Jak řešit průjem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
21.1.14 12:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
21.1.14 12:46

Mléko určitě ne, ani mléčné výrobky. Může kromě toho, co už holky psaly umačkaný banán, strouhané jablko. Já místo mléka dávala do lahvičky řídkou rýžovou kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
21.1.14 12:50

@Lenka512 : Děkuju kouknu na to :hug:
@cverunka : Dobře děkuji, nakonec mi usnul bez mléka tak je to dobrý. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.15 09:36

Anonymně prosím - známá tu má účet.
Holky, šli by jste s 18m zdravým dítkem na návštěvu k 18m dítku, který má zrovna průjem? Máme jít na návštěvu a ten chlapeček dost často trpí na průjmy a opruzeniny (má je několik dní a opruzeniny takové, že ani nemůže sedět a mít plínku). Prý je náchylnější na střevní infekce. Dost rád se mazlí a tulí s ostatními dětmi, tak mám strach, aby se moje dítko něčím nenakazilo.

• Citovat
  • Upravit
758
24.4.15 09:44
@Anonymní píše:
Holky, šli by jste s 18m zdravým dítkem na návštěvu k 18m dítku, který má zrovna průjem? Máme jít na návštěvu a ten chlapeček dost často trpí na průjmy a opruzeniny (má je několik dní a opruzeniny takové, že ani nemůže sedět a mít plínku). Prý je náchylnější na střevní infekce. Dost rád se mazlí a tulí s ostatními dětmi, tak mám strach, aby se moje dítko něčím nenakazilo.

Ja bych pockala az to druhe ditko bude zdrave ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
24.4.15 09:45

Nešla bych, vždyž může mít virózu a určitě si to domů dobrovolně nechceš přinést, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
24.4.15 10:20
@Anonymní píše:

V žádném případě - do domácností, o nichž dostanu informaci, že mají střevní infekci, s děmi nechodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
24.4.15 10:22

Nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
24.4.15 11:17

Taky kamarádky kluk mel virozu průjem a zvracení a přijeli k nám na návštěvu. Teď se s tím pere moje dcerka. Nevím kam chodej na ty nápady jít s nemocným na návštěvu fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí