam strach o deti, prohlasila, ze to od ni nikdo chytit nemuze…
(jeji dcera, zet a jejich deti - 6 a 10 let, co s ni dlouho bydleli ve spolecne domacnosti maji tez plesnive nehty, kdyz jsem na to poukazala, dozvedela jsem se, ze jim to nevadi a ja to moc resim, ze nikdo to tak neresi..)

Radsi anonymne z pochopitelnych duvodu :|

• Citovat
  • Upravit
1236
19.1.14 10:17

Tak to je teda naprostej humus :poblion: no to snad nemůže myslet vážně, zvlášť když máš mimčo :nevim: nepustit do bytu takovouhle osobu :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
19.1.14 12:28

@vlastule30 Aha, takže ty svému dospělému dítěti nikdy nedas žádnou takovou radu? Já vždy myslela, ze Máma je mamou celý život a ze potřeba starat se o potomstvo je přirozená a v rozumné míře i v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
19.1.14 12:46

@Raduš.ka44 manželovi je 35 let, opravdu není idiot co by se o sebe nedokázal postarat, bohužel rozumná míra je pojem pro mojí tchýni naprosto neznámý takže tohle v pořádku rozhodně není, ale kdo nezná, nepochopí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
19.1.14 13:32

@vlastule30, soucítím, já mám bohužel podobný exemplář. 35 letému synovi je schopná loupat mandarinku, aby si nezašpinil ruce! No, řečí ohledně našeho dvouletého syna je také spousta…např. s mírným vztekáním jsem hned měla s prckem běžet k psychiatrovi…já jsem jí pouze dobrá jako služka na vaření a nošení nákupů, jinak mnou opovrhuje, a celou mojí rodinou (jen proto, že mám rozvedené rodiče, oba dva mají nové fungující rodiny..).
Zrovna předevčírem měla kecy, že beru malého do MHD, že chytí chřipku…
Vánoce byly trapné…naštěstí prcek a partner od ní dostali docela normální hezké dárky…ale já nějakě vzorky sprchových gelů…OK, darovanému koni na zub nekoukej, ale ona se ještě ptala, jestli mám radost..a vedle značkového svetru pro partnera to fakt bylo blbé..ze své rodiny prostě na takové rozdíly zvyklá nejsem.
Jo, nejvíc jí mohlo klepnout, když jsme letěli na dovolenou do Španělska…to jsem čekala, kdy nám přijde dělat živou barikádu před náš dům…uff, a lepší to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
19.1.14 18:15
@vlastule30 píše:
@Raduš.ka44 manželovi je 35 let, opravdu není idiot co by se o sebe nedokázal postarat, bohužel rozumná míra je pojem pro mojí tchýni naprosto neznámý takže tohle v pořádku rozhodně není, ale kdo nezná, nepochopí :nevim:

Ježiš, když mu řekne, ať se tepleji oblékne, neznamená, že mu tím říká, že je idiot, ne? Já samozřejmě nevím, jak to doma máte, ale pokud mu maminka nestojí za prdelí a nediriguje mu každý krok, ale občas prohodí nějakou radu, tak snad není tak zle… :nevim: Maminka má holt starost, tak poradí. Však chlap si to stejně udělá po svém. Jak já se děsím toho, jakou snachu mi jednou přitáhne můj syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
19.1.14 20:47

@summersun
ty darky- to jsme na tom stejne Luky- jeji syn dostal novou penezenku a klicenku se znackou citroen, Tadeasek- 2 roky dostal cepici, a sadu auticek Jachymek- pul roku dostal bryndacky a nejake chastitko no a jaaaaaaaaaaaaaaa- tehotna vzorky slivovic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.14 21:13
@Anonymní píše:
@RadkaCh Na mě jednou začala řvát, že pokud se mi něco nelíbí, tak si mám najít jinou a lepší tchýni než je ona :lol: no nesmysl, trošku jsem to nepochopila, asi tím naznačila, že si mám najít jiného partnera :lol: nebo to jinak opravdu nechápu :lol: říct takovou nesmyslnou větu :lol: podotýkám, že to řekla po tom, co jsem si dovolila říct něco co se jí nelíbilo, po roce mlčení a trpění jejich nálad a histerických výjevů :-D

Tak, o histérii by som mohla písať aj ja :lol: :lol: u nás to teda nie je tchýne, ale švagriná, kto sa psychicky každý týždeň rúti z úplných nezmyslov a uráža za blbosti na striedačku :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1483
19.1.14 21:15

Jéé holky to si teda užíváte s tchýněma.. nechci vás tu naštvat a nechci aby to viznělo že se chlubím, ale jsem asi světlá vyjímka..mám tu nejúžasnější tchýni, hodná, obětavá, beru ji jako svoji maminku..je to poklad.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
19.1.14 21:18

Jak to tak čtu, říkám si, že snad i my nebudeme takové „super“tchýně :mrgreen:..v některých „hláškách“ se asi poznávám, tak snad tady na mě nebude za pár let nadávat nějaká moje snacha :nevim: občas člověk vypustí z pusy něco co až tak zle nemyslí a my maminky prostě pouřujeme a rozdáváme rady vééélmi rády :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová